octa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Στο wmw.gr μέχρι χτες είχα 2 αριθμούς και έπρεπε να βρει το άθροισμα για να μπει κάποιος. Σήμερα με τη βοήθεια του ChatGPT έβαλα 3 διαφορετικές μεθόδους για να αποκλείσω τα bot. Μήπως ξέρει κάποια/ος αν έκανα καλή δουλειά ή είναι προσπελάσιμο από τις μηχανές. Πως μπορώ να ξέρω ; Ευχαριστώ p.s. Τα cookies της cloudflare δε τα μπορώ. Μπαίνει με λίγα javascript document.getElementById("bot-check-form").submit(); Έτσι σκέτο, η εντολή αυτή, δεν επιτρέπει σε όλους την είσοδο. Πρέπει να γίνει κάποια δραστηριότητα στο gui για να μπει. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να το δοκιμάσω σαν να είμαι bot ;
MacTech Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μπορείς να το δοκιμάσεις με PHP script αναπαριστώντας το POST request που γίνεται στην φόρμα. Το reCaptcha v3 που έχεις βάλει δεν λειτουργεί σωστά;
octa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, MacTech είπε Μπορείς να το δοκιμάσεις με PHP script αναπαριστώντας το POST request που γίνεται στην φόρμα. Το reCaptcha v3 που έχεις βάλει δεν λειτουργεί σωστά; Το recaptha δεν το θέλω, ο λόγος είναι ότι δεν θέλω κάτι remote. Τα θέλω όλα inSite. Βεβαίως κάνει έλεγχο και από PHP αλλά και σε συνδυασμό με javascripts. Το θέμα μου είναι τα bots. Από ότι κατάλαβα θα περιμένω να δω αν μπορέσει και περάσει κάποιο. Ευχαριστώ
octa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν λύθηκε το μυστήριο. Κάνω τους εξής ελέγχους. 1) ένα input text το οποίο δεν έχει τιμή και δεν φαίνεται : display: none; Άμα έχει τιμή την συμπλήρωσε το bot αλλιώς είναι άνθρωπος. 2) ένα input hidden με value = 0. Μέσω javascript αλλάζει το value = 1 Άμα δεν αλλάξει, είναι bot που δεν χρησιμοποιεί javascript. Έτσι υπάρχει ένας καλός έλεγχος. * Το recaptha δημιουργεί ένα κάρο external cookies. Για αυτό δεν το θέλω. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από octa
octa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επίσης κάνει έλεγχο με javascript άμα γίνει κάποια ενέργεια στο interface scroll , mouse move, click.... Τότε δεν είναι bot Αλλιώς δεν κάνει submit τη form με prevent default. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από octa
octa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 challenge accepted από κάποιον/α ! Σε Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα