ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Εχω ένα MacBook Pro του 2013 κ έχει σταματήσει να λειτουργεί ένα ηχείο, ενώ κ η μπαταρία θέλει αλλαγή - το βασικότερο είναι ότι λόγω ξεπερασμένου software εφαρμογές όπως teams, video code έχουν γίνει πολύ δύσχρηστες - υπαρχει δυνατότητα επικαιροποίησης του software κ επισκευών κ μπορείτε να προτείνετε κάποιον αξιόπιστο ;
Dinos1973 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 37 minutes ago, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ said: Καλησπέρα! Εχω ένα MacBook Pro του 2013 κ έχει σταματήσει να λειτουργεί ένα ηχείο, ενώ κ η μπαταρία θέλει αλλαγή - το βασικότερο είναι ότι λόγω ξεπερασμένου software εφαρμογές όπως teams, video code έχουν γίνει πολύ δύσχρηστες - υπαρχει δυνατότητα επικαιροποίησης του software κ επισκευών κ μπορείτε να προτείνετε κάποιον αξιόπιστο ; Η μπαταρία αλλάζει εύκολα τόσο και το ηχείο. Αλλαγή του ssd με νέο. Και open core legacy για το νεότερο λογισμικό. Μόνο έτσι. 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 3:40 ΜΜ, Dinos1973 είπε Η μπαταρία αλλάζει εύκολα τόσο και το ηχείο. Αλλαγή του ssd με νέο. Και open core legacy για το νεότερο λογισμικό. Μόνο έτσι. Σ' ευχαριστώ πολύ. Επειδή δεν έχω σχέση μ αυτά, η εγκατάσταση του open core legacy ειναι αξιόπιστη? Μπορώ να πάω για όλα αυτά σε istorm ή προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα?
Dinos1973 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Just now, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ said: Σ' ευχαριστώ πολύ. Επειδή δεν έχω σχέση μ αυτά, η εγκατάσταση του open core legacy ειναι αξιόπιστη? Μπορώ να πάω για όλα αυτά σε istorm ή προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα? Κανενα απο τα εξουσιοδοτημενα δεν θα ασχοληθει με τοσο παλιο μοντελο. Ακομα και καταστηματα τυπου irepair, ired κλπ κλπ δυσκολα.....θα πρεπει να βρεις εναν απλο τεχνικο να σε βοηθησει. Ναι το open core ειναι αξιοποιστο, αλλα καταλαβαινω οτι δεν εχετε καποια ιδιατερη γνωση παναω σε τετοια θεματα, οποτε θυα προτεινα να επενδυσετε σε ενα ποιο συγχρονο macbook.
raid_av Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μπορεις να πας στην itsys κανει επισκευες και εχει ανταλλακτικα απο παλια macbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα