osfp1978 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, mphxths είπε Ε αν μιλαμε για οικιακη χρηση , ισχυουν οσα εγραψα παραπανω. Αν μιλουσαμε για πιο light χρηση , ισως να ειχε νοημα και καποιο νεοτερο ταμπλετ. Στο ιδιο καταστημα βρηκα ενδιαφερον και αυτο.... https://www.cosmodata.gr/product/344244/ipologistes-laptops/foriti-ipologistes/refurbish-notebooks/lenovo-yoga-260-othoni-afis-12-5-intel-core-i3-6is-genias-6100-4gb-ram-120gb-ssd-webcam-windows-10-pro-choris-penaki Ειναι υποδεεστερος επεξεργαστης αλλα εδω βολευει το 2 σε 1.Παλαιοτερα ειχα κατι αντιστοιχο σε chromebook.
mphxths Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 36 minutes ago, osfp1978 said: βολευει το 2 σε 1 Ε δεν το λες καθαροαιμο 2 σε 1. Δεν ειναι οτι αποσπαται για παραδειγμα η οθονη. Απλα ανοιγει σε μεγαλη γωνια. Τα specs ειναι υποδυεστερα του αλλου που λινκαρα. Η οθονη δεν αναγραφει αν ειναι 768p ή 1080p , αν και σε τετοια τιμη ισως ειναι 768p. Θα μου πεις σε 12,5 ιντσες παιζει διαφορα ? Ε οχι , αλλα ποτε δεν ξερεις ...
osfp1978 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ε δεν το λες καθαροαιμο 2 σε 1. Δεν ειναι οτι αποσπαται για παραδειγμα η οθονη. Απλα ανοιγει σε μεγαλη γωνια. Τα specs ειναι υποδυεστερα του αλλου που λινκαρα. Η οθονη δεν αναγραφει αν ειναι 768p ή 1080p , αν και σε τετοια τιμη ισως ειναι 768p. Θα μου πεις σε 12,5 ιντσες παιζει διαφορα ? Ε οχι , αλλα ποτε δεν ξερεις ... Και αυτο που ειχα ηταν ετσι (Αcer spin)....ανοιγε 360 μοιρες δηλαδη διπλωνε τελειως και δεν ηταν αποσπωμενη. Οντως ομως και το dell φαινεται εξαιρετικο.
Panosss_2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , ψάχνω εδώ και μέρες νέο λάπτοπ γιατί το παλιό μας άφησε χρόνους. Και σκέφτομαι ότι τα Refurbished Laptop είναι καλή λύση για το μπάτζετ μου 200-300€ γιατί για κανονικό πρέπει να δώσω περισσότερα λεφτά , οπότε έχετε κάποια καλή πρόταση ??? Το χρειάζομαι για την σχολή κυρίως , βλέπω ταινίες και παρακολουθώ συνέχεια αγώνες αλλά ως εκεί , δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για games άλλωστε δεν αντέχουν και πολύ από όσο βλέπω. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από Panosss_2023
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 51 minutes ago, Panosss_2023 said: Καλησπέρα , ψάχνω εδώ και μέρες νέο λάπτοπ γιατί το παλιό μας άφησε χρόνους. Και σκέφτομαι ότι τα Refurbished Laptop είναι καλή λύση για το μπάτζετ μου 200-300€ γιατί για κανονικό πρέπει να δώσω περισσότερα λεφτά , οπότε έχετε κάποια καλή πρόταση ??? Το χρειάζομαι για την σχολή κυρίως , βλέπω ταινίες και παρακολουθώ συνέχεια αγώνες αλλά ως εκεί , δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για games άλλωστε δεν αντέχουν και πολύ από όσο βλέπω. Σας ευχαριστώ. Θα γινω κουραστικος στα ορια του φανμποισμου , αλλα η προταση μου ειναι Lenovo T480. To συγκεκριμενο του λινκ εχει και οθονη αφης. Το εχω ως δευτερο να παιζω με κανα λινουξακι. Αναβαθμιζεται πληρως (μνημες εως 64gb, πληκτρολογιο , touchpad , wifi card , δισκος , 2ος δισκος στο wwlan slot , οθονη αν ειναι καποιος μερακλης) , οθονη IPS , πληκτρολογια απο τα καλυτερα σε αφη της αγορας , τροφοδοσια απο usb-c και ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο , thunderbolt 3 (αν και λιγο πετσοκομμενο).
Panosss_2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Θα γινω κουραστικος στα ορια του φανμποισμου , αλλα η προταση μου ειναι Lenovo T480. To συγκεκριμενο του λινκ εχει και οθονη αφης. Το εχω ως δευτερο να παιζω με κανα λινουξακι. Αναβαθμιζεται πληρως (μνημες εως 64gb, πληκτρολογιο , touchpad , wifi card , δισκος , 2ος δισκος στο wwlan slot , οθονη αν ειναι καποιος μερακλης) , οθονη IPS , πληκτρολογια απο τα καλυτερα σε αφη της αγορας , τροφοδοσια απο usb-c και ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο , thunderbolt 3 (αν και λιγο πετσοκομμενο). Δεν βλέπω διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο Ψάχνω μήπως βρω κάποιο κομμάτι από καταστήματα γιατί μπορώ και μέσω συγγενή να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με τιμολόγιο έτσι ώστε αν ξεφύγω του μπάτζετ να δω και κάτι καλύτερο ή για να γλυτώσω κ γενικά Αλλά δυστυχώς βλέπω γενικά αποθέματα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, Panosss_2023 said: Δεν βλέπω διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο Ψάχνω μήπως βρω κάποιο κομμάτι από καταστήματα γιατί μπορώ και μέσω συγγενή να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με τιμολόγιο έτσι ώστε αν ξεφύγω του μπάτζετ να δω και κάτι καλύτερο ή για να γλυτώσω κ γενικά Αλλά δυστυχώς βλέπω γενικά αποθέματα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Στο συγκεκριμενο καταστημα που λινκαρα δειχνει κανονικα να ειναι διαθεσιμο και προφανως υποστηριζει και απαλλαγη φπα. Δεν ξερω αν κοιτας καπου αλλου.
Panosss_2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Στο συγκεκριμενο καταστημα που λινκαρα δειχνει κανονικα να ειναι διαθεσιμο και προφανως υποστηριζει και απαλλαγη φπα. Δεν ξερω αν κοιτας καπου αλλου. Ναι έχεις δίκιο, το βάζω στην λίστα σε ευχαριστώ , εντωμεταξυ εντόπισα αυτό πριν από λίγο https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/282982-nb-lenovo-ip-3-15itl6-i5-1155g7-8-256 Αλλά επειδή είναι εκθεσιακό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Αλλά επειδή είναι εκθεσιακό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει Μια χαρά αξίζει και πολύ καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα