zevage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Θέλω να τοποθετήσω μια ασύρματη κάμερα σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Ρεύμα μόνο 12v και ίντερνετ, για απομακρυσμένη πρόσβαση και αποστολή ειδοποίησης σε περίπτωση ανεπιθύμητης επίσκεψης, μόνο με κάρτα SIM. Επειδή τα έχω λίγο μπερδεμένα, μπορείτε να με βοηθήσετε προτείνοντας σχεδιασμό, συσκευές και πρόγραμμα παρόχου. Με απλη ορολογία αν γίνεται γιατί δεν έχω μεγάλη εξοικείωση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
KostisKazan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι προυπολογισμό εχεις? Ποιος θα κανει την εγκατάσταση? Εσυ η καποιος ειδικος? Οταν λες "ανεπιθύμητης επίσκεψης" εννοεις με βιντεο? Φωτογραφίες? Απλή ειδοποιηση? Η κάτι αλλο? Εχεις ηδη καποια κάμερα? Θες να βλέπεις και την καμερα μονος σου 24/7? Η μονο οταν γινει κατι να παιρνεις ειδοποιηση? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από KostisKazan
zevage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, KostisKazan είπε Τι προυπολογισμό εχεις? Ποιος θα κανει την εγκατάσταση? Εσυ η καποιος ειδικος? Οταν λες "ανεπιθύμητης επίσκεψης" εννοεις με βιντεο? Φωτογραφίες? Απλή ειδοποιηση? Η κάτι αλλο? Εχεις ηδη καποια κάμερα? Θες να βλέπεις και την καμερα μονος σου 24/7? Η μονο οταν γινει κατι να παιρνεις ειδοποιηση? Θα κάνω την εγκατάσταση μόνος μου. Προϋπολογισμό μικρό. Κάτω από 100€ για την κάμερα. Να λαμβάνω ειδοποιήσεις ανθρώπινης προσέγγισης. Να μπορώ να έχω εικόνα όταν λαμβάνω ειδοποιηση. Να αποθηκεύει βίντεο το οποίο να μπορώ να το δω από μακριά Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από zevage
KostisKazan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Για καρτα sim προτεινω Cosmote mobile internet H vodafone giga wifi on the spot. Και τα δυο ειναι χωρις συμβολαιο pay-as-you-go. Καλο θα ηταν να δοκιμασεις το σημα εκει που εισαι. Της vodafone δινει και 200MB τον μηνα δωρεαν, οπότε αν δεν βλεπεις πολυ βιντεο απο την καμερα ισως και να σου φτανει Για router προτεινω κατι απο teltonika. Ειτε rutx09, ειτε rutx11 ειτε rut241. Ολα παιζουν με 9-30 volt απλά θα πρεπει να βρεις ανταπτορα για το ρευμα σου. Για κεραια μια omni-directional ειτε απο teltonika παλι η αλλη συμβατη Για καμερα 12βολτη δεν εχω αποψη δυστυχως Θα προτεινα να παντως να βρεις καποιον ειδικο με συναγερμους/δικτυα να κανει την εγκατασταση για εσενα, κυριως για τα ρευματα και για να εχεις υποστήριξη αργοτερα
zevage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, KostisKazan είπε Για καρτα sim προτεινω Cosmote mobile internet H vodafone giga wifi on the spot. Και τα δυο ειναι χωρις συμβολαιο pay-as-you-go. Καλο θα ηταν να δοκιμασεις το σημα εκει που εισαι. Της vodafone δινει και 200MB τον μηνα δωρεαν, οπότε αν δεν βλεπεις πολυ βιντεο απο την καμερα ισως και να σου φτανει Για router προτεινω κατι απο teltonika. Ειτε rutx09, ειτε rutx11 ειτε rut241. Ολα παιζουν με 9-30 volt απλά θα πρεπει να βρεις ανταπτορα για το ρευμα σου. Για κεραια μια omni-directional ειτε απο teltonika παλι η αλλη συμβατη Για καμερα 12βολτη δεν εχω αποψη δυστυχως Θα προτεινα να παντως να βρεις καποιον ειδικο με συναγερμους/δικτυα να κανει την εγκατασταση για εσενα, κυριως για τα ρευματα και για να εχεις υποστήριξη αργοτερα Η κεραία είναι ξεχωριστή? Δεν είναι πάνω στο ρούτερ?
KostisKazan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 To ρουτερ εχει πανω του μια απλη κεραια η οποια προοριζεται για εσωτερικους χωρους. Για καλυτερη αποδοση ομως προτεινεται γενικα η χρηση εξωτερικης κεραιας.
zevage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Στις 10/12/2024 στις 7:06 ΜΜ, KostisKazan είπε ......Για router προτεινω κατι απο teltonika. Ειτε rutx09, ειτε rutx11 ειτε rut241. Ολα παιζουν με 9-30 volt απλά θα πρεπει να βρεις ανταπτορα για το ρευμα...... Οι τιμές των router είναι απαγορευτικές, για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα