Bansel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλά δεν βγαίνει και κάτι ενδιαφέρον πλέον, οπότε ναι τα παλιά παιχνίδια αξίζουν μια ευκαιρία 1
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 To είχα στο library αλλά δεν το έπαιξα ούτε μια φορά διάβασα το θέμα μπήκα να το παίξω τι βλακεία θεε μου... στα πρώτα 20 λεπτά το παράτησα, και κράτησα 20 λόγω του ότι μου αρέσει το premise και αλλά μουφα gameplay και γένικα μου έδωσε την αίσθηση minecraft στο διάστημα απο τα lidl. 2
PadPoet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 41 minutes ago, Dr_Pepper said: To είχα στο library αλλά δεν το έπαιξα ούτε μια φορά διάβασα το θέμα μπήκα να το παίξω τι βλακεία θεε μου... στα πρώτα 20 λεπτά το παράτησα, και κράτησα 20 λόγω του ότι μου αρέσει το premise και αλλά μουφα gameplay και γένικα μου έδωσε την αίσθηση minecraft στο διάστημα απο τα lidl. Αυτό ακριβώς.
ViktorBKK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Elite Dangerous Σοβαρό space game για ενηλίκους. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από ViktorBKK 2
Mythoplasths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, gregory22 είπε αφού και η bethesda τα έκανε μαντάρα με το starfield. έχω παίξει και τα δύο και μπορώ να πω πως στο no man's sky νιώθεις πιο "διαστημικό" πειρβάλλον. star field και " διαστημα " στην ίδια πρόταση , μόνο ως αστείο , εδω ακομα το αρχαιο freelancer του 2003 ειναι καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα