Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, gokuthelegend said:

3--Στέλνεις με IRIS σε άλλη Ελληνική τράπεζα, αν φυσικά έχεις και εκεί λογαριασμό, και φορτίζεις με την κάρτα της άλλης τράπεζας. Ουσιαστικά είναι το #1 απλώς χρησιμοποιείς άλλη τράπεζα αντί για την Payzy.

Φυσικά αν υποθέσουμε ότι δεν θα ακολουθήσουν και οι άλλες Ελληνικές τράπεζες με κάποια αντίστοιχη προμήθεια.

Αυτό δεν μου το επιτρέπει η εθνική τράπεζα. Δλδ να στείλω στη Πειραιώς αλλά από Πειραιώς μου επιτρέπει να στείλω στην εθνική.

Ίδιος αριθμός δλδ δύο διαφορετικές τράπεζες. Και εννοείται ενεργοποιώντας κάθε φορά το αντίστοιχο για να μπορώ να λάβω στην τράπεζα που επιθυμώ.

Στην εθνική μου βγάζει αυτο

Η συναλλαγή σας μέσω SEPA Instant απορρίφθηκε με αιτιολογία:

-Ο λογαριασμός δεν μπορεί να πιστωθε ί με έμβασμα.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, katanalwtis είπε

Αυτό δεν μου το επιτρέπει η εθνική τράπεζα. Δλδ να στείλω στη Πειραιώς αλλά από Πειραιώς μου επιτρέπει να στείλω στην εθνική.

Τα εισερχόμενα εμβάσματα μέσω IRIS πάνε στην τράπεζα που ενεργοποιήθηκε τελευταίο. Τελευταία φορά το ενεργοποίησες στην Πειραιώς, για αυτό μπορείς να στείλεις εκεί. Ενεργοποίησέ το πάλι στην Εθνική για να είναι εκεί η τελευταία φορά, και θα δεις ότι θα μπορείς να στείλεις.

Δημοσ.
1 hour ago, gokuthelegend said:

Τα εισερχόμενα εμβάσματα μέσω IRIS πάνε στην τράπεζα που ενεργοποιήθηκε τελευταίο. Τελευταία φορά το ενεργοποίησες στην Πειραιώς, για αυτό μπορείς να στείλεις εκεί. Ενεργοποίησέ το πάλι στην Εθνική για να είναι εκεί η τελευταία φορά, και θα δεις ότι θα μπορείς να στείλεις.

Ναι το έχω ενεργοποιήσει διαφορετικά μου λέει ότι δεν μπορεί να στείλει χρήματα στο ίδιο IBAN. Δεν νομίζω να το κανω λάθος. 

Δημοσ.
12 hours ago, katanalwtis said:

Ναι το έχω ενεργοποιήσει διαφορετικά μου λέει ότι δεν μπορεί να στείλει χρήματα στο ίδιο IBAN. Δεν νομίζω να το κανω λάθος. 

Μπορείς σίγουρα να στείλεις από Εθνική σε Πειραιώς, Eurobank με iris. Απλά κάνε μια ενεργοποίηση στην Εθνική, και αμέσως μετά ενεργοποίηση στην τράπεζα που θες να φτάσουν, θα πρέπει να μπορείς να στείλεις μετά από Εθνική χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, katanalwtis είπε

Τώρα έστειλα με ιρις από ετε -> πειραιώς ολα καλά.

Δημοσ.

επιβεβαιωνω και εγω πως η διαδρομη μεσω Λαμιας (Εθνικη,pazy,revolut) δεν εχει προς το παρον χρεωση προμηθειας απο την Εθνικη.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, skiace είπε

επιβεβαιωνω και εγω πως η διαδρομη μεσω Λαμιας (Εθνικη,pazy,revolut) δεν εχει προς το παρον χρεωση προμηθειας απο την Εθνικη.

Και εγώ σήμερα έκανα την συγκεκριμένη παράκαμψη για αγορά μέσω Ali.

Εθνική πως σου φάνηκε η σκόνη μας; :)

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, bill999r said:

Αν την έκανες σε ξένο νόμισμα τότε μάλλον σε χρέωσε η rev μετατροπή συναλλάγματος, αλλά τουλάχιστον δεν τα έφαγε η εθνική!

• Confused 1
Δημοσ.

Πάντως ειναι αδιέξοδο τώρα για την εθνική. Αν πάνε ολοι μεσω payzy πρέπει να κανουν καρτελ να βαλουν ολοι. Αλλιως αν βάλει και στην payzy ισως ενοχλησει ενα 5% του κοσμου καθως η πλειοψηφεια πληρώνει προμηθειες με χαρα

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Πάντως ειναι αδιέξοδο τώρα για την εθνική. Αν πάνε ολοι μεσω payzy πρέπει να κανουν καρτελ να βαλουν ολοι. Αλλιως αν βάλει και στην payzy ισως ενοχλησει ενα 5% του κοσμου καθως η πλειοψηφεια πληρώνει προμηθειες με χαρα

Όλα αυτά αν δεν βάλει και η Payzy προμήθεια βέβαια για τη φόρτιση της Revolut είτε επειδή θα το θέλει / δε θα τη συμφέρει ή επειδή θα "πρέπει" (όταν δηλαδή της τραβήξουν το αυτί οι τράπεζες).

Εκτός από Payzy τι άλλες επιλογές έχουμε εντός κι εκτός συνόρων, για τριγωνικό σχήμα φόρτισης της Revolut? H Viva Wallet πχ έχει προμήθεια για τη φόρτιση της δικιάς της κάρτας; Άλλες προτάσεις για να 'μαστε έτοιμοι;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill999r είπε

Οχι πλήρωσα σε ευρώ οπότε δεν είχα κάποια απώλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι:
Από πιστωτική κάρτα Εθνικής προς Revolut, η Εθνική παίρνει 1% προμήθεια. 
Από πιστωτική κάρτα Εθνικής μέσω Curve προς Revolut, η Εθνική παίρνει 1% προμήθεια. 
Από πιστωτική κάρτα Εθνικής προς Payzy και μετά από Payzy προς Revolut, καμία προμήθεια πουθενά (14/12/2024).

Παρόλα αυτά, από χρεωστική κάρτα Πειραιώς προς Revolut, δεν κατάφερα να στείλω. Ξέρετε κάτι για αυτό; 

Επεξ/σία από DimitrisVain
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimitrisVain είπε

Παρόλα αυτά, από χρεωστική κάρτα Πειραιώς προς Revolut, δεν κατάφερα να στείλω. Ξέρετε κάτι για αυτό; 

Έστειλα την Παρασκευή το βράδυ  κανονικά  χωρίς  πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κάπου διαβασα, όχι εδω, οτι η ετε χρεωνει πλέον και την πευζυ, ξέρει κάποιος; 

Δοκίμασα πριν λίγο από ΕΤΕ σε payzy και δεν είχε εμφανίστηκε κάποια χρέωση πέραν του ποσού που μετέφερα.

Επεξ/σία από ctsiri
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...