Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής περίεργο πρόβλημα με το eshop μου. Όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής με πιστωτική και γίνεται το redirect προς το site της Worldline οπου ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του, ο firefox το μπλοκάρει σαν popup και δέν γίνεται ποτέ η μεταφορά. Chrome και edge δέν το κάνουν αυτό.

Το site είναι το shop.fubar.gr και για όποιον θέλει να το δοκιμάσει έχω δοκιμαστικό χρήστη με username [email protected] και password testtest

Δημοσ.

Ανοίγεις τον Firefox πηγαίνεις Settings > Privacy & Security > Ενότητα Block pop-up windows και μετά είτε μπορείς να κλείσεις εντελώς την επιλογή για τα popups πατώντας στο checkbox είτε στο Exceptions να προσθέσεις το URL του eshop.

Δημοσ.
Στις 1/12/2024 στις 12:19 ΠΜ, MacTech είπε

Ανοίγεις τον Firefox πηγαίνεις Settings > Privacy & Security > Ενότητα Block pop-up windows και μετά είτε μπορείς να κλείσεις εντελώς την επιλογή για τα popups πατώντας στο checkbox είτε στο Exceptions να προσθέσεις το URL του eshop.

Το θέμα είναι οτι ο πελάτης δέν θα το κάνει αυτό. Θα δεί οτι το site κόλλησε και θα παρατήσει το καλάθι όπως είναι. Και ο firefox βγάζει την ειδοποίηση οτι μπλόκαρε popup με πολύ μικρά γράμματα κατω απο την μπαρα του URL οπότε οι περισσότεροι δέν θα το δούν.

Στις 1/12/2024 στις 2:22 ΠΜ, parsifal είπε

Από το support της Cardlink τί σου είπαν;

Οτι δέν έχουν γενικά θέμα με τον Firefox και το πρόβλημα είναι στο site μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Fubar.gr said:

Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς κάποιο OpenCart extension για να σετάρεις το payment gateway; Ίσως το πρόβλημα να είναι στο extension και/ή στις ρυθμίσεις του. Θα μιλούσα με τον δημιουργό του extension.

Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.
Στις 5/12/2024 στις 11:05 ΠΜ, Fubar.gr είπε

Το θέμα είναι οτι ο πελάτης δέν θα το κάνει αυτό. Θα δεί οτι το site κόλλησε και θα παρατήσει το καλάθι όπως είναι. Και ο firefox βγάζει την ειδοποίηση οτι μπλόκαρε popup με πολύ μικρά γράμματα κατω απο την μπαρα του URL οπότε οι περισσότεροι δέν θα το δούν.

Γιατί δεν βάζεις επιλογή με Redirect στο Gateway της τράπεζας; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...