demian83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GrEarendil είπε Έχει πάλι το Nord VPN 100% Cashback. Το είχα πάρει πριν ένα μήνα. Αν το αγοράσω ξανά, θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες στον λογαριασμό που ήδη έχω; Γνωρίζει κανείς; θα προστεθει αλλα δεν μπορεις να παρεις cashback Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από demian83 1
burnin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλημερα. εκανα τη διαδικασια. το cashback εγινε tracked. Ξερουμε σε ποσο καιρο θα μπορω να τα σηκωσω? 2 μηνες? ευχαριστω Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από burnin
burnin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου πηγα να βαλω τα στοιχεια τηςτραπεζας για το κασμπακ, και βλεπω αυτο στο account name τι βαζω? πχ revolut? To routing number τι ειναι? το ακαουντ ναμπερ ειναι το iban? στο ακαουντ ταιπ τι βαζουμε? ευχαριστω
alexander098 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, burnin είπε πηγα να βαλω τα στοιχεια τηςτραπεζας για το κασμπακ, και βλεπω αυτο στο account name τι βαζω? πχ revolut? To routing number τι ειναι? το ακαουντ ναμπερ ειναι το iban? στο ακαουντ ταιπ τι βαζουμε? ευχαριστω Έχω την εντύπωση πως η τραπεζική κατάθεση αφορά μόνο αγγλικούς λογαριασμούς. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
burnin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Arkin είπε PayPal παιδιά και μετά τα στέλνετε τράπεζα. πως γινεται αυτο φιλε? πρεπει να εχεις στο πειπαλ λογαριασμο ιβαν? πηγα πιο παλια να βαλω και δε με αφηνε. αλλα οκ θα βαλω πειπαλ, σε ευχαριστω
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, burnin είπε πως γινεται αυτο φιλε? πρεπει να εχεις στο πειπαλ λογαριασμο ιβαν? πηγα πιο παλια να βαλω και δε με αφηνε. αλλα οκ θα βαλω πειπαλ, σε ευχαριστω Ναι συνδέεις τράπεζα IBAN με paypal και τα στέλνεις εκεί είναι πάρα πολύ εύκολη διαδικασία. 1
burnin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Arkin είπε Ναι συνδέεις τράπεζα IBAN με paypal και τα στέλνεις εκεί είναι πάρα πολύ εύκολη διαδικασία. ρωταω μονο το εξης και σταματω το οφτοπικ. αν τα λεφτα αυτα τα στειλω πχ στην εθνικη, δε θα με χρεωσει εξτρα? ή να τα στελνω ρεβολουτ για να μην τρωω προμηθεια? ευχαριστω
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, burnin είπε ρωταω μονο το εξης και σταματω το οφτοπικ. αν τα λεφτα αυτα τα στειλω πχ στην εθνικη, δε θα με χρεωσει εξτρα? ή να τα στελνω ρεβολουτ για να μην τρωω προμηθεια? ευχαριστω Τα στελνεις ως 14.99 ευρω καθε φορα. Πανω απο 15 ευρω χρεωνει 3 ευρω προμηθεια στο εισερχομενο εμβασμα η εθνικη. Θα τα σπασεις δηλαδη ως 5-6 εμβασματα στα 14.99 και εισαι ετοιμος ετσι κανω εγω τουλαχιστον εδω και αρκετα χρονια απο paypal σε εθνικη τραπεζα. Revolut οσα και να στειλεις απο paypal ξερω δεν εχει προμηθεια εκτος αν εβαλαν τιποτα τελευταια αν και δεν νομιζω. 2
darkmatinee Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει το Γερμανικό TopCashBack 100% επιστροφή στο avira: https://www.topcashback.de/avira/ Αλλά δεν έχω καταλάβει ποια προϊόντα καλύπτει. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη
demian83 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 25/1/2025 στις 6:40 ΜΜ, darkmatinee είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει το Γερμανικό TopCashBack 100% επιστροφή στο avira: https://www.topcashback.de/avira/ Αλλά δεν έχω καταλάβει ποια προϊόντα καλύπτει. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη σιγουρα το antivirus pro, αλλα νομιζω και το prime. στειλε ενα μνμ να ρωτησεις. το βλεπω 60% πλεον ομως
darkmatinee Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 25 minutes ago, demian83 said: σιγουρα το antivirus pro, αλλα νομιζω και το prime. στειλε ενα μνμ να ρωτησεις. το βλεπω 60% πλεον ομως Ναι ήταν για μια μέρα. Θα ρωτήσω για να είμαι έτοιμος για την επόμενη φορά, ευχαριστώ.
Arkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 48 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Ναι ήταν για μια μέρα. Θα ρωτήσω για να είμαι έτοιμος για την επόμενη φορά, ευχαριστώ. Αναμενω και εγω το cashback λογικα τον επομενο μηνα πρεπει να τα παρουμε γιατι αρκετες φορες βλεπω νεα cashbacks στο 100% αλλα επειδη πρωτη φορα το χρησιμοποιω θελω μια να παρουμε τα πρωτα και μετα να ξανα δωσουμε. Απο quidco περιμενω 100 ευρω απο Nordvpn απο εκει εχω παρει 500 ευρω οποτε δεν το φοβαμαι για την επιστροφη.
demian83 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Αναμενω και εγω το cashback λογικα τον επομενο μηνα πρεπει να τα παρουμε γιατι αρκετες φορες βλεπω νεα cashbacks στο 100% αλλα επειδη πρωτη φορα το χρησιμοποιω θελω μια να παρουμε τα πρωτα και μετα να ξανα δωσουμε. Απο quidco περιμενω 100 ευρω απο Nordvpn απο εκει εχω παρει 500 ευρω οποτε δεν το φοβαμαι για την επιστροφη. εχω παρει εγω πολλες απο topcashback οπως και απο το quidco. ειναι και μεγαλυτερο σαιτ απο το quidco οποτε δεν υπαρχει φοβος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα