Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/12/2024 at 19:50, AccountSaver said:

500 ευρώ μεταφορά μόλις, 3.5€ καπέλο.

Προφανώς αν θέλεις να στείλεις ντε και καλα χρήματα από εθνική σε Revolut, χωρίς να πάνε πρώτα μέσω άλλης τράπεζας,  για ποσά πάνω από 100€ δε συμφέρει η κάρτα πλεον, αλλά η αποστολή στο IBAN που έχεις στη Revolut (χρέωση εθνικής 1€), απλά τα χρήματα δε θα μπουν άμεσα αλλά σε κάνα δυο μέρες. Εκτός αν χρεώνει η Revolut προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα, δεν το ξέρω γιατί δεν έχω.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Thanks 1
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο άσχετο, αλλά η συγκεκριμένη χρέωση αφορά όλες τις κάρτες, χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες, όχι μόνο τις πιστωτικές, και προς το παρόν αφορά μόνο την Εθνική. Μήπως να άλλαζε ο τίτλος για να μην γίνονται μπερδέματα;

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Λίγο άσχετο, αλλά η συγκεκριμένη χρέωση αφορά όλες τις κάρτες, χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες, όχι μόνο τις πιστωτικές, και προς το παρόν αφορά μόνο την Εθνική. Μήπως να άλλαζε ο τίτλος για να μην γίνονται μπερδέματα;

Oλες της ετε, σωστα!

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Προφανώς αν θέλεις να στείλεις ντε και καλα χρήματα από εθνική σε Revolut, χωρίς να πάνε πρώτα μέσω άλλης τράπεζας,  για ποσά πάνω από 100€ δε συμφέρει η κάρτα πλεον, αλλά η αποστολή στο IBAN που έχεις στη Revolut (χρέωση εθνικής 1€), απλά τα χρήματα δε θα μπουν άμεσα αλλά σε κάνα δυο μέρες. Εκτός αν χρεώνει η Revolut προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα, δεν το ξέρω γιατί δεν έχω.

πάρα μα πάρα πολύ καλή ιδέα αυτό . Θα επιστρέψω σε αυτό 8 Ιανουαρίου ! Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

καλύτερη ερωτηση ειναι γιατι ανοιχτηκε ξεχωριστο θεμα στο μπλα μπλα κ οχι στην ενοτητα της ρεβολου, όπου υπαρχουν επισης σχετικα σχολια κ πληροφοριες...

Δημοσ.

Το αφηνω εδω για να δούμε κατα πόσο θα τηρηθεί απο τις τραπεζες και ειδικά απο την ετε(βέβαια μπορούν να πουν ότι η ρεβο είναι ξένη τραπεζα).

Μολις ανακοινωθηκε το παρακάτω απο τον νεο προϋπολογισμο που ψηφίστηκε.

Διευρύνεται το όριο καθημερινών συναλλαγών στο Σύστημα IRIS στα 1.000 ευρώ, και μηδενίζεται η χρέωση για τη φόρτιση προπληρωμένων καρτών έως τα 100 ευρώ

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το αφηνω εδω για να δούμε κατα πόσο θα τηρηθεί απο τις τραπεζες και ειδικά απο την ετε(βέβαια μπορούν να πουν ότι η ρεβο είναι ξένη τραπεζα).

Μολις ανακοινωθηκε το παρακάτω απο τον νεο προϋπολογισμο που ψηφίστηκε.

Διευρύνεται το όριο καθημερινών συναλλαγών στο Σύστημα IRIS στα 1.000 ευρώ, και μηδενίζεται η χρέωση για τη φόρτιση προπληρωμένων καρτών έως τα 100 ευρώ

Δε χρεωνουν φορτιση προπληρωμενης, χρεωνουν μεταφορα κεφαλαιων, υπο την εννοια (υποθετω) οτι η Revolut ειναι τραπεζα στη Λιθουανια που ειναι

anyway το μετρο αφορα λογικα προπληρωμενες στην ιδια τραπεζα, που τωρα χρεωνουν κανα ευρω φορτιση και ποσο ξερωγω απο-φορτιση. Ε η φορτιση μεχρι 100 ευρω θα ναι τζαμπα

Α και τα 1000 ευρω IRIS ειναι 500 σε ιδιωτες και 500 πληρωμες σε επαγγελματικους λογαριασμους (οχι 1000 ευρω σε μια μεταφορα) νομιζω ειχε ηδη ουσιαστικα ανακοινωθει απο την τσεο του ΔΙΑΣ πριν λιγες μερες

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alefther είπε

Δε χρεωνουν φορτιση προπληρωμενης, χρεωνουν μεταφορα κεφαλαιων, υπο την εννοια (υποθετω) οτι η Revolut ειναι τραπεζα στη Λιθουανια που ειναι

anyway το μετρο αφορα λογικα προπληρωμενες στην ιδια τραπεζα, που τωρα χρεωνουν κανα ευρω φορτιση και ποσο ξερωγω απο-φορτιση. Ε η φορτιση μεχρι 100 ευρω θα ναι τζαμπα

Α και τα 1000 ευρω IRIS ειναι 500 σε ιδιωτες και 500 πληρωμες σε επαγγελματικους λογαριασμους (οχι 1000 ευρω σε μια μεταφορα) νομιζω ειχε ηδη ουσιαστικα ανακοινωθει απο την τσεο του ΔΙΑΣ πριν λιγες μερες

Πριν μια ωρα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, τι μου λες τωρα.

Και η ρεβο είναι προπληρωμή καρτα, για αυτο λέγετε και topup και όχι έμβασμα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

δεν εχει σημασια πως το ονομαζει η revolut, σημασια εχει οτι φευγουν λεφτα απο την Εθνικη και πανε σε μια αλλη τραπεζα, τα αλλα ειναι θεμα UI. Και προπληρωμενη να ηταν, ειναι προπληρωμενη ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Και αν ανοιξεις  το τιμολογιο της εθνικης, ξεκαθαρα σου λεει οτι ειναι χρεωση μεταφορας κεφαλαιων

ΥΓ αν εχεις ελπιδες οτι ΔΕ θα χρεωνεσαι για φορτιση prepaid της πειραιως απο την εθνικη η την αλφα εισαι εκτος τοπου και χρονου

123123.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την αύξηση του iris στα 1000€ καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι είναι κοροϊδία.

Διότι τα +500€ αφορούν επαγγελματικούς λογαριασμούς. Άχρηστο τελείως μιας και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χρεωστική. Το θέμα είναι να μπορούμε να κάνουμε μεταφορές σε απλούς λογαριασμούς.

Αν και για τους περισσότερους τα 500€ είναι αρκετά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Neptu said:

Αυτό με την αύξηση του iris στα 1000€ καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι είναι κοροϊδία.

Διότι τα +500€ αφορούν επαγγελματικούς λογαριασμούς. Άχρηστο τελείως μιας και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χρεωστική. Το θέμα είναι να μπορούμε να κάνουμε μεταφορές σε απλούς λογαριασμούς.

Αν και για τους περισσότερους τα 500€ είναι αρκετά 

Νομίζω τώρα θα μπει σε όλες τις κάρτες χρέωση για να βγάλουν όσα θα χάσουν συν συνδρομές στο λογαριασμό πχ διατήρηση, ebanking 

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Νομίζω τώρα θα μπει σε όλες τις κάρτες χρέωση για να βγάλουν όσα θα χάσουν συν συνδρομές στο λογαριασμό πχ διατήρηση, ebanking 

Καλά αυτό δε το αναφέρω. Είναι αυτονόητο. Θα καλύψουν τη χασούρα από αλλού.

Το πιθανότερο είναι οι υποχρεωτικές χρεώσεις διατήρησης λογαριασμούς και κάποιες χρεώσεις που θα σκεφτούν. Όπως αυτή που συζητάμε.

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 8:18 ΜΜ, AndreasK_Piraeus είπε

Επικονώνησα με την Revolut για την έναρξη αυτής της χρέωσης.

Επειδή στην αρχή απαντάει chatbot ζητήστε επικοινωνία με "real person , not chatbot" και εκθέστε του την κατάσταση.

Φυσικά θα απαντήσει οτι είναι εκτός αρμοδιότητων τους και πως θα πρέπει να μιλήσουμε με την ETE Για το θέμα αυτό .

Ωστόσο όταν λάβουν πολλαπλά τετοια παράπονα θα καταλάβουν οτι "is not good for their businnes" και ίσως υπάρξει κάποια πίεση απο την μερία της Revolout προς την ΕΤΕ.

Επίσης στείλτε και ενημερώστε σχετικα ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ (όχι οτι θα κάνουν κάτι , αλλα πρέπει να καταγραφουν παράπονα)

Κυρίως στείλτε στην ΕΤΕ και ζητήστε τους να σας επίστρέψουν την χρέωση (δεν θα το κάνουν). Το ζήτουμενο είναι να υπάρξει κάποια πίεση γιατι νομίζουν οτι αυπευθύνονται σε "ζομπια". 

Απλά πραγαματάκια , αν μπορούμε να κάνουμε θόρυβο μονο να κερδίσουμε έχουμε.

Δεν γίνεται κάθε φορα να "μας κερνάνε περιττώματα" και εμείς να τα δεχόμαστε έτσι! Πρεπει να καταγραφεί κάποιου είδους αντίδραση έστω και σαν παράπονο , είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς ακόμα και αν δεν οδηγήσει στο επιθυμητο αποτέλεσμα.

Ας "κάνουμε θόρυβο" όσο είναι ακόμα νωρίς γιατί αλλιώς θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες και το PAYZY

Αυτό. Εστειλα και εγώ στην Εθνική. Θα πρεπε να ναι παράνομο αυτό που κάνουν.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Eχει και έμβασμα όμως,άρα;

Δημοσ.

Υπάρχει κι άλλος τρόπος αποφυγής της χρέωσης.

Κάρτα εθνικής --> viber pay φόρτιση, δωρεάν και άμεσα 

Viber pay --> έμβασμα προς ρεβολουτ, δωρεάν, φτάνει σε μια ώρα (εργάσιμες ώρες και μέρες, δεν ξέρω τι γίνεται τις υπόλοιπες)

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...