Προς το περιεχόμενο

Οθόνη android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μόνος μου οθόνη και κάμερα οπισθοπορείας σε BMW X3 του 2004. Θέλω να την βάλω ο ίδιος και επειδή τα χέρια μου πιάνουν και για λόγους ψυχαναγκασμού θέλω να λύσω/δέσω μόνος μου τα πλαστικά.

Η ερώτηση είναι τι χαρακτηριστικά οθόνης πρέπει να κοιτάξω; 8πυρηνη τουλάχιστον; και τι ram; Θα χρειαστώ και καλώδια/φίσες για τα χειριστήρια του τιμονιού ή κάτι άλλο; Σίγουρα θέλει και βάση. Αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή ξέρει, πάσα βοήθεια δεκτή.

Μπάτζετ γύρω στο 300αρι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, gazp είπε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μόνος μου οθόνη και κάμερα οπισθοπορείας σε BMW X3 του 2004. Θέλω να την βάλω ο ίδιος και επειδή τα χέρια μου πιάνουν και για λόγους ψυχαναγκασμού θέλω να λύσω/δέσω μόνος μου τα πλαστικά.

Η ερώτηση είναι τι χαρακτηριστικά οθόνης πρέπει να κοιτάξω; 8πυρηνη τουλάχιστον; και τι ram; Θα χρειαστώ και καλώδια/φίσες για τα χειριστήρια του τιμονιού ή κάτι άλλο; Σίγουρα θέλει και βάση. Αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή ξέρει, πάσα βοήθεια δεκτή.

Μπάτζετ γύρω στο 300αρι.

Ευχαριστώ!

Σίγουρα  4gb μνήμη.

Δημοσ.

4gb αν έχεις σκοπό να το ξεφορτωθείς στο άμεσο μέλλον, η 8gb αν έχεις σκοπό να το παντρευτείς, διότι τα λεφτά των αξεσουάρ είναι προσωπικά γούστα και δεν ανεβάζουν την τιμή μεταπώλησης..

Δημοσ.

Επειδή ασχολούμαι αρκετά με το σπορ και έχω τοποθετήσει αρκετές οθόνες τόσα σε δικά μου όσο κ σε αυτοκίνητα φίλων μια οθόνη από 2gb και πάνω θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της ( σχεδόν η πλειοψηφία των οθονών που έχω τοποθετήσει είναι 2gb).  8 gb είναι υπερβολή και δεν αξίζει το επιπλέον κόστος, αλλά από την άλλη αν σε παίρνει οικονομικά go for it.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...