Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εχει λήξει το θεμα, την χρεωση την απέσυρε η ετε.

Ας κλειδώσει κάποιος το θεμα

Το έχουν αφαιρέσει και απο τη σελίδα τους;

edit

δεν το έχουν αφαιρέσει.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι επειδή όταν εβαλα εγω πριν μερικές μέρες πλήρωσα μέσω Gpay με εθνική και το είδε σαν αγορά.

Θα δείξει.

Και φοβάμαι να τους πάρω τηλ μην μου πουν ναι κανονικά έπρεπε να ειχε γινει χρέωση και εκει και μου φάνε κ άλλα λεφτά 🤣

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο , υπάρχει κάποιος τροπος να βάλεις μετρητά στη ρεβολουτ; Μου είχαν πει ότι λειτουργεί πιλοτικά όπως στις αρχές του btc που έβρισκες verified ιδιώτη ας πούμε αλλά δν έχω βρει κάτι ακόμα. Το έχει κάνει κανείς ; Πιστεύετε θα μπορέσει να γίνει στο μέλλον ; 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, goapad είπε

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο , υπάρχει κάποιος τροπος να βάλεις μετρητά στη ρεβολουτ; Μου είχαν πει ότι λειτουργεί πιλοτικά όπως στις αρχές του btc που έβρισκες verified ιδιώτη ας πούμε αλλά δν έχω βρει κάτι ακόμα. Το έχει κάνει κανείς ; Πιστεύετε θα μπορέσει να γίνει στο μέλλον ; 

Τι εννοείς αν υπάρχει τρόπος; Φυσικά και υπάρχει τρόπος, όπως γινόταν πάντα, είτε με χρέωση της χρεωστικής σου κάρτας ή με έμβασμα καθώς σου δίνουν και τραπεζικό λογαριασμό. Με χρέωση της κάρτας τα χρήματα πιστώνονται άμεσα και προς το παρόν δεν υπάρχει χρέωση εκτός από την Εθνική που έβαλε πρόσφατα μια χρέωση 1% (οι υπόλοιπες τράπεζες δεν έχουν χρέωση). Το έμβασμα θέλει μερικές μέρες να πάει και το κόστος είναι το τυπικό που χρεώνουν οι τράπεζες για εξερχόμενα εμβάσματα.

• Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Φυσικά και υπάρχει τρόπος, όπως γινόταν πάντα, είτε με χρέωση της χρεωστικής σου κάρτας ή με έμβασμα καθώς σου δίνουν και τραπεζικό λογαριασμό.

Για μετρητά ρωτάει ο άνθρωπος. Για cash-έρι .

6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εχει λήξει το θεμα, την χρεωση την απέσυρε η ετε.

Ας κλειδώσει κάποιος το θεμα

Αν έχει λήξει το θέμα γιατί η χρέωση υπάρχει ακόμα στον τιμοκατάλογο της ΕτΕ;

Επεξ/σία από bluemoon85gr
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, goapad είπε

οχι.

και οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bluemoon85gr είπε

Αν έχει χρεωστική κάρτα πάει σε ένα ΑΤΜ και τα καταθέτει στον λογαριασμό του ή αλλιώς πάει στο ταμείο της τράπεζας. Εκ των υστέρων κάνει ότι είπα παραπάνω. Εκτός αν μιλάμε για τεράστιο ποσό, και μαύρα, όπου δεν θα μπορεί να τα δικαιολογήσει, οπότε τότε δεν γίνεται.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Confused 3
  • Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αν έχει χρεωστική κάρτα πάει σε ένα ΑΤΜ και τα καταθέτει στον λογαριασμό του ή αλλιώς πάει στο ταμείο της τράπεζας. Εκ των υστέρων κάνει ότι είπα παραπάνω. Εκτός αν μιλάμε για τεράστιο ποσό, και μαύρα, όπου δεν θα μπορεί να τα δικαιολογήσει, οπότε τότε δεν γίνεται.

ΣΤΗΝ ΡΕΒΟΛΟΥΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ "Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΕΒΟΛΟΥΤ" ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αυτό είναι μεταφορά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό είναι μεταφορά.

Ακριβώς. Από ότι καταλαβαίνω ρωτάει πως να μεταφέρει μετρητά στη Revolut. Και εξηγώ την διαδικασία, τα φορτώνει σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και τα μεταφέρει στην Revolut με τους γνωστούς τρόπους, είτε με χρέωση της κάρτας είτε με έμβασμα. Φαντάζομαι δεν γίνεται να μεταφέρει μετρητά με κάποιο άλλο τρόπο.

2 ώρες πριν, tonyz21 είπε

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ "Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΕΒΟΛΟΥΤ" ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Σαφώς και αυτό που περιγράφω δεν λύνει το πρόβλημα με την προμήθεια της Εθνικής. Λύση όμως υπάρχει, να μην κάνει μεταφορά από Εθνική, ας κάνει από άλλη τράπεζα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ακριβώς. Από ότι καταλαβαίνω ρωτάει πως να μεταφέρει μετρητά στη Revolut. Και εξηγώ την διαδικασία, τα φορτώνει σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και τα μεταφέρει στην Revolut με τους γνωστούς τρόπους, είτε με χρέωση της κάρτας είτε με έμβασμα. Φαντάζομαι δεν γίνεται να μεταφέρει μετρητά με κάποιο άλλο τρόπο.

Σαφώς και αυτό που περιγράφω δεν λύνει το πρόβλημα με την προμήθεια της Εθνικής. Λύση όμως υπάρχει, να μην κάνει μεταφορά από Εθνική, ας κάνει από άλλη τράπεζα.

Πόσο πιο καθαρά να γράψει ´οτι θέλει να καταθέσει μετρητά;

5 ώρες πριν, goapad είπε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ναι αυτό εννοώ να γίνει κατάθεση μετρητών απευθείας στον Revolout λογαριασμό , δίχως δηλαδή να χρειαστεί να μπουνε πρώτα σε τράπεζα δική μας Πειραιώς εθνική κλπ , αποτι κατάλαβα δεν γίνεται , ακόμα τουλάχιστον. 

Δημοσ.
Στις 28/12/2024 στις 4:59 ΜΜ, bluemoon85gr είπε

Αν έχει λήξει το θέμα γιατί η χρέωση υπάρχει ακόμα στον τιμοκατάλογο της ΕτΕ;

Δεν έχει λήξει το θέμα πρακτικά όσο είναι η χρέωση στη σελίδα της τράπεζας. Ίσως άκουσαν πολλά και την απέσυραν για λίγο αλλά ως εκεί. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...