nchatz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Το No Man's Sky κατάφερε να μεταμορφωθεί από μία αποτυχημένη κυκλοφορία σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικές κριτικές, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Steam. Το No Man's Sky, το φιλόδοξο διαστημικό παιχνίδι της Hello Games, πέτυχε μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη οκτώ χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του SteamDB, το παιχνίδι έχει πλέον καταφέρει να συγκεντρώσει 81% θετικές κριτικές στην πλατφόρμα Steam, κατακτώντας την κατηγορία "Very Positive". Η πορεία του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Τον Ιανουάριο του 2017, μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το No Man's Sky είχε διπλάσιες αρνητικές κριτικές σε σχέση με τις θετικές στο Steam. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει τον Ιούλιο του 2018, όταν κυκλοφόρησε η σημαντική αναβάθμιση "No Man's Sky Next". Εκείνη την περίοδο, παρά τις περισσότερες από 55.000 αρνητικές κριτικές, το παιχνίδι είχε φτάσει σε μια ισορροπία 50-50 μεταξύ θετικών και αρνητικών αξιολογήσεων. Η επιτυχία του No Man's Sky έρχεται σε αντίθεση με πρόσφατες αποτυχίες άλλων τίτλων. Η Ubisoft πρόσφατα διέλυσε την ομάδα ανάπτυξης του Prince of Persia The Lost Crown μόλις 10 μήνες μετά την κυκλοφορία του, λόγω χαμηλών εμπορικών επιδόσεων. Παράλληλα, η Sony ακύρωσε το Concord λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, εξαιτίας των κακών κριτικών και του χαμηλού αριθμού παικτών. Η Hello Games απέδειξε ότι μια αφοσιωμένη ομάδα ανάπτυξης που λαμβάνει υπόψη τo feedback των παικτών και υλοποιεί σημαντικές αλλαγές, μπορεί να αντιστρέψει την αρχική αποτυχία ενός τίτλου, ακόμη και αν χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επιτευχθεί αυτό. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
gregory22 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 αφού και η bethesda τα έκανε μαντάρα με το starfield. έχω παίξει και τα δύο και μπορώ να πω πως στο no man's sky νιώθεις πιο "διαστημικό" πειρβάλλον. 2
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, gregory22 είπε αφού και η bethesda τα έκανε μαντάρα με το starfield. έχω παίξει και τα δύο και μπορώ να πω πως στο no man's sky νιώθεις πιο "διαστημικό" πειρβάλλον. Διαβασα πως βελτιωθηκε παρα πολυ το starfield μετα απο αρκετα Updates. Βεβαια το τερματισα τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας, και μετα απλα το βαρεθηκα. 1 1
6xXx6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, redmedusa είπε Τι έγινε μετα το 2018? update καλα ουτε ενα βιντεο στο άρθρο Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από 6xXx6 14 2
panagi0tisgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Είναι πολύ ωραίο όταν βλέπω developers να δίνουν ωραία quality of life updates στα παιχνίδια τους 3
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Το είχα παίξει πριν χρόνια σε μια σπασμένη έκδοση που κυκλοφορούσε και με είχε αφήσει αδιάφορο. Απο τα τωρινά βίντεο που βλέπω όμως καμία σχέση έχει αλλάξει πάρα πολύ, ίσως και να αξίζει μια 2η ευκαιρία σε αυθεντική έκδοση αυτή τη φορά.. 4
newlynx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δεν έχω δει ποτέ κάποια εταιρία που να έχει δώσει τόσα πολλά σε αναβαθμίσεις ενός παιχνιδιού όσο η συγκεκριμένη. Έχω τελειώσει μόνο το βασικό campaign, αν θελήσεις να συνεχίσεις μπορείς να παίζεις 100άδες ώρες και το παιχνίδι να μην τελειώνει. Μπράβο στους developers που βάζουν τα γυαλιά σε μεγάλα στούντιο!!! 4
sony.400 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, 6xXx6 said: update καλα ουτε ενα βιντεο στο άρθρο 1
nikos5800 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, 6xXx6 είπε update καλα ουτε ενα βιντεο στο άρθρο Πολύ κακό το συγκριτικό βίντεο,υπάρχουν άπειρα καλύτερα εκεί έξω που με λεπτομέρεια δείχνουν τις μεγάλες αλλαγές👍 4
comfuzio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Void Crew τι nms; https://store.steampowered.com/app/1063420/Void_Crew/
manolis940 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, newlynx είπε Δεν έχω δει ποτέ κάποια εταιρία που να έχει δώσει τόσα πολλά σε αναβαθμίσεις ενός παιχνιδιού όσο η συγκεκριμένη. Έχω τελειώσει μόνο το βασικό campaign, αν θελήσεις να συνεχίσεις μπορείς να παίζεις 100άδες ώρες και το παιχνίδι να μην τελειώνει. Μπράβο στους developers που βάζουν τα γυαλιά σε μεγάλα στούντιο!!! Cd project σε Witcher 3 και Cyberpunk 2077; 3 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 54 minutes ago, nikos5800 said: Πολύ κακό το συγκριτικό βίντεο,υπάρχουν άπειρα καλύτερα εκεί έξω που με λεπτομέρεια δείχνουν τις μεγάλες αλλαγές👍 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Μοιάζει σαν ο τύπος να έκλεψε 2 αποσπάσματα 20 δευτερολέπτων έκαστο από άλλα βίντεο, και να τα χρησιμοποίησε για κάθε σύγκριση χωρίς να έχει παίξει κανένα παιχνίδι... 1
nhzt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλό, δεν λέμε... Αλλά σαν το Manor Lords δεν υπάρχει. 1
seithan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Όσο κ να γυαλιζεις μια κ**αδα, παραμένει κ**αδα. Αδιάφορα γραφικά κ κόσμος. Busy work for the sake of being busy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα