teos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Mages geia.Exei kaneis upopsin tou kapoio programma opws auto twn windows (to movie maker) opou na mporw na kopsw mia tainia dvd sta kommatia pou thelw egw, na ta enosw alla kai na tous prosthesw diko mou hxo;Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 epeidi den ksero para pola apo to thema, ayto pou exo akousta kai exo doulepsei elaxista einai to adobe premiere (me to analogo kostos). psakse pantos ligo sto forum kai sigoura tha vreis analogo post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEVI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Φιλε μου χωρις να το εχω δοκιμασει ακομα υπaρχει το procoder με το οποιο μπορει να κανεις δουλεια.Εχει αν δεν κανω λαθος τη δυνατοτητα να διαβασει τα VOB και να τα μετατρεψει σε avi για επεξεργασια στο premiere.Aυτο ομως σημαινει και καποια απωλεια σε ποιοτητα εικονας.Το premiere παντως δεν θα αναγνωρισει απ ευθειας τα αρχεια του DVD οποτε η μετατροπη κρινεται απαραιτητη.Ισως ομως να υπαρχουν και αλλοι τροποι που εγω δεν γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 NeroVision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Και ulead dvd movie factory. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEVI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μηπως το movie factory κανει αυτη τη δουλεια μονο σε dvd που εχει φτιαξει το ιδιο το προγραμμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μηπως το movie factory κανει αυτη τη δουλεια μονο σε dvd που εχει φτιαξει το ιδιο το προγραμμα ? Οχι...Εχω εννωσει σε dvd ασχετα αρχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEVI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.