ksessalonikios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Εχω στο πλάνο να αγοράσω ένα Mac mini m4 και κοιτώντας διαφορά μαγαζιά του εξωτερικού (Γερμανία) το είχαν 130€ φτηνότερα, ίσως και λόγω BF. Το θέμα είναι ότι μερικά δεν έστελναν ελλάδα και όσα έστελναν διάβαζα στο trustpilot σχολια για δυσκολια στην επικοινωνια οταν τα πραγματα δεν πηγαιναν οπως επρεπε. Εχω στο παρελθον αγορασει απο το computeruniverse αλλά τοτε ειχαν παει ολα καλά. Τωρα στα σχολια εγραφαν σχεδον ανυπαρκτη επικοινωνία. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί που εμπορεύεται apple προιοντα και στελνει ελλάδα χωρις ιδιαιτερο αγχος αν θα παραλαβεις;
flyer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Εκτός amazon δε θα ρίσκαρα (προσωπικά) αγορά αυτής της τιμής…
ThisIsPanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, flyer είπε Εκτός amazon δε θα ρίσκαρα (προσωπικά) αγορά αυτής της τιμής… Δηλαδή απο amazon κάνω κανονικά την παραγγελία και είναι ασφαλές; Γιατί πριν απο μερικές μέρες κοιτούσα να πάρω από εκεί αλλά κάπως δίστασα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια χρέωση επιπλέον που δεν έχω καταλάβει.
June Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Έχω αγοράσει στο παρελθόν από https://www.notebooksbilliger.de/ mac mini, όλα πήγαν καλά και σε πολλά έχει κατά καιρούς προσφορές με εξτρά εκπτώσεις. Παρέλαβα με UPS σε μία εβδομάδα περίπου, αν θυμάμαι καλά. Εδώ απευθείας το λινκ για τα mac mini αν θες να συγκρίνεις τιμές: https://www.notebooksbilliger.de/produkte/mac%20mini
ksessalonikios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @June προχωρησα μια παραγγελία δοκιμαστικά αλλά η ελλάδα δεν ειναι στις χώρες αποστολής, εχει επιλογή μονο για Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία και Ισπανία. Πώς το κατάφερες εσύ; 40 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε Δηλαδή απο amazon κάνω κανονικά την παραγγελία και είναι ασφαλές; Γιατί πριν απο μερικές μέρες κοιτούσα να πάρω από εκεί αλλά κάπως δίστασα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια χρέωση επιπλέον που δεν έχω καταλάβει. με το Αμαζον έχεις καλή επικοινωνία και γενικά η εξυπηρέτηση είναι μια χαρά. Και φυσικά μιλάμε για ευρωπαϊκά Αμαζον που δεν υπάρχει έξτρα χρέωση. Ακόμα και στο αγγλικό σου περιλαμβάνει και τα έξοδα εκτελωνισμού στο τελικό ποσό. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από ksessalonikios
June Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε @June προχωρησα μια παραγγελία δοκιμαστικά αλλά η ελλάδα δεν ειναι στις χώρες αποστολής, εχει επιλογή μονο για Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία και Ισπανία. Πώς το κατάφερες εσύ; Μόλις έβαλα ένα σε καλάθι για αγορά σαν επισκέπτης και προχωράει κανονικά.
ksessalonikios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτή είναι η διεύθυνση τιμολόγησης. Στο επόμενο βήμα θα σου πετάξει σφάλμα και θα σου πει να συμπληρώσεις την διεύθυνση αποστολής κι εκεί έχει μόνο τις χώρες που προανέφερα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από ksessalonikios
sakisvele Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ καλη επιλογη για αγορα ? https://pskmegastore.com/gb/search?s=Apple+Mac+Mini
pettakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 https://service.notebooksbilliger.de/help/de-de/2-lieferzeiten-versandkosten/11-versand-nach-osterreich-und-ins-europaische-ausland
ksessalonikios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 άρα Ελλάδα στέλνει μόνο σε εταιρικά αφμ, σε ιδιώτες μόνο στις χώρες που έγραψα.
aces Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 1/12/2024 στις 12:49 ΜΜ, ThisIsPanos είπε Δηλαδή απο amazon κάνω κανονικά την παραγγελία και είναι ασφαλές; Γιατί πριν απο μερικές μέρες κοιτούσα να πάρω από εκεί αλλά κάπως δίστασα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια χρέωση επιπλέον που δεν έχω καταλάβει. Απο τα ευρωπαικα amazon amazon.it amazon.de Δεν εχεις θεμα. Στις 1/12/2024 στις 10:13 ΠΜ, flyer είπε Εκτός amazon δε θα ρίσκαρα (προσωπικά) αγορά αυτής της τιμής… Ε ναι δυσκολα απο αλλου σ' αυτα τα ποσά. 1
ksessalonikios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 ρε παιδιά, τόσα χρόνια θα είχα ακούσει για κάποιο μαγαζί που λέγεται amazon. Μην αναφέρετε τα προφανή. Το θέμα είναι ότι το αμαζον δεν έχει απόθεμα. Μόνο από τρίτους πωλητές που δεν στέλνουν Ελλάδα. 1
flyer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Το amazon.it προς το παρόν έχει mac mini m4 αν σε ενδιαφέρει το base model…
ksessalonikios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω το base model. Θέλω με 512gb και σε τιμή κάτω από 900€. Εξωτερικό παίζει η τιμή γύρω στα 840-870 Το καλό είναι οτι δεν το βιάζομαι οποτε είτε από αμαζον, είτε από Ελλάδα κάποια στιγμή θα το πετύχω στην τιμή που το θέλω, εφόσον δεν βρεθεί εναλλακτική Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από ksessalonikios 1
ksessalonikios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) οποίος θέλει έχει το amazon.de iMac mini m4 σε έκπτωση με παράδοση τα χριστουγενα. Το 512αρι βγαίνει 884€ σχεδόν 100€ κάτω από την επίσημη τιμή εδώ. edit: έληξε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από ksessalonikios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα