Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις 6/12/2024 στις 6:57 ΜΜ, Neptu είπε

Δε κατάλαβες τι λέω.

Εννοώ την επιστροφή 1% που δίνει η payzy με κάθε αγορά.

Αν χάνεις 1% με τη φόρτιση (που μέχρι τώρα είναι δωρεάν) πάει. Δεν υπάρχει λόγος να την χρησιμοποιείς εκτός εξαιρέσεων. Θα πέσει πολύ η χρήση της 

Εγώ δεν χρησιμοποιώ Payzy μόνο και μονο επειδή ειναι ο πΟΤΕ απο πίσω και δεν θέλω να στηρίζω την εταιρεία που με αρμέγει προτιμώ να δίνω 1% για fee έλευσης πεζοδρομίου έξα απο την eurobank και να τα βάζω revolut παρά εκει. 

Στις 6/12/2024 στις 9:11 ΜΜ, Havik είπε

Δεν σας νοιάζει για τα 0.60, για το 1%,  24% ΦΠΑ,  ΕΝΦΙΑ, για τα ενοίκια, για τον πληθωρισμό, για τις gpu, κτλ κτλ τελικά μάλλον δίκιο έχουν Άδωνις / Μητσοτάκης ή απλά πληρώνει άλλος!

Βέβαια ξεχνάμε ότι η τράπεζα χρησιμοποιεί τις καταθέσεις και έχει ληστρικά επιτόκια σε δανεισμό την στιγμή που δίνει γελοία επιτόκια, μηδενικά σε αποταμίευσης / όψεως.

Μην ξεχνάμε τα κέρδη γίνονται bonus δικά τους, η χασούρα φέσι στα κορόιδα! Καλά πάει και αυτό!

Αυτό σε πείραξε; Εδώ μπήκαμε μέσα 400 δις για να τις ξεχρεώσουμε (bail out) επειδή είχαν ποντάρει όλες σε CDOs με το real estate debt  των αμερικανών που κοκκίνισαν το σύμπαν και βγήκαν αυτές χαμένες (δικό τους ρίσκο όχι δικό μας).

• Thanks 1
Δημοσ.

Έφτιαξα Payzy και δοκίμασα το τριγωνικό σχήμα να στέλνεις λεφτά από Εθνική στην Payzy και από την Payzy να τα στέλνεις Revolut δεν κρατάει προμήθεια.

Και η Payzy να βάλει προμήθεια θα πάω στη Viva Wallet. Και η Εθνική να βάλει προμήθεια στη Payzy και τη Viva Wallet θα τα σηκώνω μετρητά και θα τα βάζω στην Alpha Bank. Και η Alpha Bank να βάλει προμήθεια θα βρω άλλο τρόπο να τα στέλνω.

Άντε με τους καριόληδες τους τραπεζίτες που μας ρουφάνε το αίμα τόσα χρόνια και καθόμαστε και το απολαμβάνουμε.

• Like 25
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Κάποιος που να έχει Εθνική μήπως μπορεί να δοκιμάσει το εξής;

Η Revolut δίνει την δυνατότητα αποστολής λινκ χρέωσης προς οποιονδήποτε. Δηλαδή εγώ θέλω να πάρω χρήματα από εσένα, σου στέλνω το λινκ, το ανοίγεις στον browser, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και το ποσό και χρεώνεσαι. Μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να χρεώσεις και λιγότερα από 10 ευρώ. Εγώ έχω στείλει το λινκ στον εαυτό μου και χρησιμοποιώ αυτό για να φορτίζω την Revolut.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που να έχει Εθνική μέσω του λινκ για να δει να υπάρχει η χρέωση;

Μόλις δοκίμασα και με αυτόν τον τρόπο μέσω link, έχει και εδώ προμήθεια.

Έστειλα από εθνική σε payzy δεν έχει προμήθεια προς το παρόν.

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εδω, μεταφορά 300Ε απο εθνική σε Revolut, 3Ε προμήθεια. 🤑

Χρεωστική κάρτα, 5 Δεκέμβρη έκανα την μεταφορά. 

Επεξ/σία από johnnycer
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

δε το ειχες παρει χαμπάρι;

Μερικές μέρες έχει που βγήκε αυτή η χρέωση, λογικό να μην το έχουν μάθει ακόμη όλοι.

Δημοσ.
22 minutes ago, gokuthelegend said:

Μερικές μέρες έχει που βγήκε αυτή η χρέωση, λογικό να μην το έχουν μάθει ακόμη όλοι.

Απλά πιστεύω οτι πολλοι θα το ξέρουν και δυστυχώς θα τα σκάνε. Εκει βασιζονται οτι θα υπάρχει κόσμος που θα τα δινει. Αλλα ειναι λογικό. Οπως πχ πλεον ολοι οι γνωστοι μου βαλανε συνδρομή σε efood/wolt κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Απλά πιστεύω οτι πολλοι θα το ξέρουν και δυστυχώς θα τα σκάνε. Εκει βασιζονται οτι θα υπάρχει κόσμος που θα τα δινει. Αλλα ειναι λογικό. Οπως πχ πλεον ολοι οι γνωστοι μου βαλανε συνδρομή σε efood/wolt κτλ.

Ε ναι, αν κάποιος έχει όλα τα λεφτά του σε μια τράπεζα ή αν εκεί παίρνει την μισθοδοσία / σύνταξη, κάπως δύσκολο να αλλάξουν τράπεζα. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει, αν υπάρχει λογαριασμός σε άλλη τράπεζα (ή να ανοίξουν αν δεν υπάρχει), να στέλνουν χρήματα στην άλλη τράπεζα μέσω IRIS και να φορτίζουν την Revolut με την αντίστοιχη χρεωστική.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
11 minutes ago, gokuthelegend said:

Ε ναι, αν κάποιος έχει όλα τα λεφτά του σε μια τράπεζα ή αν εκεί παίρνει την μισθοδοσία / σύνταξη, κάπως δύσκολο να αλλάξουν τράπεζα. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει, αν υπάρχει λογαριασμός σε άλλη τράπεζα (ή να ανοίξουν αν δεν υπάρχει), να στέλνουν χρήματα στην άλλη τράπεζα μέσω IRIS και να φορτίζουν την Revolut με την αντίστοιχη χρεωστική.

Καπου ειχα διαβάσει οτι θεωρητικά υπάρχει δικαίωμα να εχεις μισθοσοδία ωπου θες στην ΕΕ. Τωρα στη πράξη δε ξερω τι συμβαινει. Παντως χαλαρά θα έφευγα απο ελληνική τραπεζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τολμησω να ρωτησω αν κανει το ιδιο και σε Ν26? Χτες εβαλα 100 ευρωσε Revo και τραβηξε 1 ευρω εξτρα και μου φανηκε περιεργο. Απο οπου μπορυν να τα παρουν τελικα...

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Καπου ειχα διαβάσει οτι θεωρητικά υπάρχει δικαίωμα να εχεις μισθοσοδία ωπου θες στην ΕΕ.

Ναι, αλλά εγώ που έχω τον λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργάζεται ο εργοδότης παίρνω τα χρήματα άμεσα την ημέρα της πληρωμής. Οι συνάδελφοι που έχουν λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες παίρνουν τα χρήματα μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες (αν μεσολαβεί και ΣΚ τότε κάνει ακόμη περισσότερο) λόγω ότι τα λεφτά πάνε με έμβασμα, συν ότι υπάρχουν έξοδα εμβάσματος. Λογικά μπορείς να έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα, αλλά το κατά πόσο σε συμφέρει είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2024 στις 1:36 ΜΜ, bluemoon85gr είπε

Άντε με τους καριόληδες τους τραπεζίτες που μας ρουφάνε το αίμα τόσα χρόνια και καθόμαστε και το απολαμβάνουμε.

5+ δις υπερκέρδη βγάλανε μόνο φέτος το ίδιο και πέρσι πρόπερσι βγάλανε λίγο λιγότερα 4,7...

Αλλά οκ φάγανε και πρόστιμο 40 εκατομμύρια ευρώ... οπότε θα το ξανασκεφτούν να βγάλουν τέτοιες ληστρικές χρεώσεις :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...