Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το No Man's Sky κατάφερε να μεταμορφωθεί από μία αποτυχημένη κυκλοφορία σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικές κριτικές, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Steam.

Το No Man's Sky, το φιλόδοξο διαστημικό παιχνίδι της Hello Games, πέτυχε μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη οκτώ χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του SteamDB, το παιχνίδι έχει πλέον καταφέρει να συγκεντρώσει 81% θετικές κριτικές στην πλατφόρμα Steam, κατακτώντας την κατηγορία "Very Positive".

Η πορεία του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Τον Ιανουάριο του 2017, μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το No Man's Sky είχε διπλάσιες αρνητικές κριτικές σε σχέση με τις θετικές στο Steam. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει τον Ιούλιο του 2018, όταν κυκλοφόρησε η σημαντική αναβάθμιση "No Man's Sky Next". Εκείνη την περίοδο, παρά τις περισσότερες από 55.000 αρνητικές κριτικές, το παιχνίδι είχε φτάσει σε μια ισορροπία 50-50 μεταξύ θετικών και αρνητικών αξιολογήσεων.

image.png.e275b8d5222b0c62f0674c3b1e26a979.png

Η επιτυχία του No Man's Sky έρχεται σε αντίθεση με πρόσφατες αποτυχίες άλλων τίτλων. Η Ubisoft πρόσφατα διέλυσε την ομάδα ανάπτυξης του Prince of Persia The Lost Crown μόλις 10 μήνες μετά την κυκλοφορία του, λόγω χαμηλών εμπορικών επιδόσεων. Παράλληλα, η Sony ακύρωσε το Concord λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, εξαιτίας των κακών κριτικών και του χαμηλού αριθμού παικτών.

Η Hello Games απέδειξε ότι μια αφοσιωμένη ομάδα ανάπτυξης που λαμβάνει υπόψη τo feedback των παικτών και υλοποιεί σημαντικές αλλαγές, μπορεί να αντιστρέψει την αρχική αποτυχία ενός τίτλου, ακόμη και αν χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επιτευχθεί αυτό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

αφού και η bethesda τα έκανε μαντάρα με το starfield. έχω παίξει και τα δύο και μπορώ να πω πως στο no man's sky νιώθεις πιο "διαστημικό" πειρβάλλον. 

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gregory22 είπε

αφού και η bethesda τα έκανε μαντάρα με το starfield. έχω παίξει και τα δύο και μπορώ να πω πως στο no man's sky νιώθεις πιο "διαστημικό" πειρβάλλον. 

Διαβασα πως βελτιωθηκε παρα πολυ το starfield μετα απο αρκετα Updates.

Βεβαια το τερματισα τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας, και μετα απλα το βαρεθηκα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, redmedusa είπε

Τι έγινε μετα το 2018? 

update 

καλα ουτε ενα βιντεο στο άρθρο

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 14
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το είχα παίξει πριν χρόνια σε μια σπασμένη έκδοση που κυκλοφορούσε και με είχε αφήσει αδιάφορο. Απο τα τωρινά βίντεο που βλέπω όμως καμία σχέση έχει αλλάξει πάρα πολύ,  ίσως και να αξίζει μια 2η ευκαιρία σε αυθεντική έκδοση αυτή τη φορά.. B)

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ κάποια εταιρία που να έχει δώσει τόσα πολλά σε αναβαθμίσεις ενός παιχνιδιού όσο η συγκεκριμένη. Έχω τελειώσει μόνο το βασικό campaign, αν θελήσεις να συνεχίσεις μπορείς να παίζεις 100άδες ώρες και το παιχνίδι να μην τελειώνει. Μπράβο στους developers που βάζουν τα γυαλιά σε μεγάλα στούντιο!!!

• Like 4
Δημοσ.
8 hours ago, 6xXx6 said:

update 

yoda.png

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

update 

Πολύ κακό το συγκριτικό βίντεο,υπάρχουν άπειρα καλύτερα εκεί έξω που με λεπτομέρεια δείχνουν τις μεγάλες αλλαγές👍

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, newlynx είπε

Δεν έχω δει ποτέ κάποια εταιρία που να έχει δώσει τόσα πολλά σε αναβαθμίσεις ενός παιχνιδιού όσο η συγκεκριμένη. Έχω τελειώσει μόνο το βασικό campaign, αν θελήσεις να συνεχίσεις μπορείς να παίζεις 100άδες ώρες και το παιχνίδι να μην τελειώνει. Μπράβο στους developers που βάζουν τα γυαλιά σε μεγάλα στούντιο!!!

Cd project σε Witcher 3 και Cyberpunk 2077;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 minutes ago, nikos5800 said:

Πολύ κακό το συγκριτικό βίντεο,υπάρχουν άπειρα καλύτερα εκεί έξω που με λεπτομέρεια δείχνουν τις μεγάλες αλλαγές👍

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Μοιάζει σαν ο τύπος να έκλεψε 2 αποσπάσματα 20 δευτερολέπτων έκαστο από άλλα βίντεο, και να τα χρησιμοποίησε για κάθε σύγκριση χωρίς να έχει παίξει κανένα παιχνίδι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...