Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολους.

Επειδή μεσα στο σπίτι μου με το υπαρχον router εχω τυφλα σημεια θελω να επιλεξω ενα extender.

Aπο τα παρακατω δυο ποιο θεωρειτε καλυτερο?

1)TP-Link WiFi Extender AC1200 RE315

2) TP-Link WiFi Extender AC750 RE200

Σημειωτεον οτι θελω να μεταφερω το wifi για παρακολουθηση τηλεορασης οπως eon κΑΙ cosmote μεσα απο τα αντιστοιχα apps και ετσι  θελω μεγαλη εμβελεια και καλο σημα 

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από hitech24
Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα σύστημα mesh με δύο δορυφόρους.  Έναν στο router σου κι έναν  ενδιάμεσα στον χώρο που θέλεις να καλύψεις, μια κάτοψη και τα τμ θα βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση που θελω να επεκτεινω.

ουτε θελω να δωσω πολλα χρηματα

τα δυο προιοντα που σας ανεφερα νομιζω οτι αρκουν το θεμα ειναι ποιο ειναι πιο καλο απο τα δυο.

Ο συνολικος χωρος ειναι 140 τμ αλλα τα δυο δωματια στην ακρη του σπιτιου μενουν μονο ακαλυπτα 

για να κανω mesh δικτυο θα πρεπει να αλλαξω και ρουτερ σωστα?

Επεξ/σία από hitech24
Δημοσ.
8 ώρες πριν, hitech24 είπε

δεν ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση που θελω να επεκτεινω.

ουτε θελω να δωσω πολλα χρηματα

τα δυο προιοντα που σας ανεφερα νομιζω οτι αρκουν το θεμα ειναι ποιο ειναι πιο καλο απο τα δυο.

Ο συνολικος χωρος ειναι 140 τμ αλλα τα δυο δωματια στην ακρη του σπιτιου μενουν μονο ακαλυπτα 

για να κανω mesh δικτυο θα πρεπει να αλλαξω και ρουτερ σωστα?

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις modem.

https://www.skroutz.gr/s/39794436/Mercusys-Halo-H80X-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-6-Dual-Band-2-4-5GHz-se-Diplo-Kit.html

Δημοσ.

βρε παιδια πλακα εχετε 

πως γινεται να ρωτας κατι συγκεκριμενο και παντα να απαντα καποιος για κατι αλλο..........

ο φιλος παραπανω ως λυση στο προβλημα μου για την αγορα ext που κανει 30 ευρω μου προτεινε να αγορασω καποιο με 100!

τετραγωνισε τον κυκλο

Ευχαριστω παντως για την προαπαθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, hitech24 είπε

βρε παιδια πλακα εχετε 

πως γινεται να ρωτας κατι συγκεκριμενο και παντα να απαντα καποιος για κατι αλλο..........

ο φιλος παραπανω ως λυση στο προβλημα μου για την αγορα ext που κανει 30 ευρω μου προτεινε να αγορασω καποιο με 100!

τετραγωνισε τον κυκλο

Ευχαριστω παντως για την προαπαθεια 

Ο φίλος (εγώ) σου προτείνω τη σωστή λύση, με δεδομένο οτι δρν μπορείς να τραβήξεις καλώδιο. Απο εκεί κ πέρα δικά σου απόφαση.

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Με τα extender θα έχεις προβλήματα γι'αυτό και σου προτείνουν κάτι αξιόλογο, άλλη φτηνή λύση είναι να τραβήξεις καλώδιο στο σημείο που θέλεις και να βάλεις ένα  Access point. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

Με τα extender θα έχεις προβλήματα γι'αυτό και σου προτείνουν κάτι αξιόλογο, άλλη φτηνή λύση είναι να τραβήξεις καλώδιο στο σημείο που θέλεις και να βάλεις ένα  Access point. 

Εμ....δεν εχει σήμα, θέλει μεγάλη εμβέλεια, θέλει  να στριμάρει και θέλει extender που θα του ρίξει την ταχύτητα στο μισό, θα πάρει ένα δεν θα του κάνει την δουλειά που θέλει (θα κολλάει , θα θέλει επανεκίνηση που κ που) και στην ουσία πρότεινα κάτι που θα πάρει και δεν θα ξανασχοληθεί και την άκουσα κ από πάνω.

Εντωμεταξύ η πρώτη αξιολόγηση των mercusys είναι η περίπτωση του.

Αλλά αφού θέλει ένα από τα δύο ας πάρει το ac1200.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...