Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω οτι αφορα περισοτερο την τεχνολογια η εκπτωτικη αυτη περιοδος.σε ρουχα παπουτσια εδω σαλονικα δεν ειχαν κατι φοβερο ,ουτε  σε ολα τα ειδη.επιλεκτικα οποτε δεν θεωρειτει πληρης  εκπτωτικη περιοδος για ρουχα.θεωρω λοιπον δυσκολο να εκαναν παρανομιες για το τιποτα ,αυτα τα καταστημα που εφαγαν προστιμο και ανακοινωθηκε τωρα.εντυπωσιαμος των αρχων επειδη θελανε να ακουστουν οτι κανουν δουλεια.

• Haha 1
Δημοσ.

Εχει ξαναγινει τον  μαρτιο στο ομιλο κοσμοσπορτς,jd,sneaker10 κτλ. αρα καποια ομαδα κυνηγαει γ λυτρα...

• Like 1
Δημοσ.

Και με το intersport τι γίνεται ρε παιδιά? Τηλεφωνικό κέντρο δεν λειτουργεί εδω και 3-4 μέρες λογω τεχνικού προβλήματος λέει. Εχω βαλει παραγγελία απο 27/11 και ακομα ειναι σε κατάσταση συλλογης προϊόντων ενω το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Καμία ενημέρωση το τι γίνεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimakos_tool897 είπε

Και με το intersport τι γίνεται ρε παιδιά? Τηλεφωνικό κέντρο δεν λειτουργεί εδω και 3-4 μέρες λογω τεχνικού προβλήματος λέει. Εχω βαλει παραγγελία απο 27/11 και ακομα ειναι σε κατάσταση συλλογης προϊόντων ενω το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Καμία ενημέρωση το τι γίνεται.

https://www.fourlis.gr/group/fourlis/divisions

Ίδια μητρική εταιρεία.

Δημοσ.

Η ιστορία είναι από την προηγούμενη Τετάρτη. Δέκα ημέρες μετά, αισίως δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 1/12/2024 στις 2:20 ΜΜ, nickol-us είπε

Από κανονικό κατάστημα κάναμε αγορά πριν 3-4 μέρες...

Ελπίζω οτι δε φαληρίζει καθώς έχουμε πληρώσει έπιπλα που περιμένουμε να έρθουν Δευτέρα - Τρίτη :D

Με αυτά κι αυτά κι εμείς ακόμα δεν έχουμε παραλάβει.

Αν και η αγορές έγιναν 2-3 πριν το ντελίριο, δεν μπορούν να μας αποστείλουν τα πράγματα καθώς δεν υπάρχει σύστημα (αποθήκης φαντάζομαι) μας είπαν.

Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει.

Εκτίμησαν οτι δε θα έχουμε καθυστέρηση μεγαλύτερη της μιας εβδομάδας.

Δημοσ.

Πηγα εχθες και επεστρεψα μισο κρεβατι που ειχα παρει πριν 35 ημερες, το αλλο μισο υποτιθετε οτι θα ερχονταν τελος Νοεμβριου αλλα στις 28 τους χακαρανε και παγωσαν ολα αποτι φαινεται. Μαλιστα δεν δουλευουν ουτε τα εσωτερικα συστηματα τους ουτε τα τηλεφωνα των καταστηματων. Απογραφη και ενημέρωση κανουν σε χαρτι οπως πριν 40 χρονια. Δεν τροφοδοτούν ουτε τα ραφια τους. Εν τελη εγω πηρα πισω τα χρηματα απο το μισο κρεβατι που επεστρεψα και τα υπολλοιπα θα μου τα κανουν καταθεση. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tzotzo είπε

ενδιαφεροντα σχολια.

Το βίντεο το είδα κατά τύχη νωρίτερα, μα τώρα εμφανίζεται ως ιδιωτικό...κάτι φαίνεται να έχει παιχτεί.

Έχει κάτι juicy που πρέπει να γνωρίζουμε;

Έχουμε πληρώσει έπιπλα και τα περιμένουμε...μη φάμε κανά πιστόλι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Το βίντεο το είδα κατά τύχη νωρίτερα, μα τώρα εμφανίζεται ως ιδιωτικό...κάτι φαίνεται να έχει παιχτεί.

Έχει κάτι juicy που πρέπει να γνωρίζουμε;

Έχουμε πληρώσει έπιπλα και τα περιμένουμε...μη φάμε κανά πιστόλι...

Το ιδιο θα ελεγα και εγω. Το ειχα στην μπαρα για να το δω και οταν το ανοιξα εγραφε οτι κατεβηκε... 

Εδω ειναι που επρεπε να βραφει. Δειτε το πριν το κατεβασουν...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gorge18 είπε

Το ιδιο θα ελεγα και εγω. Το ειχα στην μπαρα για να το δω και οταν το ανοιξα εγραφε οτι κατεβηκε... 

Εδω ειναι που επρεπε να βραφει. Δειτε το πριν το κατεβασουν...

Το βίντεο το είδα, δεν έλεγε κάτι τρομερό...σχολίαζε πως και το θέμα πέρασε τόσο χαμηλά στις ειδήσεις και μήπως παίζει κάτι.

10 μέρες μετά και ψαχνόμαστε.

Έπρεπε Δευτέρα να παραλάβουμε... κι ακόμα ζούμε στο σκοτάδι... τα λεφτά έχουν προπληρωθεί και μια αγωνία την έχουμε...

• Sad 1
Δημοσ.

Να παιζει τιποτα πιστολι? Δυσκολο θεωρω για μια εταιρεια που εκανε μισο δις τζιρο το χρονο. Αλλα πολυ στην αφανεια περασε εδω και καιρο που εχει γινει τωρα το μαθαμε οι περισσοτεροι και βρωμαει η δουλεια δεν ξερω. Τοσο αχταρμας μια τοσο μεγαλη εταιρεια?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να παιζει τιποτα πιστολι? Δυσκολο θεωρω για μια εταιρεια που εκανε μισο δις τζιρο το χρονο. Αλλα πολυ στην αφανεια περασε εδω και καιρο που εχει γινει τωρα το μαθαμε οι περισσοτεροι και βρωμαει η δουλεια δεν ξερω. Τοσο αχταρμας μια τοσο μεγαλη εταιρεια?

Ransomware attack είχαν. Οπότε λογικά ή θα είναι σε διαπραγματεύσεις για τα λεφτά που θα σκάσουν ή προσπαθούν να τα επαναφέρουν ή να τα στήσουν από την αρχή. Μόνο εκεί μέσα στην εταιρεία ξέρουν. 

Δημοσ.

Πάντως λίγο που έχω δουλέψει σε cybersecurity , έχουν τρελά συστήματα ασφαλείας. Ακόμα και backup που δεν χαλάνε με τίποτα. Ίσως ήταν σταρχιδιστες λιγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Το βίντεο το είδα, δεν έλεγε κάτι τρομερό...σχολίαζε πως και το θέμα πέρασε τόσο χαμηλά στις ειδήσεις και μήπως παίζει κάτι.

10 μέρες μετά και ψαχνόμαστε.

Έπρεπε Δευτέρα να παραλάβουμε... κι ακόμα ζούμε στο σκοτάδι... τα λεφτά έχουν προπληρωθεί και μια αγωνία την έχουμε...

Πολυ φοβαμαι οτι θα αργησεις να παραλαβεις αν δεν ηταν ετοιμοπαραδοτα απο την αποθηκη τους. δεν ενημερώνουν το στοκ γιατι δεν έχουν προσβαση στο database τους. Αν το μετανιωσες μπορεις να παρεις τα χρηματα πισω με κατάθεση, μετρητα δεν δίνουν. το 40ημερο δεν ισχύει στην παρουσα φαση, δηλαδη μπορεις και να το ξεπερασεις λογο της καταστασης. τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στο καταστημα ΑΘΗΝΑ-ΚΗΦΙΣΟΣ που πηγα την περασμενη Παρασκευή.

Εχουν τοση χαρτουρα που σε εμενα προσωπικα δεν εβρισκαν το χαρτι της παραγγελιας μου.

Καλα ξεμπερδεματα.

Επεξ/σία από vaggos88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...