Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα
Σε samsung s20 plus υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες επανεκκινήσεις έχει κάνει από μόνο του το κινητό;
Μου έκανε πολλές επανεκκίνησεις έκανα επαναφορά εργοστασιακων πέρασα τις εφαρμογές μου και πάλι τα ίδια.
Τώρα του έκανα επαναφορά χωρίς να το συνδέσω με λογαριασμό κλπ και θέλω να δω αν κάνει επανεκκινήσεις ή όχι
Σε smartec μου είπαν για πρόβλημα με μητρική πλακέτα

Μου το έδωσε φίλος και δεν είχε αυτό το πρόβλημα και ξέρω πολύ καλά ότι μου λέει αλήθεια. 

Με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και εφαρμογές το Α71 δεν είχε πρόβλημα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημέρα
Σε samsung s20 plus υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες επανεκκινήσεις έχει κάνει από μόνο του το κινητό;
Μου έκανε πολλές επανεκκίνησεις έκανα επαναφορά εργοστασιακων πέρασα τις εφαρμογές μου και πάλι τα ίδια.
Τώρα του έκανα επαναφορά χωρίς να το συνδέσω με λογαριασμό κλπ και θέλω να δω αν κάνει επανεκκινήσεις ή όχι
Σε smartec μου είπαν για πρόβλημα με μητρική πλακέτα

Μου το έδωσε φίλος και δεν είχε αυτό το πρόβλημα και ξέρω πολύ καλά ότι μου λέει αλήθεια. 

Με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και εφαρμογές το Α71 δεν είχε πρόβλημα 

Μπορει να μην το ειχε αντιληφθει οτι του εκανε επανεκκινησεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

Μπορει να μην το ειχε αντιληφθει οτι του εκανε επανεκκινησεις.

Οταν εχεις κωδικο για sim μια χαρα το καταλαβαινεις .Εγω στην αρχη νομιζα οτι κλειδωνε την sim εβγαλα τον κωδικο αλλα συνεχισε να κανει επανεκκινησεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μηπως εχεις ενεργοποιησει την λειτουργια  αυτοματη επανεκκίνηση; απο τις ρυθμισεις; 

Οχι τιποτa απο αυτες.Το εχει κοιταξει και η smartec

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...