oasisAthens Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε αν πατε στο app Bonus, στην επιλογη partners -> Kotsovolos -> Offers δεν το βλεπετε;; Όχι
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, akis_supernatural είπε Αρα κάνουμε κανονικά την αγορά και ας μην το εμφανίζει;; οχι αφου ψωνισα ενα τετραδιο και δεν μου εδωσε επι 100 1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε Και σε ios το δείχνει μια χαρά αληθεια? εγω οσο και αν εψαξα παντου στην εφαρμογη δεν το εμφανιζει ! ισως παιζει ρολο και η εκδοση της εφαρμογης και ο τυπος του iphone
akis_supernatural Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kaberis555 είπε οχι αφου ψωνισα ενα τετραδιο και δεν μου εδωσε επι 100 αληθεια? εγω οσο και αν εψαξα παντου στην εφαρμογη δεν το εμφανιζει ! ισως παιζει ρολο και η εκδοση της εφαρμογης και ο τυπος του iphone Πως γίνεται να λέει από τις 8 ξεκινάει και να μην τους δίνει;; παίζει να τους δώσει μεταγενεστερα; ας ψάξει κάποιος τους όρους σε όσους το εμφανίζει
Antonie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε Πως γίνεται να λέει από τις 8 ξεκινάει και να μην τους δίνει;; παίζει να τους δώσει μεταγενεστερα; ας ψάξει κάποιος τους όρους σε όσους το εμφανίζει Πιο καλά περιμένετε να εμφανίσουν και στο site του Κωτσόβολου την προσφορά. 1
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε Πως γίνεται να λέει από τις 8 ξεκινάει και να μην τους δίνει;; παίζει να τους δώσει μεταγενεστερα; ας ψάξει κάποιος τους όρους σε όσους το εμφανίζει μηπως εκαναν λαθος στην ωρα και ξεκιναει 21:00 που ληγουν και οι προσφορες και καλα της black friday?
giorgosmg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει βάλει σε κάποια προϊόντα όχι σε όλα τελικά τα καλύτερα ντιλς τα είχε στις αρχές που έδινε πόντους σε πολλά προιοντα… Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από giorgosmg
ThanosR92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Antonie είπε Πιο καλά περιμένετε να εμφανίσουν και στο site του Κωτσόβολου την προσφορά. Με αυτό όμως χάνεις τις προσφορές στην τιμή. Όχι ότι δεν θα είναι καλό deal..
JailbrokenDiesel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 παιδες, παιζει κατα τις 21.00 να το ανεβασει ο Κωτσος, επισης οποτε εχω αγορασει κατι , οι ποντοι δεν μπαινουν αμεσα, θελει καμια μερα αν δεν κανω λαθος.. επισης στο app Bonus δεν εχει καποια αλλη ενημερωση, παρα μονο το λινκ του Κωτσου.. 1
Incepted Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μαλλον καλυτερα να μπει και στο σαιτ του Κωτσου , διαφορετικα πρακινδυνευμενο το κοβω
kaberis555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giorgosmg είπε Έχει βάλει σε κάποια προϊόντα όχι σε όλα λαθος ! βλεπεις σε καποια στην κεντρικη οθονη που ειναι απο παλια πριν λιγες μερες που ετρεχε το επι 100 αλλα δεν ισχυει τωρα. δεν ειναι απο την σημερινη προσφορα. αν πατησεις πανω στο προιον θα δεις οτι τελικα δεν το γραφει 1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε παιδες, παιζει κατα τις 21.00 να το ανεβασει ο Κωτσος, επισης οποτε εχω αγορασει κατι , οι ποντοι δεν μπαινουν αμεσα, θελει καμια μερα αν δεν κανω λαθος.. επισης στο app Bonus δεν εχει καποια αλλη ενημερωση, παρα μονο το λινκ του Κωτσου.. αμεσως μπαινουν οι ποντοι οι συγκεκριμενοι την ιδια στιγμη ! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από kaberis555
avacan23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Ισχυε σε ρολόγια Huawei σε κάποιες τηλεοράσεις σαμσουνγκ. Τώρα πήρα ένα ταψί στα 5 ευρώ και δεν έδωσε τίποτα.. και στο site του Κώτσου δεν λέει κάτι στην επιλογή πρόγραμμα bonus
Triple_HR21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, avacan23 είπε Ισχυε σε ρολόγια Huawei σε κάποιες τηλεοράσεις σαμσουνγκ. Τώρα πήρα ένα ταψί στα 5 ευρώ και δεν έδωσε τίποτα.. και στο site του Κώτσου δεν λέει κάτι στην επιλογή πρόγραμμα bonus αυτο που ειδες τωρα μερες τρεχει....παλιο ειναι
agnostos13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μήπως ισχύει για συγκεκριμένους χρήστες; Εγώ σε ios δεν βλέπω κάτι…
Triple_HR21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kaberis555 είπε λαθος ! βλεπεις σε καποια στην κεντρικη οθονη που ειναι απο παλια πριν λιγες μερες που ετρεχε το επι 100 αλλα δεν ισχυει τωρα. δεν ειναι απο την σημερινη προσφορα. αν πατησεις πανω στο προιον θα δεις οτι τελικα δεν το γραφει αμεσως μπαινουν οι ποντοι οι συγκεκριμενοι την ιδια στιγμη ! εγω αγορασα πριν 14 μερες και ακομα δεν μπηκανε οταν εδινε x40 (απο φυσικο καταστημα)
akis_supernatural Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Έψαξα την περσινή προσφορά και όντως ισχυε από την Κυριακή στις 8 το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το ρισκάρουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις