Panos_Tz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, Στην περιοχή μου ( αν και Κουκάκι-Αθηνα ) δεν έχουμε οπτική και το VDSL 100 δεν μου φτάνει γιατί δουλειά ( όσο το download οσο και το upload ). Πριν είχα ένα ενα ZTE MC888 Pro αλλά δεν ήταν πάρα πολυ δυνατό και πάλι ( 150 down 20 up ). Πηρα λοιπον να δοκιμάσω και το ZTE MC889 ( που είναι εξωτερική κεραία 6.5dbi ) και συνδέεται με το ΖΤΕ T3000 που είναι το router. Εχω βρεί το καλυτερο σημείο με σήμα SINR 12dB και Signal Strength -100 dBm. Τωρα πιάνω 350 download αλλα ακόμα 20 Upload. Έχετε μήπως κάποια ιδέα πώς μπορώ να ανεβάσω το Upload μου ? Αν δεν έδωσα κάποια πληροφορία let me know Ευχαριστώ Εκ των προτέρων. 1
KostisKazan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αν εχεις ηδη βρει το καλυτερο σημειο για το σημα σου δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Ειναι και θεμα του υλικου (ειναι κατασκευασμενο για να στελνει αντι να λαμβανει) και αρκετες φορες και ο ιδιος ο παροχος το κοβει. Εκτος αν θες να κανεις κατι εξωπραγματικο το 20 up ειναι μια χαρα για zoom/skype/viber κ.τ.λ αν σε απασχολει αυτο? Θελεις για καποιο αλλο λογο μεγαλυτερο Upload?
Panos_Tz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα @KostisKazan. Ναι δυστυχώς τρέχω κάποια προγράμματα που θέλουν πάνω από 50-60 upload 😕 Το MC889 δεν έχει καποιο κόφτη και στο κινητό οταν βγω απο το σπίτι πιάνει 80 upload το iphone16. Ειχα δεί διαφορες σκέψεις για αλλαγη του MTU απο το router ή μπορει και άλλες τρέλες που με τις βασικές γνωσεις που έχω περι δικτύων να μην τις καταλαβαινω και να χρειαζομαι εξτρα καθοδήγηση.
geofak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Το συγκεκριμένο που έχεις ποιο firmware φοράει; Υπάρχει δυνατότητα για export ώστε να το περάσω σε ένα κλειδωμένο; Σχετικά με το upload σε μένα πιάνει τα ίδια με το κινητό στο ίδιο σημείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα