Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nonames είπε

Η τιμή ΠΟΛΥ καλή είναι. Αν και εγώ είμαι της άποψης τα mini pc να τα αγοράζουμε αποκλειστικά από Amazon ώστε να έχουμε 2 χρόνια εγγύηση. 

Προβλήματα δεν νομίζω να έχεις απλά ο πωλητής ίσως το στείλει από Κίνα, οπότε ίσως περιμένεις περισσότερο.. Αν μπει τελωνείο είσαι καλυμμένος από το AliExpress γιατί δηλώνει ότι είναι Ισπανία. Επίσης μην μπεις στην διαδικασία πότε θα το στείλει, πότε θα το λάβεις κλπ είναι ψυχοφθόρο μια δεν θα βγάλεις και άκρη, απλά περιμένεις. 

PS. Πήγαινε στην επιλογή 32Gb χωρίς SSD και πάρε ένα ποιοτικό SSD. Η τιμή πάντως ξαναλέω είναι κλέψιμο, πολύ ωραίο find. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nonames είπε

Αν και έχει καποια καλά reviews δες όμως και τα 1 αστέρι (που ειναι περίπου 10%). https://www.aliexpress.com/store/1102905381/pages/feedback.html?spm=a2g0o.store_pc_home.pcShopHead_2005836731559.2&sortType=bestmatch_sort

Κάποιοι γράφουν έστειλε άλλο μοντέλο από αυτό που παράγγειλαν, άλλοι δεν παρέλαβαν ποτέ, άλλοι ότι ο πωλητής ζητούσε παραπάνω χρήματα και άλλοι πήραν fake tracking number, άλλοι ότι δεν είχε ram και NVMe μέσα.

Αν δεν έρθει ποτέ θα πάρεις τα χρήματα πίσω από το Aliexpress. Αν λείπει κάτι (ram/MVMe) ζητάς μέρος τον χρημάτων πίσω και λογικά θα το πάρεις. Αν έρθει κάτι άλλο θα μπεις στην διαδικασία να το στείλεις πίσω να πληρωσεις τα έξοδα επιστροφής και να περιμένεις να φτάσει για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Αν το ρισκάρεις και παραγγείλεις και έρθει, ακολούθησε την διαδικασία κάτω. Επισης  στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και το ρωτάς αν μπορεί να σταλεί από την χώρα που γράφει, κρατάς την απάντηση σε screenshot για αν χρειαστεί, επίσης κράτα και screenshot από την σελίδα με την περιγραφή και την τιμή του προϊόντος (γιατι μπορεί να την αλλάξει αφού κάνεις την παραγγελία)

Και μη ξεχνάμε πάντα τραβάμε βίντεο το unboxing. Αν κάτι έρθει χαλασμένο, σπασμένο, κάτι λείπει η δεν ειναι αυτό παραγγείλαμε, να είμαστε καλυμμένοι.   Και αν ειναι κάτι ηλεκτρονικό και θέλει ρεύμα να έχουμε δίπλα μας ρεύμα η μπαταρίες να το δοκιμάσουμε ενώ τραβάμε βίντεο. Αν κάτι από τα παραπάνω συμβεί και έχουμε αποδείξεις (βιντεο) το Aliexpress θα ειναι μαζί μας και θα μας αποζημιώσει.

Εδώ θα δεις μια παρόμοια περίπτωση που παράγγειλα κάτι με αποστολη από Ισπανία σε καλή τιμή και πήρα fake tracking number και δεν παρέλαβα ποτέ. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60499199

Θα έλεγα η δες στο Amazon όπως γράφει ο φίλος @Billator πιο πάνω η δες εδώ που έχει πολλά mini pc σε καλή τιμή με κουπόνια από Banggood και Gshopper https://www.angroid.gr/category/prosfores/minipc Από Banggood έχω πάρει πολλά προϊόντα αξίας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, Gshopper δεν έχω ψωνίσει.

Επισης υπάρχει θέμα για αγορές από το Aliexpress εδώ, αν θες να πάρεις παραπάνω γνώμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2024 στις 11:59 ΜΜ, nonames είπε

Αγόρασα πριν κανα μήνα αυτό από τον συγκεκριμένο.

https://www.aliexpress.com/item/1005007445259189.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.19ef1802zsBeid

Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που στέλνει, αλλά εγώ ήθελα το s1 έτσι κι αλλιώς. Τον ρώτησα τι επεξεργαστή έχει και μου απάντησε τον N100 που όντως ήθελα. Σε ερώτησή μου γιατί άλλα γράφει ο τίτλος και γιατί άλλο στέλνει δεν απάντησε. Όπως επίσης τον ρώτησα αν είναι firebat που λέει ο τίτλος, ή Acemagic που βλέπω στις φωτό, επίσης δεν απάντησε. Ήρθε όμως στις 15 μέρες, σφραγισμένο και καινούργιο και δουλεύει κανονικά.

Το πήρα χωρίς ssd και ram και τον παιδεύω ακόμα να μου βρει το πρόγραμμα για την οθόνη για να δουλεύει σωστά. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα, γιατί απαντάει στα κινέζικα και μεταφράζει το Ali. Και πολλές φορές γράφει ασυναρτησίες.

Επεξ/σία από dj_takis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dj_takis είπε

Το πήρα χωρίς ssd και ram και τον παιδεύω ακόμα να μου βρει drivers για την οθόνη για να δουλεύει σωστά.

Δεν δέχεται τους drivers της intel;

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/231803/intel-processor-n100-6m-cache-up-to-3-40-ghz/downloads.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι, μια χαρά τους δέχεται αλλά η οθόνη που έχει μπροστά για να δείχνει σωστά τις πληροφορίες, χρειάζεται ένα προγραμματάκι, (και όχι drivers, όπως λανθασμένα είπα, διόρθωσα και το αρχικό ποστ,) που έρχεται εγκατεστημένο με τα windows 11. Αφού εγώ το πήρα χωρίς ssd και ram, δεν ήξερα καν ποιο πρόγραμμα είναι αυτό για να το βάλω. Το βρήκα τελικά και όλα δουλεύουν οκ, αλλά ο πωλητής δεν με διευκόλυνε σε αυτό.

Επεξ/σία από dj_takis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dj_takis είπε

Όχι, μια χαρά τους δέχεται αλλά η οθόνη που έχει μπροστά για να δείχνει σωστά τις πληροφορίες, χρειάζεται ένα προγραμματάκι, (και όχι drivers, όπως λανθασμένα είπα, διόρθωσα και το αρχικό ποστ,) που έρχεται εγκατεστημένο με τα windows 11. Αφού εγώ το πήρα χωρίς ssd και ram, δεν ήξερα καν ποιο πρόγραμμα είναι αυτό για να το βάλω. Το βρήκα τελικά και όλα δουλεύουν οκ, αλλά ο πωλητής δεν με διευκόλυνε σε αυτό.

Δώσε και το λινκ όπου το βρήκες τότε για τον επόμενο που θα το ψάχνει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dj_takis είπε

Δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα, γιατί απαντάει στα κινέζικα και μεταφράζει το Ali. Και πολλές φορές γράφει ασυναρτησίες.

Πάντως στις κριτικές που έχουν 1 αστέρι μια χαρά ειναι τα αγγλικά του (η μετάφραση) στην δικαιολογία.... Μάλλον όπου δεν του συμφέρει κάνει τον Κινέζο ο Κινέζος...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...