Vault13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αυτή είναι η μεγαλύτερη «ανοησία» από δημιουργίας του κόσμου (αυγ γνώμη αν γίνομαι σκληρός) Δυστυχώς δεν μπορείς να καταλάβεις ένα στρώμα με μια δοκιμή λίγων ή περισσότερων λεπτών στο κατάστημα. Νόμος απαράβατος. Καλή συνέχεια… Γιαυτο και την πατησες. Γιατι δεν το δοκιμασες. Δοκιμη σημαινει 10 λεπτα, και ανασκελα και πλευρικα. Αμεσως το σωμα σου θα σου ψιθυρισει το σωστο αρκει να μαθεις να το ακους. Σου εγραψα καλες εταιρειες, επισης ακολουθουμε οτι μας εχει πει ο γιατρος μεχρι τελειας, αν εχουμε θεματα, και δεν παραβιαζουμε οτι εχει πει αγοραζοντας οτι μας καπνισει. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Vault13
andreas1gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Γιαυτο και την πατησες. Γιατι δεν το δοκιμασες. Δοκιμη σημαινει 10 λεπτα, και ανασκελα και πλευρικα. Αμεσως το σωμα σου θα σου ψιθυρισει το σωστο αρκει να μαθεις να το ακους. Προφανώς διάβασες το μήνυμα μου αλλά δεν το κατανόησες… Μια επανάληψη ας ελπίσουμε ότι ίσως σε βοηθήσει… 1
Tsoukos87 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, γενικώς με 2-3 λεπτά ξαπλώματος σε κάποιο στρώμα δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο ασφαλή συμπέρασμα, γιατί αλλιώς είναι το κρεβάτι που έχει τοποθετηθεί πάνω το στρώμα μετά το μαξιλάρι, απλά πας βάσει προδιαγραφών, κιλών, αίσθηση / σκληρότητα και budget, η πιο safe λύση είναι να το δοκιμάσεις το στρώμα που σε ενδιαφέρει έαν το έχει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, αλλιώς έτσι κι αλλιώς πας κάπως στα τυφλά.
Vault13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα, γενικώς με 2-3 λεπτά ξαπλώματος σε κάποιο στρώμα δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο ασφαλή συμπέρασμα, γιατί αλλιώς είναι το κρεβάτι που έχει τοποθετηθεί πάνω το στρώμα μετά το μαξιλάρι, απλά πας βάσει προδιαγραφών, κιλών, αίσθηση / σκληρότητα και budget, η πιο safe λύση είναι να το δοκιμάσεις το στρώμα που σε ενδιαφέρει έαν το έχει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, αλλιώς έτσι κι αλλιώς πας κάπως στα τυφλά. 10 λεπτα εγραψα, και κανεις δεν σε εμποδιζει να το κανείς εικοσαλεπτο. Ε δεν μπορει να μην καταλάβεις τιποτα.
bakass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να δοκιμάσει κάποιος 10 λεπτά + ένα στρώμα σε κατάστημα.. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά άτομα που ξαπλώνουν για τόσο χρόνο σε κατάστημα.ναι οκ, μόνο έτσι θα βγάλεις συμπεράσματα αλλά ποιος το κάνει για να λέμε την αλήθεια. εγώ διαλέγω greco strom καθώς με εξυπηρετεί φίλος με έπιπλα που τα πουλάει με τα κρεβάτια, και τα δοκιμάζω max 1 λεπτό συγκριτικά σχεδόν 5,6 επιλογές και καταλαβαίνω χοντρικά ποιο μου κάνει βάσει των διαφορών . έχω αλλάξει 2 σε μια δεκαετία και πάω στο 3ο και είμαι φουλ ευχαριστημένος και διαλέγω μέτρια καθώς αυτά μας αρέσουν με την γυναίκα μου. Στο 1ο greco μάλιστα που στον μήνα κατάλαβα 2 βουλιάγματα εκτός προδιαγραφών, ήρθαν από την εταιρεία, το είδαν αμέσως και μου το αντικατέστησαν χωρίς πολλά πολλά με νέο. 2
Vault13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, bakass είπε Παιδιά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να δοκιμάσει κάποιος 10 λεπτά + ένα στρώμα σε κατάστημα.. Γιατί όχι; Το εχω κάνει, δεν υπάρχει κατι να φοβάσαι. Κακώς δεν το κανουν όλοι. Επίσης μπορεις να πας και στα μεγαλα μαγαζια, IKEA Jysk που γινεται χαμος αν ντρεπεται καποιος, και ψωνιζει απο εκει. 15 ώρες πριν, bakass είπε Στο 1ο greco μάλιστα που στον μήνα κατάλαβα 2 βουλιάγματα εκτός προδιαγραφών, ήρθαν από την εταιρεία, το είδαν αμέσως και μου το αντικατέστησαν χωρίς πολλά πολλά με νέο. Τι εγινε με το επόμενο; Ολα καλα; ποσα χρονια κραταει κανονικα ενα καινουργιο απο Greco Strom?
bakass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 το 2ο το εχω 8 χρονια σχεδον αλλα εχει αρχισει και βουλιαζει απο την μια πλευρα περισσοτερο εδω και κανα χρονο..παει για αλλαγμα τωρα..
Vault13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, bakass είπε το 2ο το εχω 8 χρονια σχεδον αλλα εχει αρχισει και βουλιαζει απο την μια πλευρα περισσοτερο εδω και κανα χρονο..παει για αλλαγμα τωρα.. Με ενσωματομενο αναστρωμα και βουλιαζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα