d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, kukukali said: Εδω κ 1 μήνα έφεραν γραμμή κ έβαλαν κουτάκι από την inalan στην πολυκατοικία.Πηρα τηλέφωνο αλλά δεν έχει συνδεθεί με το δίκτυο τους. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει η ενεργοποίηση από εμπειρία? Σε εμένα έφεραν κουτί και μετά από 3-4 ημερες έγινε η σύνδεση. 1
Fronimitis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kukukali είπε 24 λεπτά πριν, kukukali είπε Εδω κ 1 μήνα έφεραν γραμμή κ έβαλαν κουτάκι από την inalan στην πολυκατοικία.Πηρα τηλέφωνο αλλά δεν έχει συνδεθεί με το δίκτυο τους. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει η ενεργοποίηση από εμπειρία? Εμένα Νέο Κόσμο , Σεπτέμβρη σκαψανε,πριν 3 βδομάδες σύνδεσαν τα κουτάκια,στο site τους φαίνεται ότι υπάρχει διαθεσιμότητα,αλλά η ίδιοι στο τηλέφωνο λένε ότι ακόμα δεν έχουμε ενεργοποιηθεί. Άντε βγάλε άκρη... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Fronimitis
dionisis777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Όσοι εχουν 100αρα inalan παραμένουν ως έχουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, dionisis777 said: Όσοι εχουν 100αρα inalan παραμένουν ως έχουν? Ναι, αλλά αυτοί δικαιούνται Giga Voucher ενώ οι 200ρηδες όχι. 1
fytotech Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, Dannie είπε Η Nova μου ειπε οτι πρεπει κ ο διαχειριστης οχι απλα να ενημερωθει αλλα θα τον παρουν τηλεφωνο να βεβαιωθουν οτι συμφωνει.Μου ειπαν οτι ηταν τσαμπα ολη η εγκατασταση αλλα πρεπει να συμφωνησει γιατι γινονται καποιες εργασιες μεσα στην πολυκατοικια.Τωρα αυτα μου ειπαν αυτα γραφω. Αυτό που λες ίσχυε πέρυσι. Εδώ και μήνες έχει αλλάξει. Δεν έχεις πλέον καμία υποχρέωση να συμφωνήσει. 1
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Fronimitis είπε Εμένα Νέο Κόσμο , Σεπτέμβρη σκαψανε,πριν 3 βδομάδες σύνδεσαν τα κουτάκια,στο site τους φαίνεται ότι υπάρχει διαθεσιμότητα,αλλά η ίδιοι στο τηλέφωνο λένε ότι ακόμα δεν έχουμε ενεργοποιηθεί. Άντε βγάλε άκρη... Εμενα δεν το εμφανιζει με διαθεσιμοτητα στο site. Ελπιζω να ενεργοποιηθει μεχρι τελος Γεναρη γιατι ληγει το συμβολαιο μου με την Cosmote...
dpress Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι, αλλά αυτοί δικαιούνται Giga Voucher ενώ οι 200ρηδες όχι. H 200αρα εγινε σημερα 300 αυτόματα... με 16,5ευρω το μηνα με απεριοριστα σταθερο επειδη ημουν πρωτος στην πολυκατοικια
Dannie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, fytotech είπε Αυτό που λες ίσχυε πέρυσι. Εδώ και μήνες έχει αλλάξει. Δεν έχεις πλέον καμία υποχρέωση να συμφωνήσει. Μα πριν 5 μερες μιλησα με Nova(γιατι εγκριθηκε το voucher) κ μου το ειπαν .....
sazistas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Fronimitis είπε Εμένα Νέο Κόσμο , Σεπτέμβρη σκαψανε,πριν 3 βδομάδες σύνδεσαν τα κουτάκια,στο site τους φαίνεται ότι υπάρχει διαθεσιμότητα,αλλά η ίδιοι στο τηλέφωνο λένε ότι ακόμα δεν έχουμε ενεργοποιηθεί. Άντε βγάλε άκρη... Εγω στο Μαρουσι εκανα αιτηση στην inalan τον Ιουλιο να παρω την προσφορα ως πρωτος στην πολυκατοικία (η απεναντι είχε ήδη συνδεση με Inalan). Μου ειπαν χρειαζονται να γινουν καποιες εκσκαφικές εργασιες και δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα. Με καλεσαν τον σεπτεμβριο μου ειπαν "οι εκσκαφικες εργασιες ολοκληρωθηκαν και εχει περαστει ο κατανεμητης (τον οποιο οσο κι αν εψαξα στην πολυκατοικία μου δεν μπορεσα να τον βρω πουθενα), θα σας ειδοποιησουμε ποτε μπορειτε να συνδεθειτε". Υστερα απο πολλες κλησεις που τους εκανα ξανα να τους ρωτησω σε τι φαση βρισκονται με ξαναπηραν χθες μου λενε δεν υπαρχει ακομα χρονοδιαγραμμα. Οτι νανε πραγματικά.... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από sazistas
fytotech Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Dannie είπε Μα πριν 5 μερες μιλησα με Nova(γιατι εγκριθηκε το voucher) κ μου το ειπαν ..... Μίλα ξανά. 1
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ειναι ο μοναδικος παροχος π καλα κανουν κ δεν τον θελουν στις πολ.κιες..γ μενα ειναι για blacklist..η εγκατασταση τους δεν αναγνωριζεται απο τις υπολοιπες 3 κ οταν καποιος κανει αιτηση στις αλλες 3 μεγαλες τοτε θα ξανακανεις εγκατασταση εσωτερικη... την κανουν χυμα εξωτερικα στα μπαλκονια κ σε καποιες περιοχεςς π βαζουν μονο αυτοι τραβανε ινα απο διπλανη πολ.κια..ιδιαιτερα το τελευταιο ελπιζω να μην ισχυει κ να ταν μλκ τ εγκαταστατη Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από kage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, kage said: η εγκατασταση τους δεν αναγνωριζεται απο τις υπολοιπες 3 Λογικό, μιας κι η Inalan ούτε δίνει χονδρική σε άλλους ούτε παίρνει χονδρική από άλλους.
dpress Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) *Η Προσφορά ισχύει με δεσμευτικό συμβόλαιο 24 μηνών, και η εκπτωτική τιμή εφαρμόζεται τους πρώτους 6 μήνες. *Η λήψη της προσφοράς γίνεται MONO μέσω συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας του site, αφορά νέες συνδέσεις.,και με την προυπόθεση άμεσου προγραμματισμού σύνδεσης. *Ισχυει μόνο για οικιακούς πελάτες & οικιακούς χώρους. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από dpress
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, dpress είπε *Η Προσφορά ισχύει με δεσμευτικό συμβόλαιο 24 μηνών, και η εκπτωτική τιμή εφαρμόζεται τους πρώτους 6 μήνες. *Η λήψη της προσφοράς γίνεται MONO μέσω συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας του site, αφορά νέες συνδέσεις.,και με την προυπόθεση άμεσου προγραμματισμού σύνδεσης. *Ισχυει μόνο για οικιακούς πελάτες & οικιακούς χώρους. Πιο ακριβο απο την προσφορα του τιτλου αφου ανεβασαν την τιμη των 6 πρωτων μηνων. (μειωσαν την εκπτωση των πρωτων μηνων απο 70% σε 50%) Συνολικη τιμη για το 24μηνο 714€ σημερα. Βαζω το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο επομενως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα