Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Therempant είπε

Την χρησιμοποιείς για την ασφάλεια που δίνει σε περίπτωση που δεν ξέρεις το σαιτ κτλ. Μην κοροϊδεύομαστε τώρα για 1% δεν με νοιάζει προσωπικά. 

Προσωπικά την χρησιμοποιώ για το 1% που δίνει. Όταν είναι η κύρια κάρτα σου μια χαρά μαζεύεται το ποσό. Αγορές δε κάνω από το κάθε site που θα μου πεταχτεί ή από όποιο πουλάει παπούτσια Nike ...από 150€ τώρα μόνο 15€. Οπότε δε με απασχολεί το θέμα ασφαλείας.

Επίσης κάτι που είχα ξαναγράψει και έχουμε συζητήσει, όταν είναι να πάρουμε κάτι το παίζουμε πολύ large και υπεράνω. Έλα μωρέ για 1% κάθεσαι και ασχολείσαι... Όταν όμως είναι να δώσουμε...έγινε ολόκληρος πανικός για τα 0.6€ της eurobank. Τότε ήταν μεγάλο ποσό 

• Like 3
  • Haha 1
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν σας νοιάζει για τα 0.60, για το 1%,  24% ΦΠΑ,  ΕΝΦΙΑ, για τα ενοίκια, για τον πληθωρισμό, για τις gpu, κτλ κτλ τελικά μάλλον δίκιο έχουν Άδωνις / Μητσοτάκης ή απλά πληρώνει άλλος!

Βέβαια ξεχνάμε ότι η τράπεζα χρησιμοποιεί τις καταθέσεις και έχει ληστρικά επιτόκια σε δανεισμό την στιγμή που δίνει γελοία επιτόκια, μηδενικά σε αποταμίευσης / όψεως.

Μην ξεχνάμε τα κέρδη γίνονται bonus δικά τους, η χασούρα φέσι στα κορόιδα! Καλά πάει και αυτό!

• Like 10
  • Thanks 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Neptu είπε

Άρα φορτίζεις payzy και μετά με payzy φορτίζεις revolut.

Μέχρι να αλλάξει κι αυτό...

2 ώρες πριν, NoDsl είπε

Τελευταια φορα που πηγα να το κανω ετσι δεν με αφησε. Δεν ξερω που το πανε. Εμμεσα capital control;

Εγώ το είχα κάνει πριν 3-4 μήνες, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα τελευταία. Μια άλλη λύση είναι να στείλεις από την Revolut λινκ χρέωσης προς παραλήπτη τον εαυτό σου και να δοκιμάσεις από εκεί αν γίνεται.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω από τις απαντήσεις ότι οι απόψεις διίστανται και ότι η Εθνική άλλους τους χρεώνει και άλλους όχι, μπορείτε όσοι γράψατε ήδη με τις αποδείξεις σας (τα screenshots), να μας πείτε και τι είδους λογαριασμό έχετε στην εθνική;

Μισθοδοσίας,

Καταθετικο 

κλπ κλπ 

Για να δούμε μήπως έχει να κάνει και με αυτό.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Επειδή βλέπω από τις απαντήσεις ότι οι απόψεις διίστανται και ότι η Εθνική άλλους τους χρεώνει και άλλους όχι, μπορείτε όσοι γράψατε ήδη με τις αποδείξεις σας (τα screenshots), να μας πείτε και τι είδους λογαριασμό έχετε στην εθνική;

Μισθοδοσίας,

Καταθετικο 

κλπ κλπ 

Απλο καταθετικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμή φόρτισης payzy με 10 €, από πιστωτική εθνικής. 

Δεν χρέωσε τίποτα.

Μετά έστειλα τα 10 € σε revolut.  Όλα οκ.

Επεξ/σία από vjshadow
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μεσω revolut  ζηταω τα χρήματα, και μετα κάνω επιβεβαιωση της συναλλαγης στο app της εθνικής. Επισης δεν μου εμφανίζει αγορά revolut  στις κινήσεις αλλά σκέτο revolut (απλός καταθετικός, χρεωστική).

Επεξ/σία από geo9419
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε

Μισθοδοσίας,

Καταθετικο 

κλπ κλπ 

Στα τιμολόγια της Εθνικής που βγήκαν στις 2/12/2024, πριν 4 μέρες δηλαδή, έχει την συγκεκριμένη χρέωση σε όλες τις κάρτες της, χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές. Δεν κάνει κάποιο διαχωρισμό ως προς το είδος του λογαριασμού, η χρέωση υπάρχει παντού. Μπες απλώς στην επίσημη ιστοσελίδα και πήγαινε τέρμα κάτω, έχει τα τιμολόγια για να τα δεις και μόνος σου. Τονίζω ότι τα νέα τιμολόγια βγήκαν στις 2/12, οπότε όσοι δεν έκαναν συναλλαγές αυτές τις ημέρες τότε δεν θα έχουν δει κάποια χρέωση, για αυτό ίσως να υπάρχουν αντικρουόμενες απαντήσεις.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει απάντηση με screenshot πριν από 5 ώρες όπου συμφορουμιτης γέμισε τη Revolut στις 3/12 χωρίς προμήθεια.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/836416-προμήθεια-κατάθεσης-revolut-μέσω-πιστωτικής-κάρτας/#findComment-60537945

Και άλλη απάντηση πιο πάνω με φόρτιση Revolut στις 4/12.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/836416-προμήθεια-κατάθεσης-revolut-μέσω-πιστωτικής-κάρτας/#findComment-60537934

Επεξ/σία από bluemoon85gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Υπάρχει απάντηση με screenshot πριν από 5 ώρες όπου συμφορουμιτης γέμισε τη Revolut στις 3/12 χωρίς προμήθεια.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/836416-προμήθεια-κατάθεσης-revolut-μέσω-πιστωτικής-κάρτας/#findComment-60537945

Και άλλη απάντηση πιο πάνω με φόρτιση Revolut στις 4/12.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/836416-προμήθεια-κατάθεσης-revolut-μέσω-πιστωτικής-κάρτας/#findComment-60537934

Δεν εξηγούν όμως πως έκαναν top up. Γίνεται μέσω του app στα κινητά, αλλά γίνεται και με αποστολή κάποιου λινκ σε τρίτο άτομο το οποίο το ανοίγεις στον browser. Εγώ προσωπικά για παράδειγμα επειδή χρησιμοποιώ 2-3 κάρτες, έχω στείλει το λινκ στον εαυτό μου, το ανοιγω στον browser και πληκτρολογώ τα νούμερα της κάρτας που θέλω να χρεώσω. Στο app δεν έχω αποθηκεύσει καμία κάρτα. Επίσης στα screenshot δεν αναγράφουν αν τα χρήματα είναι δεσμευμένα, μπορεί η χρέωση να είχε γίνει πριν τις 2 του μηνός και απλώς χθες ή προχθές ή σήμερα να έγινε απλώς η λογιστικοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εξηγεί ο φίλος λίγο πιο πάνω. Μέσω του app της Revolut , λογικά από το "Προσθήκη Χρημάτων" και συνδεδεμένη κάρτα, αν θέλει ας επιβεβαιώσει.

Αυτή η κίνηση, επειδή έτσι φορτίζω κι εγώ, (απλά δεν έχω κάνει φόρτιση αυτές τις μέρες για να δω αν κρατάει προμήθεια), στις κινήσεις της εθνικής φαίνεται σαν οποιαδήποτε άλλη αγορά με κάρτα από κάποιο pos και όχι σαν μεταφορά χρημάτων σε άλλο λογαριασμό, άρα θα ήταν και παράλογο να κρατούσαν προμήθεια για αγορά με κάρτα. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, νταβατζίδες κανονικοί, ότι θέλουν κάνουν.

Επεξ/σία από bluemoon85gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ χρέωση σήμερα. Στα 10 ευρώ κράτησε 10 λεπτά. Φόρτιση μέσα από την εφαρμογή της revolut, Google pay με χρήση κάρτας εθνικής. Λογαριασμός ταμιευτηρίου. Η κίνηση στην εθνική αναγράφει αγορά revolut και χρεώνει απευθείας 10 ευρώ κ 10λεπτα ως μια συναλλαγή 

Επεξ/σία από ggaryfallos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Το εξηγεί ο φίλος λίγο πιο πάνω. Μέσω του app της Revolut , λογικά από το "Προσθήκη Χρημάτων" και συνδεδεμένη κάρτα, αν θέλει ας επιβεβαιώσει.

Αυτή η κίνηση, επειδή έτσι φορτίζω κι εγώ, (απλά δεν έχω κάνει φόρτιση αυτές τις μέρες για να δω αν κρατάει προμήθεια), στις κινήσεις της εθνικής φαίνεται σαν οποιαδήποτε άλλη αγορά με κάρτα από κάποιο pos και όχι σαν μεταφορά χρημάτων σε άλλο λογαριασμό, άρα θα ήταν και παράλογο να κρατούσαν προμήθεια για αγορά με κάρτα. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, νταβατζίδες κανονικοί, ότι θέλουν κάνουν.

Δεν διαφωνώ. Ένα άλλο ερώτημα όμως. Εγώ αν κάνω μια χρέωση σήμερα, το ποσό δεσμεύεται με σημερινή ημερομηνία και στο e-banking φαίνεται σαν δεσμευμένο. Ο έμπορος θα πάρει τα χρήματα μετά από μερικές μέρες που θα γίνει η λογιστικοποίηση, και τότε θα φαίνεται σαν κίνηση με την νέα ημερομηνία. Το θέμα είναι, η αρχική χρέωση πότε έγινε; μήπως έγινε πριν τις 2 Δεκεμβρίου και για αυτό δεν υπάρχει η έξτρα χρέωση; Μπορεί η λογιστικοποίηση να έγινε αυτές τις ημέρες αλλά η αρχική δέσμευση να είχε γίνει πριν τις 2 Δεκ., και για αυτό ίσως δεν υπάρχει η έξτρα χρέωση. Θα πρέπει να μας διαφωτήσουν αυτοί που αναφέρουν ότι δεν χρεώθηκαν κάτι έξτρα.

Δημοσ.

Δεν άντεξα.

Screenshot_2024-12-07-00-43-50-364_mbanking.NBG-edit.jpg.7dc17da7036f7f41f7edc71443d9e752.jpg

Screenshot_2024-12-07-00-43-30-504_com.revolut.revolut-edit.jpg.19c1e520bccea0ee7c2a73fccd8e25bc.jpg

Είναι αυτό που λες goku , οι χρεώσεις των συμφορουμιτων που δεν χρεώθηκαν προμήθεια προηγηθηκαν της αλλαγής τιμοκαταλογου και λογιστικοποιηθηκαν μετά από αυτήν.

Με τις υγείες μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...