Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το πα για να μην την πατήσει κανείς. Δεν ισχύει η προσφορά που ανέβασε ο ΤS. Πέρυσι όμως τέτοια ημέρα Κυριακή την είχε βγάλει θυμάμαι για μια μέρα οπότε περιμένουμε να εμφανίσει κάτι σχετικό στο site 

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε

Έψαξα την περσινή προσφορά και όντως ισχυε από την Κυριακή στις 8

το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το ρισκάρουμε;

οχι αφου ψωνισα και δνε μπηκαν !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε

Έψαξα την περσινή προσφορά και όντως ισχυε από την Κυριακή στις 8

το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το ρισκάρουμε;

Ναι. Δεν παίζει να μην τους πάρεις. Με τα screen που έχουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Εξάλλου είναι η τράπεζα στην μέση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, avacan23 είπε

Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το πα για να μην την πατήσει κανείς. Δεν ισχύει η προσφορά που ανέβασε ο ΤS. Πέρυσι όμως τέτοια ημέρα Κυριακή την είχε βγάλει θυμάμαι για μια μέρα οπότε περιμένουμε να εμφανίσει κάτι σχετικό στο site 

Τι εννοείς δεν ισχύει; Αφού έχουν ανεβάσει και screenshots

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτήν την προσφορά για φέτος, ούτε ο Κωτσόβολος την έχει κάπου, ούτε η Alpha. Μπορείτε να μου απαντήσετε με το link? Ευχαριστώ ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Triple_HR21 είπε

εγω αγορασα πριν 14 μερες και ακομα δεν μπηκανε οταν εδινε x40 (απο φυσικο καταστημα)

εμενα μπηκαν αμεσως στο επι 40 αλλα ψωνισα απο το site!

2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Ναι. Δεν παίζει να μην τους πάρεις. Με τα screen που έχουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Εξάλλου είναι η τράπεζα στην μέση.

κρατα μικρο καλαθι για αυτο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kaberis555 είπε

εμενα μπηκαν αμεσως στο επι 40 αλλα ψωνισα απο το site!

ναι και εγω οσες φορες αγορασα απο site μπηκανε αμεσωσ

αλλα και περσι που πηγα σε φυσικο καταστημα και αγορασα με καρτα φανηκαν κατευθειαν

Επεξ/σία από Triple_HR21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμένα την έδειχνε την προσφορά στο bonus app, κράτησα και screenshot, αλλά μετά από ένα refresh δεν το δείχνει πλέον

επίσης αγόρασα κι εγώ κάτι πριν λίγο (πριν κάνω το refresh και διαπιστώσω ότι έχει εξαφανιστεί η προσφορά) και μπήκαν στο x4 οι πόντοι κι όχι x100

θα μιλήσω αύριο με Κωτσόβολο και τράπεζα κι αν δεν μου δώσουν το x100 ακυρώνω την παραγγελία

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.

Εγώ θα το ρισκάρω και θα αγοράσω και στη. χειροτηερη θα την ακυρώσω. Σε κουζίνα που πήρα που δίναν χ100 τους πόντους δεν μπήκαν κατευθείαν. Νομίζω στους όρους έλεγε οι πόντοι μπαίνουν αρχές Γενάρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα την απέσυραν και θα την βάλουν μετά τις 9 αφού δεν φαίνεται ούτε στην εφαρμογή 

δεν ρισκάρω αγορά, σιγά μην βγάλουμε άκρη μετά 

Επεξ/σία από giorgosmg
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spyipad είπε

Εγώ θα το ρισκάρω και θα αγοράσω και στη. χειροτηερη θα την ακυρώσω. Σε κουζίνα που πήρα που δίναν χ100 τους πόντους δεν μπήκαν κατευθείαν. Νομίζω στους όρους έλεγε οι πόντοι μπαίνουν αρχές Γενάρη

ειναι αλλο αυτοι οι ποντοι που αναφερεις και αλλο οι σημερινοι.. οι σημερινοί μπαίνουν αμεσως ... οποτε υπαρχει ρισκο και να ακυρωσεις την παραγγελια και να μην παρεις τους ποντους 

Μόλις τώρα, giorgosmg είπε

Θα την απέσυραν και θα την βάλουν μετά τις 9

δεν ρισκάρω αγορά, σιγά μην βγάλουμε άκρη μετά 

οπως το ειπες σιγα μην βγαλεις ακρη ! και η επιστροφη σε 14 μερες και αν

Δημοσ.

εμένα σε iOS μου έχει ακόμα την προσφορά. Άμα χάσω την προσφορά τότε δεν θα κάνω καν την αγορά (sonos sub mini ) οποτε θα το παω και οτι γινει. Απο την στιγμη που υπηρχε ηδη παραλλη προσφορα με 40κ και Black Friday δεν μ φαινεται απιθανο να το χουν κανει πιο ιcognito

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spyipad είπε

εμένα σε iOS μου έχει ακόμα την προσφορά. Άμα χάσω την προσφορά τότε δεν θα κάνω καν την αγορά (sonos sub mini ) οποτε θα το παω και οτι γινει. Απο την στιγμη που υπηρχε ηδη παραλλη προσφορα με 40κ και Black Friday δεν μ φαινεται απιθανο να το χουν κανει πιο ιcognito

δοκιμασε να παρεις κατι με 5 ευρω να δεις αν θα σου μπουν οι ποντοι πρωτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιωνω κι εγω απο iOS, κατεβηκε το offer στο Bonus app 

λογικα 21.00 θα το ανεβασουν ξανα, μολις ληξει το χρονομετρο της BF στον Κωτσο

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...