Προς το περιεχόμενο

[Gaming Mouse] Logitech G502 HERO [Amazon.de] 38,20€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gaming mouse Logitech G502 HERO στα 30,22€ συν 7.98€ μετσφορικα από Amazon Γερμανίας. Ευχαριστώ για την διόρθωση από τα παιδιά! 😃

Συμπεριλαμβανόταν στα αντικείμενα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59€, αλλά το έβγαλαν από αυτά.. Μια φορά που έτυχα παρόμοιο σκηνικό, ένας αντιπρόσωπος από την υποστήριξη πελατών μου είχε πει ότι αυτό οφείλεται στο ότι η αποστολή γίνεται από διαφορετικές αποθήκες.

612np2rcdBL._AC_SL1500_.jpg

Επεξ/σία από NSR00
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

38,20€ η τελικη τιμη, πραγματι δεν εχει δωρεαν μεταφορικα. Διορθωνεται στον τιτλο η τιμη η οποια πρεπει να ειναι η τελικη.

Mια οριακη ετσι προσφορα, απο 39.99 στο ιστορικο τιμων, συνηθως στα 44 πανω κατω

https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html

• Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Gaming Mouse] Logitech G502 HERO [Amazon.de] 38,20€
Δημοσ.

Η ασύρματη έκδοση που έχω αγορασμένη από το Νοέμβριο 2020, δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο δεξί η αριστερό κλικ, μόνο η μπαταρία έχει πέσει.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έχω κόντρα στα 5-6 χρόνια και το είχα πάρει τότε από το amazon 50€ είναι άψογο αλλά δυστυχώς μου χάλασε… πάρτε το με κλειστά τα μάτια είναι TOP

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Dr4In said:

Προσοχή χαλάει το αριστερό κλικ χαλάει το πατάς 1 φορά και είναι σαν να πατιέται διπλή φορά. 

Το έχω πάθει και σε άλλα Logitech, είναι κάτι που φτιάχνει εύκολα φτάνει να το ανοίξεις,  υπάρχουν και silent διακόπτες αν θέλεις  ή απλά λυγίζεις λίγο το έλασμα που έχει μέσα το κουμπί.

Έπεσε και άλλο στα 28

image.png.fd158c0913955b67ed0f306b31385ed3.png

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Τι λαδι και πως ; 

Μάλλον κάποιο contact cleaner spray εννοεί.

Πάντως σε διαφορετικό mouse logitech έχω κάνει και 'γω εγχείρηση σε διακόπτη για καθάρισμα και λύγισμα του ελάσματος και γίνεται σαν καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...