parlapipas25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Σκέφτομαι να πάρω τον συγκεκριμένο ssd για το Lenovo loq 15 αλλά σκέφτομαι αν έχω θέμα με την θερμοκρασία. Έχω ακούσει ότι γενικά οι pcie 4 ssd ανεβάζουν θερμοκρασίες και επειδή είναι λάπτοπ δεν χωράει heatsink. Λέτε να έχω θέμα; Επίσης σκέφτομαι και για τον crucial t500 αλλά κάτι διαβάζω ότι έχει θέμα με το sustained write στα πολλά gb νομίζω πάνω από 700 gb που 99% δεν θα χρειαστεί ποτέ. Καμία γνώμη;
SeNNinhA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Σκέφτομαι να πάρω τον συγκεκριμένο ssd για το Lenovo loq 15 αλλά σκέφτομαι αν έχω θέμα με την θερμοκρασία. Έχω ακούσει ότι γενικά οι pcie 4 ssd ανεβάζουν θερμοκρασίες και επειδή είναι λάπτοπ δεν χωράει heatsink. Λέτε να έχω θέμα; Επίσης σκέφτομαι και για τον crucial t500 αλλά κάτι διαβάζω ότι έχει θέμα με το sustained write στα πολλά gb νομίζω πάνω από 700 gb που 99% δεν θα χρειαστεί ποτέ. Καμία γνώμη; Οι gen 5 έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες αλλά γενικά η θερμοκρασία είναι θέμα χρήσης. Δημιουργείται λόγω της κίνησης των ηλεκτρονίων στουσ αγωγούς. Όσο. Μεγαλύτερη η ταχύτητα και όσο για περισσότερο διάστημα τόσο μεγαλύτερη η αύξηση της θερμοκρασίας. Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις στο laptop σου αλλά η συνήθης χρήση δεν ζοριζει τους δίσκους σου. Είχα δει ότι ο 990 Evo ήταν σε προσφορά. Εάν τον βρεις δεν έχει νόημα ο Pro για εμένα. Προτείνω πάντως και τον Lexar NM790 Όποιον και να βρεις δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Στην χειρότερη κάνε τις μεγάλες σου αντιγραφές σπαστά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από SeNNinhA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα