Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Theo X είπε

image.png.a7da99f3fe3f97cb616fedf75c6d59e8.png

To πήρανε απόφαση και τα σκάσανε φαίνεται

Εχει 2 ημερες που ανοιξε το eshop. Ενημερωση για διαθεσιμοτητα καταστηματων ακομα ομως να φτιαχτει.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το eshop άνοιξε, η δική μας παραγγελία ωστόσο (προπληρωμένη σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα) ακόμα να πάρει ενημέρωση.

Όταν άνοιξε το eshop, καλέσαμε για να δούμε τι γίνεται και μας είπαν οτι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή (για άγνωστο διάστημα) ενώ μας ζήτησαν συγνώμη (για πολλοστή φορά)...

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
21 hours ago, nickol-us said:

Το eshop άνοιξε, η δική μας παραγγελία ωστόσο (προπληρωμένη σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα) ακόμα να πάρει ενημέρωση.

Παίζει και να μην πάρει ενημέρωση, εμένα μου ήρθε SMS ότι θα παραδοθεί αύριο αλλά στο site τίποτα. Για να δούμε

Δημοσ.

Εγω παντως που πηγα στο καταστημα κηφισου στις  5/12 για επιστροφη. ακομα περιμενω να μου βαλουν τα λεφτα. μου ειπαν μαλιστα 3-4 ημερες θα παρει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Luciddream είπε

Παίζει και να μην πάρει ενημέρωση, εμένα μου ήρθε SMS ότι θα παραδοθεί αύριο αλλά στο site τίποτα. Για να δούμε

Είχαμε κι εμείς σήμερα τηλεφωνική ενημέρωση οτι παραδόθηκαν στη μεταφορική και εντός της ερχόμενης θα παραλάβουμε.

Α να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.
On 13/12/2024 at 16:31, nickol-us said:

Είχαμε κι εμείς σήμερα τηλεφωνική ενημέρωση οτι παραδόθηκαν στη μεταφορική και εντός της ερχόμενης θα παραλάβουμε.

Α να δούμε...

Εμένα το φέρανε το μεσημέρι μάλιστα έγινε μπέρδεμα μεγάλο παίρνανε τηλέφωνο σε άλλο νουμερο (γιατί μου το είχαν πάρει δώρο το έπιπλο) το οποίο ήταν κλειστό και τους ξαναπήρα μετά και μου κάνανε χάρη και το ξαναφέρανε. 10/10

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...