Sammaros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχει εφαρμοστεί και σε σας απο χθες 1% προμήθεια για καταθέσεις από πιστωτική κάρτα σε λογαριασμό revolut; Συγκεκριμένα κανω μέσω Apple pay που εχω την πιστωτική και παρατηρώ οτι κάθε φορά που γίνεται πίστωση στην revolut, η εθνική κρατάει το 1% μέχρι το 3.5€ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από Sammaros 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Sammaros είπε Καλησπέρα, Έχει εφαρμοστεί και σε σας απο χθες 1% προμήθεια για καταθέσεις από πιστωτική κάρτα σε λογαριασμό revolut; Συγκεκριμένα κανω μέσω Apple pay που εχω την πιστωτική και παρατηρώ οτι κάθε φορά που γίνεται πίστωση στην revolut, η εθνική κρατάει το 1% μέχρι το 3.5€ Ειναι επαγγελματική η καρτα σου, για αυτό
NoDsl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εχω το ίδιο πρόβλημα με χρεωστική και δεν ειναι επαγγελματική. Το έχει συναντήσει κανεις άλλος; Απο εθνική μου το παίζουν τρελίτσα οτι ειναι χρεώση της revolut. Απαντώ μόνος μου. Δείτε την τελευταία προσθήκη! Προς γνώση των υπολοίπων. Δεν εχει να κάνει με επαγγελματική κάρτα. Τα αλάνια της εθνικής ειναι πολύ μπροστά ... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από NoDsl 2 1
Neptu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Προμήθεια συναλλαγής μεταφοράς κεφαλαίων. Ωραίο. Φήμες λένε ότι έρχεται και νεα χρέωση: Τέλος διέλευσης πεζοδρομίου έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό δεν αφορά μονο τη revolut αλλά και άλλες.πχ payzy. 7 7
dennmell Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Από ότι διαπήστωσα η Εθνική ξεκίνησε απο 1/12 να χρεωνει την μεταφορα κεφαλαιων μεσω καρτας και μαλιστα με ποσοστιαια χρέωση 1% με ελάχιστο ποσο τα 0.10€. Ελπίζω να μην ακολουθησουν κι αλλοι. 1
Sherlock_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μακάρι άλτερ σε όλα τα τραπεζικά συστήματα 6 1 1
geo9419 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μετέφερα στις 4/12 250 ευρώ μεσω κάρτας στην REVOLUT και δεν ειχα καμία χρέωση. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από geo9419
Neptu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό που αναφέρθηκε κι εδώ. Πολύ φοβάμαι όμως πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.... Πάνω που πήγαμε να χαρούμε με τις υποτιθέμενες μειώσεις που έρχονται ... τσακ, όλο μέσα. Λέω κι εγώ, δε μπορεί να είναι τόσο ευχάριστα τα νέα. Θα βρουν τρόπο να μας τα πάρουν από αλλού. Και βέβαια αυτό θα σκοτώσει και την payzy. Διότι ο,τι κερδίζεις με την επιστροφή που έχει θα το χάσεις με τη φόρτιση
P_M Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) και εγώ 150 ευρώ στις 3/12 δεν είχα επιπλέον χρέωση Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από P_M
NoDsl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Neptu είπε Αυτό που αναφέρθηκε κι εδώ. Πολύ φοβάμαι όμως πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.... Πάνω που πήγαμε να χαρούμε με τις υποτιθέμενες μειώσεις που έρχονται ... τσακ, όλο μέσα. Λέω κι εγώ, δε μπορεί να είναι τόσο ευχάριστα τα νέα. Θα βρουν τρόπο να μας τα πάρουν από αλλού. Και βέβαια αυτό θα σκοτώσει και την payzy. Διότι ο,τι κερδίζεις με την επιστροφή που έχει θα το χάσεις με τη φόρτιση Δεν δινουν επιστροφη σε τετοιες μεταφορες. Αυτοι την ειχαν παρει χαμπαρι νωριτερα τη δουλεια...
Neptu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, NoDsl είπε Δεν δινουν επιστροφη σε τετοιες μεταφορες. Αυτοι την ειχαν παρει χαμπαρι νωριτερα τη δουλεια... Δε κατάλαβες τι λέω. Εννοώ την επιστροφή 1% που δίνει η payzy με κάθε αγορά. Αν χάνεις 1% με τη φόρτιση (που μέχρι τώρα είναι δωρεάν) πάει. Δεν υπάρχει λόγος να την χρησιμοποιείς εκτός εξαιρέσεων. Θα πέσει πολύ η χρήση της 2 1
NoDsl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τη "φορτιση" της payzy την κατηγοριοποιει ως "αγορα" η εθνικη οποτε δεν χρεωνει 1% Την φορτιση της revolut την αναγραφει σαν "συναλλαγη" και την τσεκουρωνει. Αμ πως 😉 Εγω εκανα case παντως ζητωντας ακυρωση της χρεωσης των 3.5€. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από NoDsl 5 1
Neptu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, NoDsl είπε Τη "φορτιση" της payzy την κατηγοριοποιει ως "αγορα" η εθνικη οποτε δεν χρεωνει 1% Την φορτιση της revolut την αναγραφει σαν "συναλλαγη" Αμ πως 😉 Άρα φορτίζεις payzy και μετά με payzy φορτίζεις revolut. Μέχρι να αλλάξει κι αυτό... 1 1
NoDsl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Neptu είπε Άρα φορτίζεις payzy και μετά με payzy φορτίζεις revolut. Μέχρι να αλλάξει κι αυτό... Τελευταια φορα που πηγα να το κανω ετσι δεν με αφησε. Δεν ξερω που το πανε. Εμμεσα capital control;
Therempant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Neptu είπε Δε κατάλαβες τι λέω. Εννοώ την επιστροφή 1% που δίνει η payzy με κάθε αγορά. Αν χάνεις 1% με τη φόρτιση (που μέχρι τώρα είναι δωρεάν) πάει. Δεν υπάρχει λόγος να την χρησιμοποιείς εκτός εξαιρέσεων. Θα πέσει πολύ η χρήση της Την χρησιμοποιείς για την ασφάλεια που δίνει σε περίπτωση που δεν ξέρεις το σαιτ κτλ. Μην κοροϊδεύομαστε τώρα για 1% δεν με νοιάζει προσωπικά. Στις 30/11/2024 στις 9:03 ΜΜ, Sammaros είπε Καλησπέρα, Έχει εφαρμοστεί και σε σας απο χθες 1% προμήθεια για καταθέσεις από πιστωτική κάρτα σε λογαριασμό revolut; Συγκεκριμένα κανω μέσω Apple pay που εχω την πιστωτική και παρατηρώ οτι κάθε φορά που γίνεται πίστωση στην revolut, η εθνική κρατάει το 1% μέχρι το 3.5€ Εμένα σε χρεωστική Eurobank δεν χρεώνει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα