Carebear Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με λεει εδω ο μικρος οτι εχει γρατσουνιστει ενα CD στο PS4 και δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι. Δεν γινεται να κατεβασει απλα το παιχνιδι και να φαινεται στο account του οτι το εχει αγορασει ηδη; ή να βαλει το CD Key για να το download; Πολυ περιεργο μου φαινεται να πρεπει να εχει το CD μεσα στην κονσολα για να παιξει. Αλλα με κονσολες δεν εχω ασχοληθει ποτε. Αν οντος ετσι εχει το πραγμα, λεω να ξεθαψω απο τον πατο της κασελας το DVDRW drive που ειχα καποτε, να βρω καπου το iso και να το καψω. Το εχει κανει κανεις; Θα δουλεψει; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από Carebear 6
mikele13- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, Carebear είπε Με λεει εδω ο μικρος οτι εχει γρατσουνιστει ενα CD στο PS4 και δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι. Δεν γινεται να κατεβασει απλα το παιχνιδι και να φαινεται στο account του οτι το εχει αγορασει ηδη; ή να βαλει το CD Key για να το download; Πολυ περιεργο μου φαινεται να πρεπει να εχει το CD μεσα στην κονσολα για να παιξει. Αλλα με κονσολες δεν εχω ασχοληθει ποτε. Αν οντος ετσι εχει το πραγμα, λεω να ξεθαψω απο τον πατο της κασελας το CDRW drive που ειχα καποτε, να βρω καπου το iso και να το καψω. Το εχει κανει κανεις; Θα δουλεψει; Ps4 παιχνίδι αντίγραφο ΔΕΝ πρόκειται να παίξει. Αντίγραφο μόνο αν η κονσόλα είναι χακαρισμενη και όχι σε cd αλλά περασμένο αρχείο κατεβασμένο από το ίντερνετ. Όσο αφορά τα γνήσια σε δισκάκια όντως έχουν το κλειδί για να παίξει Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις βάζεις το δισκάκι για πρώτη φορά σου κατεβάζει από το ίντερνετ πολλά gb, απλά το δισκάκι διαβάζει το κλειδί και παίζει.
StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, Carebear είπε Με λεει εδω ο μικρος οτι εχει γρατσουνιστει ενα CD στο PS4 και δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι. Δεν ειναι ολα cd, εδω και 15 χρονια εχουμε dvd. 35 λεπτά πριν, Carebear είπε Δεν γινεται να κατεβασει απλα το παιχνιδι και να φαινεται στο account του οτι το εχει αγορασει ηδη; ή να βαλει το CD Key για να το download; Οχι,ειναι 2 διαφορετικα πραματα. 36 λεπτά πριν, Carebear είπε Πολυ περιεργο μου φαινεται να πρεπει να εχει το CD μεσα στην κονσολα για να παιξει. Καθολου περιεργο. Ολες οι κονσολες το θελουν. 37 λεπτά πριν, Carebear είπε λεω να ξεθαψω απο τον πατο της κασελας το CDRW drive Ξανα,ειναι DVD. Αυτα δουλευαν μεχρι και στο ps2. 4 λεπτά πριν, mikele13- είπε Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις βάζεις το δισκάκι για πρώτη φορά σου κατεβάζει από το ίντερνετ πολλά gb, απλά το δισκάκι διαβάζει το κλειδί και παίζει. Μην τον μπερδευεις,οριακα εκαψες και εμενα. Δε δουλευει ετσι.
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Blu-Ray είναι τα παιχνίδια στο PS4. Αντίγραφο δεν γίνεται να κάνεις. Ναι, χρειάζεται μέσα το δισκάκι για την άδεια... To αγοράζεις ψηφιακά και δεν χρειάζεσαι το δισκάκι ή αγοράζεις πάλι το παιχνίδι σε δισκάκι...
mikele13- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 12:26 ΠΜ, StamTheMan είπε Δεν ειναι ολα cd, εδω και 15 χρονια εχουμε dvd. Οχι,ειναι 2 διαφορετικα πραματα. Καθολου περιεργο. Ολες οι κονσολες το θελουν. Ξανα,ειναι DVD. Αυτα δουλευαν μεχρι και στο ps2. Μην τον μπερδευεις,οριακα εκαψες και εμενα. Δε δουλευει ετσι. Έτσι δουλεύει. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή τα ποστς που έχουν γραφτεί είναι ότι να 'ναι κυριολεκτικά, ο ΟΡ ας μείνει στα εξής: Δεν μπορείς να κατεβάσεις από το store game που το έχεις αγοράσει σε δισκάκι. Δεν παίζουν αντιγραμμένα δισκάκια στο PS4 (και σε καμία κονσόλα που δεν έχει πειραχτεί, for that matter). Αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις