Glikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα έχω δει 4 επεισόδια και η σειρά τα σπάει, πολύ ποιοτική παραγωγή με καλό cast και μουσικάρες. Είδα ανανεώθηκε και για 2η σεζόν. https://www.imdb.com/title/tt24053860/ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Έχω δει μέχρι και το 8, πολύ καλό μέχρι στιγμής. 1
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλή παραγωγή, καλούτσικο cast, κάπου εκεί τέλος. Βλέπεται ευχάριστα, αλλά με την παραδοχή από την αρχή-αρχή κιόλας ότι είναι άλλη μια συρραφή από κλισέ (κάποια πολύ κακά, κάποια αδιάφορα, κάποια οκ). "Είμαστε όλοι ηλίθιοι-ανίκανοι-νουμπάδες του κερατά, ευτυχώς υπάρχει η πρωταγωνίστρια να μας πει ποιός ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης" Κάγκελο η τρίχα. Δεν το σώνει η Ούρσουλα, ακόμα και με αυτό το νυχτικό και το φως από πίσω/πλάγια.
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο και το 9ο, ακόμα ένα τελευταίο έμεινε. Η πρωταγωνίστρια της MI6 η αλήθεια είναι δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή που είναι γαμάτος. Επιτέλους Επιτέλους Spoiler σκότωσε τον τύπο, έκανε και νέο ρεκόρ νομίζω. Έδειξε ~3900m απόσταση το kill. 😄 Υπάρχει και η ταινία του 1997 πέραν της παλιάς, με τον Bruce Willis στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Καλή απ'όσο θυμάμαι. https://www.imdb.com/title/tt0119395/ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
kirileman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα κάθε μέρα για να φτιάξω τους υπότιτλους. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα είναι καλό και το βλέπουμε άνετα με τη συμβία.
SergioX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 21:20, kirileman said: 1 ώρα κάθε μέρα για να φτιάξω τους υπότιτλους. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα είναι καλό και το βλέπουμε άνετα με τη συμβία. Και εγώ περιμένω να βγουν οι σωστοί υπότιτλοι,ταλαιπωρία μέχρι στιγμής
Glikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ε ναι, για να δείξει το backstory του τσακαλιού.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2024 στις 9:16 ΜΜ, Glikos είπε Πολύ ωραίο και το 9ο, ακόμα ένα τελευταίο έμεινε. Η πρωταγωνίστρια της MI6 η αλήθεια είναι δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή που είναι γαμάτος. Επιτέλους Επιτέλους Απόκρυψη περιεχομένων σκότωσε τον τύπο, έκανε και νέο ρεκόρ νομίζω. Έδειξε ~3900m απόσταση το kill. 😄 Υπάρχει και η ταινία του 1997 πέραν της παλιάς, με τον Bruce Willis στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Καλή απ'όσο θυμάμαι. https://www.imdb.com/title/tt0119395/ του 70 ειναι η πρωτοτυπη ταινια βασισμενη σε βιβλιο. και θεωρειται μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων και μια απο τις πιο πιστες μεταφορες μυθιστορηματος. Το remake του Willis βλεπεται αλλα δεν ειναι κατι σπουδαιο. Δειτε την αυθεντικη πρωτα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από KilliK 3
Glikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, KilliK είπε του 70 ειναι η πρωτοτυπη ταινια βασισμενη σε βιβλιο. και θεωρειται μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων και μια απο τις πιο πιστες μεταφορες μυθιστορηματος. Το remake του Willis βλεπεται αλλα δεν ειναι κατι σπουδαιο. Δειτε την αυθεντικη πρωτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω συχνά τόσο παλιές ταινίες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, γι'αυτό και την έχω κάνει skip και έχω δει μόνο εκείνη με τον Bruce Willis. Αλλά φαίνεται να έχει καλές κριτικές. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
jimmyl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Glikos είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω συχνά τόσο παλιές ταινίες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, γι'αυτό και την έχω κάνει skip και έχω δει μόνο εκείνη με τον Bruce Willis. Αλλά φαίνεται να έχει καλές κριτικές. Πρεπει να την δεις , δεν θα το μετανιωσεις , ειναι απο τις αγαπημενες μου 1
tzotzo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 On 11/12/2024 at 18:12, Glikos said: Ε ναι, για να δείξει το backstory του τσακαλιού.. μαλλον τα επεισοδια του stremio ειναι οτι να ναι, και εχω χασει λιγο την μπαλα
Πέτρος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πω πω χάλια μαύρα η εξέλιξη. Η χαζομάρα σε ρεκόρ. 1
Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, jimmyl είπε Πρεπει να την δεις , δεν θα το μετανιωσεις , ειναι απο τις αγαπημενες μου Noted! 19 ώρες πριν, tzotzo είπε μαλλον τα επεισοδια του stremio ειναι οτι να ναι, και εχω χασει λιγο την μπαλα Δείχνει πάντως λίγο backstory, απόψε θα δω και το φινάλε. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
kirileman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία έκλεισε, γενικά μου άρεσε πολύ η 1η σεζόν. Ταυτόχρονα βλέπω Agency και Black Doves. Το BD είναι το χειρότερο από τα 3, κατά τη γνώμη μου. Το Agency είναι λίγο αργό, αλλά έχει καλά στοιχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα