zevage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Θέλω να βάλω μια ασύρματη κάμερα σε αποθήκη στο χωριό, όπου δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ, οπότε θα πρέπει να γίνει με κάρτα sim. Μπορείτε να με κατευθύνετε σε συγκεκριμένη λύση παρόχου και προγράμματος με το ελάχιστο δυνατό μηνιαίο κόστος. Επίσης αν έχετε άποψη και για κάμερα θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
Lewnidas1995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 για αρχη βλεπεις τι σημα πιανει εκει. αν εχεις σε ολους τους παροχους ικανοποιητικο Upload , πηγαινεις στην πιο φθηνη επιλογη που πιθανων να ειναι nova. Αλλιως τα ζυγιζουμε. Λογικα δεν θα χρειαζεσαι καποιο unlimited Προγραμμα(δεν γνωριζω ακριβως ογκο για καμερες) αλλα αν πιανεις κοσμοτε η καλυτερη λυση (αν εισαι αθηνα/θεσσαλονικη) ειναι αυτη
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/internet-pantou/ti-einai-to-giga-wifi-on-the-spot-kai-ti-exoplismo-chreiazomai
zevage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε για αρχη βλεπεις τι σημα πιανει εκει. αν εχεις σε ολους τους παροχους ικανοποιητικο Upload , πηγαινεις στην πιο φθηνη επιλογη που πιθανων να ειναι nova. Αλλιως τα ζυγιζουμε. Λογικα δεν θα χρειαζεσαι καποιο unlimited Προγραμμα(δεν γνωριζω ακριβως ογκο για καμερες) αλλα αν πιανεις κοσμοτε η καλυτερη λυση (αν εισαι αθηνα/θεσσαλονικη) ειναι αυτη Στην Πελασγία Φθιώτιδας είναι το σημείο. Cosmote και Vodafone δεν έχουν θέμα. Η frog τι είναι (συγνώμη αν κάνω περιττές ερωτήσεις αλλά είμαι κάπως άσχετος)?
Lewnidas1995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 36 minutes ago, zevage said: Στην Πελασγία Φθιώτιδας είναι το σημείο. Cosmote και Vodafone δεν έχουν θέμα. Η frog τι είναι (συγνώμη αν κάνω περιττές ερωτήσεις αλλά είμαι κάπως άσχετος)? η frog ειναι καρτοκινητη που παιρνει σημα cosmote. Υπαρχει χρονια στην αγορα απλα απο περσι υπαρχει αυτη η προσφορα με τα απεριοριστα για ενα χρονο και εινια κατι που αξιζει. Εγω σκεψου εκοψα σταθερο και εβαλα αυτην σπιτι
zevage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε η frog ειναι καρτοκινητη που παιρνει σημα cosmote. Υπαρχει χρονια στην αγορα απλα απο περσι υπαρχει αυτη η προσφορα με τα απεριοριστα για ενα χρονο και εινια κατι που αξιζει. Εγω σκεψου εκοψα σταθερο και εβαλα αυτην σπιτι Ξέρουμε τι όγκο δεδομένων χρειάζονται αυτές οι κάμερες περίπου?
Lewnidas1995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 38 minutes ago, zevage said: Ξέρουμε τι όγκο δεδομένων χρειάζονται αυτές οι κάμερες περίπου? αυτο ειπα και πριν, οτ ιδεν γνωριζω... αλλα με αυτο το πακετο νομιζω εισαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα