Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να στήσω εναν πύργο, θέλω εχω και οθόνη (23 ιντσών είμαι καλυμμένος, αν μπαίνει και σε βραχίονα θα ήθελα μια πρόταση με μπρατσο).

Φόρμα :

▶️Ποσό που διαθέτουμε : 800 €

▶️Χρήση υπολογιστή : Ελαφρύ gaming LoL δηλαδή, minecraft, manager που εχει απαιτηση σε δίσκο

▶️Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα ! Θέλω όμως να μπορώ να συνδέσω μια μια τηλεόραση sony KD του 2021, αμα θέλουμε να δουμε καμια ταινία ή να παίξω κανα μανατζερ αν είμαι μόνος

▶️Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι χρειάζομαι.θα ήθελα και ενα βραχιονα με μπράτσο . Με 23αρα ειμαι καλυμμένος φουλ

▶️Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ηχεία αν εχει η οθονη οχι αλλιως τα πιο απλα. Πληκτρολόγιο και ποντικι ασύρματα θα ήθελα,  οχι exclusive gaming , κατι vfm

▶️Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Πειραιάς

▶️Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν τα συναρμολογούσε το κατάστημα για cable management αλλά μπορώ τα βασικά να τα κανω μόνος, αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από το 2012 που έστησα τελευταία φορά

▶️Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Το έγραψα πριν

▶️Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Κλειδάκι win 11

Ευχαριστώ 🙂

Επεξ/σία από panosno1com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...