Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ένα Synology NAS, συγκεκριμένα το DS1522+. Από που είναι καλύτερα να το αγοράσω σε χαμηλή τιμή λαμβάνοντας υπόψιν και το after sales support;

Το έχουν μερικά αξιόπιστα καταστήματα όπως το you.gr ή το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 879€. Όμως, λόγω περιορισμένου budget ψάχνω την χαμηλότερη τιμή.

Το φθηνότερο κατάστημα στο BestPrice είναι το Fox Store στα 760€ + μεταφορικά ενώ μέσω Skroutz το έχει στα 775€. Σκεφτόμουν και το Amazon αλλά με προβληματίζει το τι γίνεται σε περίπτωση DOA ή RMA, θα είναι μπελαλίδικο.

Τι προτείνετε;

BestPrice: https://www.bestprice.gr/item/2157774121/synology-diskstation-ds1522-nas-tower-me-5-theseis-gia-m2-ssd-hdd-kai-4-thyres-ethernet.html

Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/37306194/Synology-DiskStation-DS1522-NAS-Tower-me-5-theseis-gia-HDD-M-2-SSD-kai-4-thyres-Ethernet.html

Επεξ/σία από eaglesoft22
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, eaglesoft22 είπε

ροβληματίζει το τι γίνεται σε περίπτωση DOA ή RMA, θα είναι μπελαλίδικο.

λολ απο άμαζον ειναι πιο smooth σε σύγκριση με οποιοδήποτε μπανανάδικο στο σκρούτζ. 

Σου εκτυπώνουν φορτωτική DHL να το γυρίσεις πίσω δωρεάν, σου κάνουν την αντικατάσταση νέου πριν καν παραλάβουν το δικό σου και έρχεται ταχύτατα.

Αν το βρήκες στην ίδια τιμή εκει πάρτο απο εκει. Ο μόνος λόγος να μην πάρεις απο amazon ειναι αν με τα έξοδα αποστολής βγαίνει παραπάνω ή αν δεν μπορείς να περιμένεις τις 2,3 μέρες παραπάνω μέχρι που να έρθει πχ απο γερμανία (αν και με τα μπανανάδηκα εδω πέρα και τις ψεύτικες διαθεσιμότητες τους παίζει πάλι πιο γρήγορα να σου έρθει τις περισσότερες των περιπτώσεων ) 

Απο εκει και πέρα skroutz δεν νομίζω να σου τσινίσουν σε αντικατάσταση  (εμένα ποτέ δεν μου έχει συμβεί ) απλά θα περιμένεις έναν μήνα (έως 15 εργάσιμες ειναι αλλά πάντα ειναι τουλάχιστον 15 εργάσιμες + λίγες μέρες ή ακριβώς 15 εργάσιμες  :P υπόψιν 15 εργάσιμες ειναι κοντά ένας μήνας :P ) 
Ένα μειονέκτημα που ίσως έχει ειναι ότι δεν έχεις απόλυτο έλεγχο για το αν θες επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση ή θα πρέπει να είσαι στα email γιατί συνήθως τρέχουν να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων και ας διάλεξες αντικατάσταση γιατι ειναι πιο εύκολη διαδικασία για τους ίδιους και κάποιες φορές λόγω μεταβολής τιμών ή μη πώλησης του μοντέλου που είχες κτλ μπορεί να μην σε συμφέρει. 

Πλαισιο και λοιπά "μεγάλα" εξαρτάται σεν ποιον θα πέσεις εγώ μάλωνα με τις ώρες για να πάρω ένα ανταλλακτικό καρέκλας που έσπασε μέσα σε ένα χρόνο και 1 μέρα και μου λέγανε έχει ένα χρόνο εγγύηση και τους έλεγα εδώ ειναι ευρώπη και όλα έχουν 2 και υπήρχε πολύ ταλαιπωρία λολ 

Άλλες φόρες πιο εύκολα... εξαρτάται ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο ή με ποιον θα μιλήσεις σε ποιο υποκατάστημα.

public δεν θυμάμαι ποτέ να είχα πρόβλημα βέβαια έχει χρόνια απο την τελευταία φορά που πήρα κάτι απο εκει επειδή έφυγα απο αθήνα. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

λολ απο άμαζον ειναι πιο smooth σε σύγκριση με οποιοδήποτε μπανανάδικο στο σκρούτζ. 

Σου εκτυπώνουν φορτωτική DHL να το γυρίσεις πίσω δωρεάν, σου κάνουν την αντικατάσταση νέου πριν καν παραλάβουν το δικό σου και έρχεται ταχύτατα.

Αν το βρήκες στην ίδια τιμή εκει πάρτο απο εκει. Ο μόνος λόγος να μην πάρεις απο amazon ειναι αν με τα έξοδα αποστολής βγαίνει παραπάνω ή αν δεν μπορείς να περιμένεις τις 2,3 μέρες παραπάνω μέχρι που να έρθει πχ απο γερμανία (αν και με τα μπανανάδηκα εδω πέρα και τις ψεύτικες διαθεσιμότητες τους παίζει πάλι πιο γρήγορα να σου έρθει τις περισσότερες των περιπτώσεων ) 

Απο εκει και πέρα skroutz δεν νομίζω να σου τσινίσουν σε αντικατάσταση  (εμένα ποτέ δεν μου έχει συμβεί ) απλά θα περιμένεις έναν μήνα (έως 15 εργάσιμες ειναι αλλά πάντα ειναι τουλάχιστον 15 εργάσιμες + λίγες μέρες ή ακριβώς 15 εργάσιμες  :P υπόψιν 15 εργάσιμες ειναι κοντά ένας μήνας :P ) 
Ένα μειονέκτημα που ίσως έχει ειναι ότι δεν έχεις απόλυτο έλεγχο για το αν θες επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση ή θα πρέπει να είσαι στα email γιατί συνήθως τρέχουν να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων και ας διάλεξες αντικατάσταση γιατι ειναι πιο εύκολη διαδικασία για τους ίδιους και κάποιες φορές λόγω μεταβολής τιμών ή μη πώλησης του μοντέλου που είχες κτλ μπορεί να μην σε συμφέρει. 

Πλαισιο και λοιπά "μεγάλα" εξαρτάται σεν ποιον θα πέσεις εγώ μάλωνα με τις ώρες για να πάρω ένα ανταλλακτικό καρέκλας που έσπασε μέσα σε ένα χρόνο και 1 μέρα και μου λέγανε έχει ένα χρόνο εγγύηση και τους έλεγα εδώ ειναι ευρώπη και όλα έχουν 2 και υπήρχε πολύ ταλαιπωρία λολ 

Άλλες φόρες πιο εύκολα... εξαρτάται ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο ή με ποιον θα μιλήσεις σε ποιο υποκατάστημα.

public δεν θυμάμαι ποτέ να είχα πρόβλημα βέβαια έχει χρόνια απο την τελευταία φορά που πήρα κάτι απο εκει επειδή έφυγα απο αθήνα. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το βρήκα το DS1522+ στο amazon.it στα 785 ευρώ με shipping, σχεδόν στα ίδια χρήματα με skroutz . Απλώς είναι να εμπιστευτείς μικρά σκρουτζομάγαζα για ένα NAS, ακόμα και με την "ασφάλεια" που προσφέρει το Skroutz? Με ανησυχεί τόσο το after sales support αν πάει κάτι στραβά όσο και μην στείλουν καμιά ξεσφράγιστη/ταλαιπωρημένη συσκευασία ή DOA προϊόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...