Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω την μεταφορά την έκανα στις 3/12 και αμεσως σε δευτερόλεπτα εγινε η μεταφορα των χρημάτων και η λογιστική εγγραφή στις κινήσεις εγινε στις 4/12 . Ισως να ισχυει από 6/12 αυτό με τις χρεώσεις.

Επεξ/σία από geo9419
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επόμενο βήμα να βάλουν και προμήθεια στις αγορές με κάρτα (και στον πελάτη, να μη πληρώνει μόνο ο έμπορος) και φυσικά προμήθεια για ανάληψη από τα ΑΤΜ

Δημοσ.

Μην ξεχνας την προμηθεια μεταφορας κεφαλαιων μισθοδοσιας, χρησης εφαρμογης και διατηρησης δεδομενων κινησεως λογαριασμου.

Δινω ιδεες εγω τωρα ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, NoDsl said:

Δινω ιδεες εγω τωρα ετσι;

Εγώ θα πρότεινα να βάλουν κερματοδέκτη για να ανοίγει η είσοδος της τράπεζας στους πελάτες που θέλουν τραπεζικές εργασίες εντός καταστήματος.🤑🤑🤑

Επεξ/σία από vali
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Δεν εξηγούν όμως πως έκαναν top up. 

Μέσα από το app της revolut.

Απλή χρεωστική από απλό καταθετικο λογαριασμό. 

9 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε

Επόμενο βήμα να βάλουν και προμήθεια στις αγορές με κάρτα (και στον πελάτη, να μη πληρώνει μόνο ο έμπορος) και φυσικά προμήθεια για ανάληψη από τα ΑΤΜ

Ήδη η Αυστραλία το έκανε 3 ευρώ για ανάληψη από ΑΤΜ.

Όσο για το άλλο κανονικά ο πελάτης θα έπρεπε να πληρώνει την προμήθεια και όχι ο επαγγελματίας,  αφού η ευκολία είναι για τον πελάτη και όχι για τον επαγγελματία.

Του επαγγελματία τον υποχρεώσεαν να το έχει 

9 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Επίσης στα screenshot δεν αναγράφουν αν τα χρήματα είναι δεσμευμένα,

Δεν ξέρω αν την χρησιμοποιείς αλλά το top up από το app της revolut είναι άμεσο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, P_M είπε

Όσο για το άλλο κανονικά ο πελάτης θα έπρεπε να πληρώνει την προμήθεια και όχι ο επαγγελματίας,  αφού η ευκολία είναι για τον πελάτη και όχι για τον επαγγελματία.

Από την εμπειρία μου είναι ευκολία και για τον έμπορο. Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι είναι διευκόλυνση καθώς δεν χρειάζεται να μπλέκουν με ρέστα, και επίσης το ποσό μπαίνει κατευθείαν στην τράπεζα οπότε δεν χρειάζεται να τρέχουν κάθε λίγο και λιγάκι στις τράπεζες για να κάνουν καταθέσεις, καθώς χρειάζεται να έχουν κάποια χρήματα για να πληρώνουν προμηθευτές, λογαριασμούς κλπ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που πέρασα 10 ευρώ όντως χρέωσε τα 10 λεπτά 

Screenshot_20241207_101734.jpg

Όντως ουτε εγω άντεξα και πέρασα 10 ευρώ

Και χρέωσε 

Επεξ/σία από P_M
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vjshadow είπε

Δοκιμή φόρτισης payzy με 10 €, από πιστωτική εθνικής. 

Δεν χρέωσε τίποτα.

Μετά έστειλα τα 10 € σε revolut.  Όλα οκ.

Έκανα και δοκιμή στην εφαρμογή της revolut και με χρέωσε στην πιστωτική 0,10 €.

• Like 1
Δημοσ.

Ελάτε να ποντάρουμε.

Σε πόσο χρόνο λέτε ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κοράκια;

Α. Μέχρι τέλος του χρόνου

Β. Μέσα σε 3 μήνες. 

Γ. Δε θα ακολουθήσουν διότι δεν έχουμε καρτέλ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vali είπε

Εγώ θα πρότεινα να βάλουν κερματοδέκτη για να ανοίγει η είσοδος της τράπεζας στους πελάτες που θέλουν τραπεζικές εργασίες εντός καταστήματος.🤑🤑🤑

Εγώ θα πρότεινα εθνικοποίηση της εθνικής και να τελειώνουμε, άντε γιατί το παρατραβηξαν.

Δημοσ.

Εθνικοποίηση τράπεζας γίνεται μόνο όταν είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει, όπως έγινε το 2020 με τη Πειραιώς, όπου τη σώσαμε για άλλη μία φορά, όταν πέρασε για 6 μήνες σε κρατικά χέρια, όπως επίσης σε κρατικά χέρια πέρασε και η χασούρα της, και μετά από 6 μήνες επέστρεψε καθαρή και διασωμένη στους νόμιμους ιδιοκτήτες της. Και όλα αυτά είχαν περάσει στα ψιλά στα media, καμία αναφορά στην τηλεόραση και στη σελίδα 47 στις εφημερίδες σε μια μικρή παράγραφο, γιατί τότε ασχολιόμασταν με τον covid.

https://www.kathimerini.gr/economy/business/561157723/i-kratikopoiisi-kai-i-ek-neoy-idiotikopoiisi-tis-peiraios/

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι προμήθεια κρατάει σε όσους μεταφέρον λεφτά με πιστωτική κάρτα μόνο και όχι με χρεωστική.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, afentiko είπε

Εγώ από τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι προμήθεια κρατάει σε όσους μεταφέρον λεφτά με πιστωτική κάρτα μόνο και όχι με χρεωστική.

Η χρέωση έχει μπει σε όλες τις κάρτες της Εθνικής, χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες και dual. Υπάρχει στα τιμολόγια της τράπεζας. Απλώς επειδή ενεργοποιήθηκε αυτές τις ημέρες η συγκεκριμένη χρέωση ενδεχομένως να μην έχει περάσει ακόμη η χρέωση σε όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...