Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.philips.gr/c-m-pe/oneblade-trim-edge-and-shave

Philips QP6504/15 OneBlade Pro Κοπτική Μηχανη για περιποίηση προσώπου σώματος. Την έχω την ξέρω την προτείνω στα 35 είναι νομίζω πιο φθηνή από αμαζον.

spacer.png

Τρίμαρε, διαμόρφωσε και ξύρισε οποιοδήποτε μήκος τρίχας

Το Philips OneBlade Pro είναι μια επαναστατική υβριδική συσκευή styling με την οποία μπορείτε να τριμάρετε, να ξυρίζεστε και να δημιουργείτε καθαρές γραμμές και γωνίες σε τρίχες κάθε μήκους. Ξεχάστε τα πολλά βήματα και εργαλεία: το OneBlade τα κάνει όλα.

https://www.kotsovolos.gr/personal-care/prosopo/trimming/261395-κοπτ-μηχ-philips-qp6504-15-one-blade-pro

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 2
Δημοσ.

Πριν 2 λεπτά την κοιτούσα. Μιας και την έχεις, μόνο μια ερώτηση έχω αν μπορείς να μου πεις. Ξυρίζομαι κάθε 3 έως 5 μέρες, θα μου κάνει δουλειά; Δεν με πειράζει να κάνω παραπάνω χρόνο αλλά δεν θέλω να βάζω και ξυράφια μετά, αναιρεί την χρήση της. Ευχαριστώ TS

Δημοσ.

Οποίος θέλει ξυριστική και δεν μπορεί να δώσει 250 ευρώ για Braun 9 ας πάρει την Panasonic arc 5 με 120 ευρώ από αμαζον Γερμανίας. 5 λεπίδες γιαπωνέζικο ατσαλι και σκυλί. Αυτή εδώ είναι κοπτική για λεπτομέρειες  , γένια  , μασχάλες κτλ όχι για βαθύ ξύρισμα 

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, thodoris_9 said:

Πριν 2 λεπτά την κοιτούσα. Μιας και την έχεις, μόνο μια ερώτηση έχω αν μπορείς να μου πεις. Ξυρίζομαι κάθε 3 έως 5 μέρες, θα μου κάνει δουλειά; Δεν με πειράζει να κάνω παραπάνω χρόνο αλλά δεν θέλω να βάζω και ξυράφια μετά, αναιρεί την χρήση της. Ευχαριστώ TS

Επειδή την έχω είναι "σχεδόν" σαν ξυράφι, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο.

Ας πούμε σε αφήνει με γενια ~8ωρου σε σχέση με το ξυράφι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @topos είπε

Επειδή την έχω είναι "σχεδόν" σαν ξυράφι, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο.

Ας πούμε σε αφήνει με γενια ~8ωρου σε σχέση με το ξυράφι.

Θα σ εμπιστευτώ. Στο 8ωρο είμαι οκ, δεν θα την φάω την καμπάνα, χαχαχαα

• Haha 1
Δημοσ.
6 hours ago, djcat said:

εμένα παντως δε με βόλεψε και έχει και ακριβά ανταλλακτικά

Δηλαδή τι τιμή έχουν ενδεικτικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι αν ήταν σαν αυτό που είδα στο μειλ ειχε περιορισμένα κομμάτια,  νομίζω 100 . Για αυτό και η αλλαγή τιμής.

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.
11 hours ago, avacan23 said:

Οποίος θέλει ξυριστική και δεν μπορεί να δώσει 250 ευρώ για Braun 9 ας πάρει την Panasonic arc 5 με 120 ευρώ από αμαζον Γερμανίας. 5 λεπίδες γιαπωνέζικο ατσαλι και σκυλί. Αυτή εδώ είναι κοπτική για λεπτομέρειες  , γένια  , μασχάλες κτλ όχι για βαθύ ξύρισμα 

Μήπως έχεις λινκ; Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...