Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Neptu said:

Ελάτε να ποντάρουμε.

Σε πόσο χρόνο λέτε ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κοράκια;

Α. Μέχρι τέλος του χρόνου

Β. Μέσα σε 3 μήνες. 

Γ. Δε θα ακολουθήσουν διότι δεν έχουμε καρτέλ.

Έχεις δει πόσο χρεώνει η revolut για μεταφορές σε άλλη κάρτα;  

Εκεί να δεις κοράκια!

Μέχρι τώρα η rev  ζητούσε τα λεφτά σαν αγορά,  τώρα το άλλαξε.

• Confused 3
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι πιθανόν το 1% δε φτάνει καν στο σχήμα visa MasterCard αλλά γίνεται applied μετά τη συναλλαγή. Οπότε θα το κάνει με το merchant id της revolut. Αν το αφήσει όντως η ΤτΕ και γίνει σύστημα να μπαίνει fee σε χρεώσεις καρτών θα είναι άσχημο 'δεδικασμενο'

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.4288d3b0a1f19766b1047af7cac6fe38.png

Screenshot2024-12-07211417.png.7b0e444e909bc58c25d2cca722db0f25.png

Πάνω είναι της ABN Amro, 2η μεγαλύτερη τράπεζα της Ολλανδίας, κάτω είναι της NBG.

Σε λίγο θα την φτάσουμε.

Μόνη της η Εθνική βγάζει περίπου 420 εκατομμύρια το χρόνο από προμήθειες...

Το αντίστοιχο ποσό για την εθνική το 2019 ήταν 250, από 250 στα 420 εκατομμύρια/χρόνο σε 5 χρόνια

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

Η προμήθεια αυτή ισχύει 100%, όπως δείχνουν και οι εικόνες που ήδη ανέβηκαν από το τιμολόγιο. Εκτός από τη Revolut, αφορά και σε συναλλαγές σε ιστότοπους που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχισαν να ιδρωνουν με τον ανταγωνισμο της ρεβο οι καρτελο-τραπεζες μας εδω και περασαν στην αντεπιθεση; Αν αρχισει η ρεβο και δινει δανεια και πιστωτικες καρτες για εμενα θα ειναι παρελθον οι ελληνικες τραπεζες. Ωρα να ξεμπερδευουμε ενα ενα με τα καρτελ..

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pictorino είπε

Εκτός από τη Revolut, αφορά και σε συναλλαγές σε ιστότοπους που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα.

Ισχύει άραγε και για Paypal?

Και αφού ισχύει για τη Revolut για ποιο λόγο να μην ισχύει και για την Payzy ή και τη Viva Wallet;

Επεξ/σία από bluemoon85gr
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, bluemoon85gr said:

Ισχύει άραγε και για Paypal?

Και αφού ισχύει για τη Revolut για ποιο λόγο να μην ισχύει και για την Payzy ή και τη Viva Wallet;

Ισχύει αποκλειστικά για Revolut και για κρυπτονομίσματα.

Δημοσ.

Σε Πειραιώς δεν βλέπω να.εχεο χρεώσει κάτι αλλά είναι θέμα ημερών φαντάζομαι. Από παντού να τα αρπάξει, απίστευτοι είναι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, madthemis είπε

Αν το αφήσει όντως η ΤτΕ και γίνει σύστημα να μπαίνει fee σε χρεώσεις καρτών θα είναι άσχημο 'δεδικασμενο'

Μ αρέσει που έχεις αμφιβολίες και βάζεις το ΑΝ.

Θα κανει ότι ακριβώς έκανε και με το 0,60/μηνα της Eurobank....

Και κατι ακόμη  για την Εθνική.....  ρώτησα τις προηγούμενες ημέρες αν εκδίδουν νέες χρεωστικές κάρτες  γιατί στην σελίδα της Εθνικής  ενώ στην Dual αναφέρει " Πώς θα την αποκτήσετε" για τις απλές χρεωστικές δεν αναφέρει .... επίσης εχει ειδικη επισήμανση για αυτούς που είχαν χρεωστική πριν Οκτώβριο του 2023....  και η απάντηση ήταν ότι σταδιακά καταργούνται οι απλές και να απευθυνθώ σε κατάστημα  (Θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες)  να ρωτήσω αν μπορούν να εκδώσουν απλη χρεωστική .  Εκεινο που κατάλαβα ειναι οτι τις παλιές χρεωστικές τις ανανεώνουν με ιδιου τύπου,   για νέες μόνο Dual με την σχετική συνδρομή. 

Επεξ/σία από teot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα έστειλα μέσω Apple Pay 10€ στην revolut και χρεώθηκα 10,10€ στην εθνική.

Οπότε θα έχουμε προμήθεια συναλλαγής μεταφοράς κεφαλαίων 1% min 0,10€ max 3,50€

Μεταφορά κεφαλαίων λογικά θεωρείται και στην payzy, και στην PayPal αλλά και στο στοίχημα??

Ρε τα τομάρια!!!

παραμένει ακόμα αυτό:

Αν στείλεις έως 15€ ανά συναλλαγή από revolut σε εθνική είναι δωρεάν. Από 15,01€ και πάνω έχει προμήθεια 3€ ανά συναλλαγή.

Σε λίγο θα μας χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη από τα ATM και για κάθε αγορά που θα κάνουμε..

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pictorino είπε

Ισχύει αποκλειστικά για Revolut και για κρυπτονομίσματα.

Οπότε τα στέλνουμε από εθνική στην payzy η στο viva wallet κλπ και από εκεί στη Revolut, μέχρι να βάλουν κι εκείνοι προμήθειες 

Δημοσ.

Λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι..

Και αμφιβάλλω ότι θα ισχύει μόνο για τη revolut. Θα ισχύει για όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. Σαν τη revolut υπάρχουν κι άλλες Fintech οι οποίες φορτίζουν με κάρτα. Απλά η revolut είναι η πιο γνωστή.

Από ένα σημείο και μετά θα συμφέρει η μεταφορά μέσω εμβάσματος. Απλά δε συμφέρει να μεταφέρεις λίγα λίγα. Κάνεις μια μεταφορά πχ 500€, πληρώνεις 1,2-1,4€ και τέλος. Βέβαια πολλοί μεταφέρουν 20-20€. Το κάνω κι εγώ. Πλέον δε θα συμφέρει.

Τι βλέπω εγώ. Ακούγονται ότι θα γίνουν διάφορες κινήσεις για να μειωθούν κάποιες τραπεζικές χρεώσεις. Υποτίθεται τους πιέζει η κυβέρνηση. (Ευχαριστούμε καλή κυβέρνηση) Απ' ότι φαίνεται θα κάνουν κάποιες μειώσεις αλλά για να καλύψουν κάπως τη χασουρα θα επιβάλλουν άλλου είδους χρεώσεις όπως αυτή που συζητάμε. Ή μπορεί να βάλλουν συνδρομητικό πακέτο όπου δε θα υπάρχει η χρέωση. Σε κάθε περίπτωση θα μπει το χέρι στην τσέπη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε

Οπότε τα στέλνουμε από εθνική στην payzy η στο viva wallet κλπ και από εκεί στη Revolut, μέχρι να βάλουν κι εκείνοι προμήθειες 

Ναι, αυτό παίζει χωρίς θέμα για payzy , δεν χρεώνει επιπλέον απλά θέλει μια επιπλέον κίνηση. Επίσης, η Πειραιώς ακόμα δεν έχει βάλει κάποια χρέωση.

Επεξ/σία από ggaryfallos
Δημοσ.

Κάποιος που να έχει Εθνική μήπως μπορεί να δοκιμάσει το εξής;

Η Revolut δίνει την δυνατότητα αποστολής λινκ χρέωσης προς οποιονδήποτε. Δηλαδή εγώ θέλω να πάρω χρήματα από εσένα, σου στέλνω το λινκ, το ανοίγεις στον browser, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και το ποσό και χρεώνεσαι. Μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να χρεώσεις και λιγότερα από 10 ευρώ. Εγώ έχω στείλει το λινκ στον εαυτό μου και χρησιμοποιώ αυτό για να φορτίζω την Revolut.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που να έχει Εθνική μέσω του λινκ για να δει να υπάρχει η χρέωση;

1.png

2.png

3.png

4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Κάποιος που να έχει Εθνική μήπως μπορεί να δοκιμάσει το εξής;

Η Revolut δίνει την δυνατότητα αποστολής λινκ χρέωσης προς οποιονδήποτε. Δηλαδή εγώ θέλω να πάρω χρήματα από εσένα, σου στέλνω το λινκ, το ανοίγεις στον browser, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και το ποσό και χρεώνεσαι. Μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να χρεώσεις και λιγότερα από 10 ευρώ. Εγώ έχω στείλει το λινκ στον εαυτό μου και χρησιμοποιώ αυτό για να φορτίζω την Revolut.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που να έχει Εθνική μέσω του λινκ για να δει να υπάρχει η χρέωση;

1.png

2.png

3.png

4.png

Χρεώνει και με αυτό τον τρόπο 

Επεξ/σία από ggaryfallos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...