avacan23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το πα για να μην την πατήσει κανείς. Δεν ισχύει η προσφορά που ανέβασε ο ΤS. Πέρυσι όμως τέτοια ημέρα Κυριακή την είχε βγάλει θυμάμαι για μια μέρα οπότε περιμένουμε να εμφανίσει κάτι σχετικό στο site
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε Έψαξα την περσινή προσφορά και όντως ισχυε από την Κυριακή στις 8 το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το ρισκάρουμε; οχι αφου ψωνισα και δνε μπηκαν !
ThanosR92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε Έψαξα την περσινή προσφορά και όντως ισχυε από την Κυριακή στις 8 το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το ρισκάρουμε; Ναι. Δεν παίζει να μην τους πάρεις. Με τα screen που έχουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Εξάλλου είναι η τράπεζα στην μέση.
akis_supernatural Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, avacan23 είπε Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το πα για να μην την πατήσει κανείς. Δεν ισχύει η προσφορά που ανέβασε ο ΤS. Πέρυσι όμως τέτοια ημέρα Κυριακή την είχε βγάλει θυμάμαι για μια μέρα οπότε περιμένουμε να εμφανίσει κάτι σχετικό στο site Τι εννοείς δεν ισχύει; Αφού έχουν ανεβάσει και screenshots
VipSalvo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτήν την προσφορά για φέτος, ούτε ο Κωτσόβολος την έχει κάπου, ούτε η Alpha. Μπορείτε να μου απαντήσετε με το link? Ευχαριστώ !
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Triple_HR21 είπε εγω αγορασα πριν 14 μερες και ακομα δεν μπηκανε οταν εδινε x40 (απο φυσικο καταστημα) εμενα μπηκαν αμεσως στο επι 40 αλλα ψωνισα απο το site! 2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Ναι. Δεν παίζει να μην τους πάρεις. Με τα screen που έχουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Εξάλλου είναι η τράπεζα στην μέση. κρατα μικρο καλαθι για αυτο !
Triple_HR21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kaberis555 είπε εμενα μπηκαν αμεσως στο επι 40 αλλα ψωνισα απο το site! ναι και εγω οσες φορες αγορασα απο site μπηκανε αμεσωσ αλλα και περσι που πηγα σε φυσικο καταστημα και αγορασα με καρτα φανηκαν κατευθειαν Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Triple_HR21
atrias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) σε εμένα την έδειχνε την προσφορά στο bonus app, κράτησα και screenshot, αλλά μετά από ένα refresh δεν το δείχνει πλέον επίσης αγόρασα κι εγώ κάτι πριν λίγο (πριν κάνω το refresh και διαπιστώσω ότι έχει εξαφανιστεί η προσφορά) και μπήκαν στο x4 οι πόντοι κι όχι x100 θα μιλήσω αύριο με Κωτσόβολο και τράπεζα κι αν δεν μου δώσουν το x100 ακυρώνω την παραγγελία Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από atrias
Spyipad Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ θα το ρισκάρω και θα αγοράσω και στη. χειροτηερη θα την ακυρώσω. Σε κουζίνα που πήρα που δίναν χ100 τους πόντους δεν μπήκαν κατευθείαν. Νομίζω στους όρους έλεγε οι πόντοι μπαίνουν αρχές Γενάρη
giorgosmg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα την απέσυραν και θα την βάλουν μετά τις 9 αφού δεν φαίνεται ούτε στην εφαρμογή δεν ρισκάρω αγορά, σιγά μην βγάλουμε άκρη μετά Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από giorgosmg
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Spyipad είπε Εγώ θα το ρισκάρω και θα αγοράσω και στη. χειροτηερη θα την ακυρώσω. Σε κουζίνα που πήρα που δίναν χ100 τους πόντους δεν μπήκαν κατευθείαν. Νομίζω στους όρους έλεγε οι πόντοι μπαίνουν αρχές Γενάρη ειναι αλλο αυτοι οι ποντοι που αναφερεις και αλλο οι σημερινοι.. οι σημερινοί μπαίνουν αμεσως ... οποτε υπαρχει ρισκο και να ακυρωσεις την παραγγελια και να μην παρεις τους ποντους Μόλις τώρα, giorgosmg είπε Θα την απέσυραν και θα την βάλουν μετά τις 9 δεν ρισκάρω αγορά, σιγά μην βγάλουμε άκρη μετά οπως το ειπες σιγα μην βγαλεις ακρη ! και η επιστροφη σε 14 μερες και αν
Spyipad Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 εμένα σε iOS μου έχει ακόμα την προσφορά. Άμα χάσω την προσφορά τότε δεν θα κάνω καν την αγορά (sonos sub mini ) οποτε θα το παω και οτι γινει. Απο την στιγμη που υπηρχε ηδη παραλλη προσφορα με 40κ και Black Friday δεν μ φαινεται απιθανο να το χουν κανει πιο ιcognito
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Spyipad είπε εμένα σε iOS μου έχει ακόμα την προσφορά. Άμα χάσω την προσφορά τότε δεν θα κάνω καν την αγορά (sonos sub mini ) οποτε θα το παω και οτι γινει. Απο την στιγμη που υπηρχε ηδη παραλλη προσφορα με 40κ και Black Friday δεν μ φαινεται απιθανο να το χουν κανει πιο ιcognito δοκιμασε να παρεις κατι με 5 ευρω να δεις αν θα σου μπουν οι ποντοι πρωτα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) επιβεβαιωνω κι εγω απο iOS, κατεβηκε το offer στο Bonus app λογικα 21.00 θα το ανεβασουν ξανα, μολις ληξει το χρονομετρο της BF στον Κωτσο Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από JailbrokenDiesel
akis_supernatural Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Αγόρασα ένα πλυντήριο που ήθελα 300 ευρώ και μπήκαν 1236 ποντοι αν δεν μπουν οκ έτσι κι αλλιώς το ήθελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις