Προς το περιεχόμενο

Creed Aventus Eau de Parfum 100ml 13euro(?!!!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά την έχω πατήσει με απάτη και ήταν με το συγκεκριμένο άρωμα. Κατάστημα από Βουλγαρία, 70 ευρώ το 100αρι, δεν απάντησαν σε email και δεν είχαν τηλέφωνο. Το κατάστημα εξαφανίστηκε πολύ σύντομα. Μέσω Σκρουτζ όμως δε θα το περίμενα! 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν διαλέξεις άλλα ml και μετά πατήσεις πάλι τα 100 βγάζει άλλη τιμή 219€...

Επεξ/σία από jimbo86
Δημοσ.

Την έχω πατήσει με άρωμα στο σκρουτζ σε πολύ καλή τιμή.

Επειδή το άρωμα το είχα ήδη πιο πριν, κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δε πάει καλά. (Διαφορετικό άρωμα, διαφορετικός τρόπος ψεκασμού και καμία σχέση η διάρκεια στο άρωμα). Το θέμα είναι πως αν δεν το είχα ήδη το άρωμα από πριν, δε θα ήξερα ότι είναι μαϊμού.

Το σκρουτζ δέχτηκε την επιστροφή, ακόμα και με ανοιχτή την κολώνια. Στη συνέχεια την αγόρασα από μεγάλο κατάστημα, και σύγκρινα την φωτογραφία του κουτιού που είχε έρθει με το νέο που πήρα και είχε όντως διαφορές (σε μέγεθος γραμματοσειράς, στοίχιση κειμένου κλπ).

Μεγάλη προσοχή! Καλύτερα να περιμένετε να βγει με προσφορά σε γνωστά μεγάλα μαγαζιά ή από αεροδρόμιο αν βολέψει κάποιο ταξίδι.

Προσωπικά μετά από αυτή την εμπειρία δε ξαναμπλέκω με φτηνά αρώματα!

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, June είπε

Την έχω πατήσει με άρωμα στο σκρουτζ σε πολύ καλή τιμή.

Επειδή το άρωμα το είχα ήδη πιο πριν, κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δε πάει καλά. (Διαφορετικό άρωμα, διαφορετικός τρόπος ψεκασμού και καμία σχέση η διάρκεια στο άρωμα). Το θέμα είναι πως αν δεν το είχα ήδη το άρωμα από πριν, δε θα ήξερα ότι είναι μαϊμού.

Το σκρουτζ δέχτηκε την επιστροφή, ακόμα και με ανοιχτή την κολώνια. Στη συνέχεια την αγόρασα από μεγάλο κατάστημα, και σύγκρινα την φωτογραφία του κουτιού που είχε έρθει με το νέο που πήρα και είχε όντως διαφορές (σε μέγεθος γραμματοσειράς, στοίχιση κειμένου κλπ).

Μεγάλη προσοχή! Καλύτερα να περιμένετε να βγει με προσφορά σε γνωστά μεγάλα μαγαζιά ή από αεροδρόμιο αν βολέψει κάποιο ταξίδι.

Προσωπικά μετά από αυτή την εμπειρία δε ξαναμπλέκω με φτηνά αρώματα!

Η αγορά ήταν από το ιδιο το σκρουτζ;

1 ώρα πριν, nounou2 είπε

Μια φορά την έχω πατήσει με απάτη και ήταν με το συγκεκριμένο άρωμα. Κατάστημα από Βουλγαρία, 70 ευρώ το 100αρι, δεν απάντησαν σε email και δεν είχαν τηλέφωνο. Το κατάστημα εξαφανίστηκε πολύ σύντομα. Μέσω Σκρουτζ όμως δε θα το περίμενα! 

Η αγορά ήταν από το ίδιο το σκρουτζ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, marios02 είπε

Ναι και πως θα το καταλαβει;

Κάνοντας γαργάρες αν γραντζουνάει τον λαιμό θα είναι μούφα! 😋

11 ώρες πριν, insomniaacc είπε

https://www.skroutz.gr/s/57699149/Creed-Aventus-Eau-de-Parfum-100ml.html

Ρε παιδιά τι συμβαίνει με το skroutz? Θα έλεγα ok, scammers, είναι και κατάστημα χωρίς κριτικές, αλλά η αγορά είναι μέσω skroutz. Έχει και με 31euro. Έχει και με 220 ευρώ. 

Όλα καλές τιμές για το συγκεκριμένο άρωμα.

Λέει θα έρθει από Ρουμανία. 

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει? Το skroutz θα ακυρώσει την παραγγελία? Και αν η 220ευρώ ισχύει γιατί οι άλλες αμφιβάλλω, δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν γνήσιο προϊόν?

Πάντως αν παραγγείλεις κάνε με σύρμα κι ένα δαχτυλίδι με λαβή, σαν κλειδί. Να μπορούν να κάνουν φούσκες τίποτα ανίψια σου βουτώντας το μέσα στην κολώνια! 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios02 είπε

Ναι μέσα από το καλάθι του Σκρουτζ. Με το σκρουτζ ήταν όλη η επικοινωνία, με το κατάστημα δεν ασχολήθηκα καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, June είπε

Ναι μέσα από το καλάθι του Σκρουτζ. Με το σκρουτζ ήταν όλη η επικοινωνία, με το κατάστημα δεν ασχολήθηκα καθόλου.

σκεφτομουν κατι βιταμινες μεσω σκρουτζ από ένα βουλγαρικό μαγαζι που ταν πιο φθηνές από τις ελληνικες, αλλά φοβηθηκα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, d4mage είπε

Εντελώς ακραίο να συμβαίνει αυτό μέσα στο Skroutz όπου εγκρίνει ή όχι το εκάστοτε καταστημα στην πλατφόρμα του. 

Με αυτή την καταγγελία μπορεί να φάει τόσο το κατάστημα όσο και Σκρουτζ πολλές χίλιες ευρώ πρόστιμο.

Με το jmcteck τι πρόστιμο είχε φάει γιατί μου διαφεύγει αυτή την στιγμή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Therempant είπε

Με το jmcteck τι πρόστιμο είχε φάει γιατί μου διαφεύγει αυτή την στιγμή? 

Εδώ μιλάμε για παραπλανητικές εκπτώσεις όχι για καταστήματα ΙΚΕ που αλλάζουν σε ένα βράδυ ΑΦΜ και αγοράζεις την επομένη χωρίς να ξέρεις εάν μιλάμε για τους ίδιους αλλάζοντας απλώς μια επωνυμία.

Το JMCTECK δεν έστελνε προϊόντα, δεν έκανε επιστροφές χρημάτων.

Το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρεις είναι σαν το παράδειγμα του Citisshop και πολλών άλλων. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κυρώσεις στα συγκεκριμένα καταστήματα πάντως ΚΑΙ το σκρούτζ είχε τεράστια ευθύνη οπότε αν δεν έφαγε κάποιο πρόστιμο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

Εδώ μιλάμε για προϊόντα χωρίς ίχνος αλλαγής πάνω στην πληροφόρηση. Προφανώς είναι άξιος της μοίρα του εάν πιστέψει σε κάτι τέτοιο άλλα δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να υπάρχει κι ας αφήσουμε τα τεχνικά λάθη στην απέξω. Εδώ το σκουτζ με χρέωσε για παραγγελία PLUS που δεν περάστηκε ποτέ στο σύστημα τους.

Είναι δικαιολογία αυτό ακόμη και αν σου επιστρέψουν τα χρήματα;

Βγήκαν μετά τον έλεγχο των ανατιμήσεων και των παραπλανητικών διαφημίσεων  όλες οι Κατσαφάδες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, marios02 είπε

Όχι, η δική μου αγορά ήταν απευθείας από site. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...