gazp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μόνος μου οθόνη και κάμερα οπισθοπορείας σε BMW X3 του 2004. Θέλω να την βάλω ο ίδιος και επειδή τα χέρια μου πιάνουν και για λόγους ψυχαναγκασμού θέλω να λύσω/δέσω μόνος μου τα πλαστικά. Η ερώτηση είναι τι χαρακτηριστικά οθόνης πρέπει να κοιτάξω; 8πυρηνη τουλάχιστον; και τι ram; Θα χρειαστώ και καλώδια/φίσες για τα χειριστήρια του τιμονιού ή κάτι άλλο; Σίγουρα θέλει και βάση. Αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή ξέρει, πάσα βοήθεια δεκτή. Μπάτζετ γύρω στο 300αρι. Ευχαριστώ!
achilles_g_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, gazp είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μόνος μου οθόνη και κάμερα οπισθοπορείας σε BMW X3 του 2004. Θέλω να την βάλω ο ίδιος και επειδή τα χέρια μου πιάνουν και για λόγους ψυχαναγκασμού θέλω να λύσω/δέσω μόνος μου τα πλαστικά. Η ερώτηση είναι τι χαρακτηριστικά οθόνης πρέπει να κοιτάξω; 8πυρηνη τουλάχιστον; και τι ram; Θα χρειαστώ και καλώδια/φίσες για τα χειριστήρια του τιμονιού ή κάτι άλλο; Σίγουρα θέλει και βάση. Αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή ξέρει, πάσα βοήθεια δεκτή. Μπάτζετ γύρω στο 300αρι. Ευχαριστώ! Σίγουρα 4gb μνήμη.
pigos23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Σιγουρα 8 gb μνημη Με οτιδηποτε ποιο κατω σταδιακα θα αρχισει να σερνεται
Black Demis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, pigos23 said: Σιγουρα 8 gb μνημη Με οτιδηποτε ποιο κατω σταδιακα θα αρχισει να σερνεται θα ακουμπισει βαθεια χερι στην τσεπη https://www.skroutz.gr/s/49084150/Othoni-gia-Tamplo-Aytokinitou-BMW-X3-me-GPS.html
andreas-d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 4gb αν έχεις σκοπό να το ξεφορτωθείς στο άμεσο μέλλον, η 8gb αν έχεις σκοπό να το παντρευτείς, διότι τα λεφτά των αξεσουάρ είναι προσωπικά γούστα και δεν ανεβάζουν την τιμή μεταπώλησης..
bill999r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή ασχολούμαι αρκετά με το σπορ και έχω τοποθετήσει αρκετές οθόνες τόσα σε δικά μου όσο κ σε αυτοκίνητα φίλων μια οθόνη από 2gb και πάνω θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της ( σχεδόν η πλειοψηφία των οθονών που έχω τοποθετήσει είναι 2gb). 8 gb είναι υπερβολή και δεν αξίζει το επιπλέον κόστος, αλλά από την άλλη αν σε παίρνει οικονομικά go for it. 1
jimmy1966 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://tokalathimou.gr/οθόνες-αυτοκινήτων/εργοστασιακού-τύπου/bmw/x3-e83-mod-2003-2010 απο 4GB και πανω εισαι κομπλε. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από jimmy1966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα