Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω μήνες τώρα μια ενδοεπικοινωνία για τον μικρό που θα έρθει σε λίγο καιρό και είχα δει την συγκεκριμένη στα 500€ 

τώρα έπεσε στα 350 για αυτό το διάστημα φαντάζομαι. 

https://www.skroutz.gr/s/49375871/Nanit-Pro-Endoepikoinonia-Morou-Kameras-Ιchou-me-Amfidromi-Epikoinonia-Nanourismata-NN52714.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Επίσης υπάρχει και η flex stand στα 230

• Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, Iamthagod said:

Πάρε μια κάμερα με 40 ευρώ την ίδια δουλειά θα κάνει. Είχαμε αγοράσει και εμείς πριν χρόνια, τσάμπα λεφτά εν τέλει 

Επιβεβαιώνω. Από τα πιο πεταμένα λεφτά που έδωσα όταν περίμενα τον πρώτο. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε συμφέρει να αγοράσεις ένα tablet καλό και μια κάμερα πολύ περισσότερο. Απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα. Της TP Link πχ, έχει μέχρι αναγνώριση από κλάμα μωρού. Και κάνει 25€.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παρόμοιο σύστημα (angel care) . 

Το είχαμε πάρει κοντά 350€ (δε θυμάμαι ακριβώς) 

Στις αρχές θεωρούσα ότι ήταν πεταμένα λεφτά. Εν τέλει είναι ότι πιο σωστό να πάρει κάποιος για τη συγκεκριμένη δουλειά. 

Καλές οι κάμερες και τα tablets αλλά απαιτούν σύνδεση στο ίντερνετ/εφαρμογές/δεδομένα και δε συμμαζευεται. 

Τις συγκεκριμένες ενδοεπικοινωνιες τις παίρνεις όπου θέλεις και δουλεύουν σωστά. Αρκει να υπάρχει ρευμα. Δεν εξαρτασαι απ' το Internet...

Βέβαια το κόστος είναι υψηλό αλλά τελικά τα "βγαζουν" τα λεφτά τους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έχω παρόμοιο σύστημα (angel care) . 

Το είχαμε πάρει κοντά 350€ (δε θυμάμαι ακριβώς) 

Στις αρχές θεωρούσα ότι ήταν πεταμένα λεφτά. Εν τέλει είναι ότι πιο σωστό να πάρει κάποιος για τη συγκεκριμένη δουλειά. 

Καλές οι κάμερες και τα tablets αλλά απαιτούν σύνδεση στο ίντερνετ/εφαρμογές/δεδομένα και δε συμμαζευεται. 

Τις συγκεκριμένες ενδοεπικοινωνιες τις παίρνεις όπου θέλεις και δουλεύουν σωστά. Αρκει να υπάρχει ρευμα. Δεν εξαρτασαι απ' το Internet...

Βέβαια το κόστος είναι υψηλό αλλά τελικά τα "βγαζουν" τα λεφτά τους

Οκ όμως και με 50 ευρώ την κάνεις της δουλεια με ενδοεπικοινωνια  χωρίς ν ιντερνετ

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω οτι ειναι πεταμένα λεφτα. 

Η αγορασμενη, κ μεταχειρισμενη, με 30 ευρω philips avent δουλευει σα σκυλι, ασταματητα 4 χρονια, κ δε μασαει πουθενα, με τεραστια εμβελεια.

Ακομα κ αν σας περισευουν τα 350 ευρω, γνωμη μου, επενδυστε τα αλλου που θα πιασουν τοπο

• Like 1
Δημοσ.

Τσάμπα λεφτά αυτή που αναφέρεστε!

Πολυ καλυτερη η παρακάτω στο 1/3 των χρημάτων 

https://www.skroutz.gr/s/40705021/Arenti-Endoepikoinonia-Morou-Arenti-AINanny-me-Kamera-Othoni-5-me-Amfidromi-Epikoinonia.html

Και λίγο μιο χαμηλά η 

https://www.skroutz.gr/s/57443895/Arenti-Ainanny-Endoepikoinonia-Morou-Kameras-Ιchou-me-Amfidromi-Epikoinonia-AINanny-B2.html

• Like 2
Δημοσ.

....άλλαξα κ εγώ αρκετές! Philips Avent, Motorola, Miniland...όλες πανάκριβες σειρές (απο 250eur έως 400eur)...όλες επιστράφηκαν γιατί καμία δεν δούλευε σωστά ή δεν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υποστήριζε (ειδικά με Philips και Motorola το είχα φτάσει μέχρι το global support τους, και φυσικά, μεσώ των καταστημάτων αγοράς, με γέμισαν με κουπόνια και συγνώμες...κ returns-refunds φυσικά...)....φυσικά τέρμα απογοήτευση γιατί δεν έβρισκα κάτι ΣΩΣΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Τελικά η  AInanny  της Arenti (από τύχη και περιέργεια απλά, είπα να της δώσω μια ευκαιρία) δούλευε και δούλευε σωστά....αγοράστηκε στο 1/3-1/5 της τιμής των υπολοίπων (τώρα βεβαια έχει 'κάνει όνομα' και ζητάει παραπάνω χρήματα) εδώ και δυο χρόνια....μακράν η καλύτερη κ πληρέστερη ενδοεπικοινωνία για εμένα.

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kefalonitis2023 είπε

Τσάμπα λεφτά αυτή που αναφέρεστε!

Πολυ καλυτερη η παρακάτω στο 1/3 των χρημάτων 

https://www.skroutz.gr/s/40705021/Arenti-Endoepikoinonia-Morou-Arenti-AINanny-me-Kamera-Othoni-5-me-Amfidromi-Epikoinonia.html

Και λίγο μιο χαμηλά η 

https://www.skroutz.gr/s/57443895/Arenti-Ainanny-Endoepikoinonia-Morou-Kameras-Ιchou-me-Amfidromi-Epikoinonia-AINanny-B2.html

3 λεπτά πριν, TechnoState είπε

....άλλαξα κ εγώ αρκετές! Philips Avent, Motorola, Miniland...όλες πανάκριβες σειρές (απο 250eur έως 400eur)...όλες επιστράφηκαν γιατί καμία δεν δούλευε σωστά ή δεν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υποστήριζε (ειδικά με Philips και Motorola το είχα φτάσει μέχρι το global support τους, και φυσικά, μεσώ των καταστημάτων αγοράς, με γέμισαν με κουπόνια και συγνώμες...κ returns-refunds φυσικά...)....φυσικά τέρμα απογοήτευση γιατί δεν έβρισκα κάτι ΣΩΣΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Τελικά η  AInanny  της Arenti (από τύχη και περιέργεια απλά, είπα να της δώσω μια ευκαιρία) δούλευε και δούλευε σωστά....αγοράστηκε στο 1/3-1/5 της τιμής των υπολοίπων (τώρα βεβαια έχει 'κάνει όνομα' και ζητάει παραπάνω χρήματα) εδώ και δυο χρόνια....μακράν η καλύτερη κ πληρέστερη ενδοεπικοινωνία για εμένα.

Δηλαδή να πάω σε αυτή; Γιατί τα 350 όπως και να έχει είναι πολλά λεφτά απλά έχω διαβάσει τα καλύτερα και έχει αποσπάσει βραβεία από παντού. Βέβαια αυτό είναι και marketing..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NOODLE είπε

Δηλαδή να πάω σε αυτή; Γιατί τα 350 όπως και να έχει είναι πολλά λεφτά απλά έχω διαβάσει τα καλύτερα και έχει αποσπάσει βραβεία από παντού. Βέβαια αυτό είναι και marketing..

....κ μόνο το ότι σε αυτο το εύρος τιμής δεν περιλαμβάνει κ δικό της μόνιτορ-σταθμό βάσης-πάνελ χειρισμού για μένα είναι cancel!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, NOODLE said:

Ξεκάθαρα!! Την έχω 2 χρονια, σκυλί 

Επεξ/σία από kefalonitis2023
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...