Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/12/2024 at 20:31, Arkin said:

Ειναι απολυτα αξιοπιστο. Κατα 99.9% οσοι παραπονιουνται να ειχαν κανει cancel τη συνδρομη η καποια επιστροφη σε κατι που πηραν και να περιμεναν να παρουν το cashback. Δεν παει ετσι ομως. Υπαρχει μια αναμονη 2-3 μηνων ωστε να ξερουν απο το cashback οτι δεν υπαρχει περιθωριο να γινει refund η επιστροφη μετα. Απο quidco εχω παρει 300 ευρω μεχρι σημερα και απο paypal που ειχε παλιοτερα cashback στην Ευρωπη ακομα 350. Προ 5ετιας δεν γνωριζα για αυτες τις υπηρεσιες τωρα εχω γινει fan ομως οπου μπορω τις χρησιμοποιω γλιτωνεις ενα αξιολογο ποσο το χρονο.

https://www.trustpilot.com/review/www.topcashback.co.uk

Και ποιος κερδιζει απ'ολη αυτη την υποθεση;

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 hours ago, sakks80 said:

Τσεκαρετε ταχύτητες. Εγώ είχα ghost vpn και πήρα τώρα το nord. Τα δοκίμασα και τα 2 με Ελληνική ip και οι ταχύτητες στο Nord είναι τριπλάσιες. Δεν χάνω σχεδόν καθόλου. Που και το ghost θεωρείτε κορυφαίο αλλά σε θέμα ταχύτητας χάνει αρκετά 

Προσωπικα το PIA δεν το αλλαζω με τιποτα!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Και ποιος κερδιζει απ'ολη αυτη την υποθεση;

Διαβασε εδω. Πρακτικα θελουν να κινειται το χρημα οι εταιριες εχουν τρελο margin σε παρα πολλα προϊοντα οποτε το cashback ειναι το τυρακι για να αγορασεις. Και εμεις ειμαστε ικανοποιημενοι απο ολο αυτο και οι εταιριες που αυξανουν τους τζιρους τους. 

https://wecantrack.com/insights/how-do-cashback-sites-make-money

Δημοσ.

Εχει συμβει σε κανεναν να εχει κανει αγορα Nord vpn και να μην εμφανιζεται στο dashboard? Εστειλα μηνυμα στο support και μου λενε το παρακατω...

image.png.cc3744b4d1c277417bcf3d08c20856dd.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tim2231 είπε

Εχει συμβει σε κανεναν να εχει κανει αγορα Nord vpn και να μην εμφανιζεται στο dashboard? Εστειλα μηνυμα στο support και μου λενε το παρακατω...

image.png.cc3744b4d1c277417bcf3d08c20856dd.png

Αν δεν εμφανιστει μεσα σε 7 μερες κανεις claim και εφοσον εχει γινει η αγορα θα στην περασουν κανονικα. 

Δημοσ.

Και σε εμένα δεν εμφανίζεται η αγορά του purevpn που έκανα εχθές το απόγευμα, κατά την διάρκεια της αγοράς το URL είχε το affiliate info. Με βλέπω να στέλνω email από βδομάδα. 

Δημοσ.

Πάντως no offense αλλά VPN που με πληρώνουν για να το βάλω δε θα το έβαζα.

16 ώρες πριν, Arkin είπε

Διαβασε εδω. Πρακτικα θελουν να κινειται το χρημα οι εταιριες εχουν τρελο margin σε παρα πολλα προϊοντα οποτε το cashback ειναι το τυρακι για να αγορασεις. Και εμεις ειμαστε ικανοποιημενοι απο ολο αυτο και οι εταιριες που αυξανουν τους τζιρους τους. 

https://wecantrack.com/insights/how-do-cashback-sites-make-money

H εξήγηση αυτή βγάζει νόημα όταν παίρνεις πίσω ένα μικρότερο ποσό ως επιστροφή και το υπόλοιπο πάει κέρδος στους affiliate και την εταιρεία. Δεν στέκει όμως για π.χ. τις 100 - 140% επιστροφές. Τι margin, εδώ "μπαίνει μέσα"!

Ένας καλοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η υπηρεσία πληρώνει για να διαφημιστεί. Ένας ρεαλιστής ότι η εταιρεία παίρνει ενα "άτυπο" δάνειο που φυσικά εκμεταλλεύεται. Υπάρχουν και άλλα σενάρια που θα σκεφτόταν ένας πονηρός άνθρωπος φυσικά... αλλά εδώ θα μπούμε σε tinfoil hat θεωρίες οπότε δε θα επεκταθώ.

Δημοσ.
7 hours ago, Engimek said:

H εξήγηση αυτή βγάζει νόημα όταν παίρνεις πίσω ένα μικρότερο ποσό ως επιστροφή και το υπόλοιπο πάει κέρδος στους affiliate και την εταιρεία. Δεν στέκει όμως για π.χ. τις 100 - 140% επιστροφές. Τι margin, εδώ "μπαίνει μέσα"!

Ένας καλοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η υπηρεσία πληρώνει για να διαφημιστεί. Ένας ρεαλιστής ότι η εταιρεία παίρνει ενα "άτυπο" δάνειο που φυσικά εκμεταλλεύεται. Υπάρχουν και άλλα σενάρια που θα σκεφτόταν ένας πονηρός άνθρωπος φυσικά... αλλά εδώ θα μπούμε σε tinfoil hat θεωρίες οπότε δε θα επεκταθώ.

Εσυ εισαο ο ''ψαγμένος-ξύπνιος'' που ψωνιζει ολη την υπολοιπη χρονια που το cashback ειναι μονιμα 30% (Μιλαμε για τα ιδια ακριβώς προιοντα). Ασε εμας τους υπολοιπους να παρουμε το ρισκο...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Εσυ εισαο ο ''ψαγμένος-ξύπνιος'' που ψωνιζει ολη την υπολοιπη χρονια που το cashback ειναι μονιμα 30% (Μιλαμε για τα ιδια ακριβώς προιοντα). Ασε εμας τους υπολοιπους να παρουμε το ρισκο...

Μα δε λες ότι έχω άδικο τελικά. Απλά αποφασίζεις να το ρισκάρεις όπως λες και το σέβομαι. Μπορεί για συγκεκριμένη χρήση να μην πειράζει κάποιον να γίνουν "leak" τα δεδομένα του ή οτιδήποτε άλλο (AN γίνεται κάτι τέτοιο)

Πέραν αυτού όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο μπορεί να είναι και αθώο το όλο θέμα- μπορεί και όχι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Engimek είπε

Μα δε λες ότι έχω άδικο τελικά. Απλά αποφασίζεις να το ρισκάρεις όπως λες και το σέβομαι. Μπορεί για συγκεκριμένη χρήση να μην πειράζει κάποιον να γίνουν "leak" τα δεδομένα του ή οτιδήποτε άλλο (AN γίνεται κάτι τέτοιο)

Πέραν αυτού όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο μπορεί να είναι και αθώο το όλο θέμα- μπορεί και όχι.

Kοιτα μπορεις να κανεις και το αλλο που καναμε οι περισσοτεροι. Αγοραζεις purevpn περνεις το 40% πανω χρηματα και μετα παιρνεις και το nordvpn με 100% cash back και παιζεις μπαλιτσα με αυτο. Ετσι εκανα εγω τουλαχιστον το purevpn δεν το χρησιμοποιησα καθολου μονο το nord εχω με double vpn που ειναι απο τα top αυτη τη στιγμη.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα αποτοξινωση απο τις αγορες 10 μερες και δεν πηρα ειδηση ποσοι πηρατε vpn, σορυ που δεν απαντουσσα

τωρα ελεησα να τσεκαρω και εγω την αγορα μου και ειναι μια χαρα, πηρα και 500gb στο pcloud δωρο και τωρα εχω 2 vpn και 2 cloud 😄

image.png.aa0a86f11b96ee66ac376d4f7e05b25a.png

τα χρηματα για οσους ρωτησαν τα στελνουν στο paypal μολις περασει μια χρονικη περιοδος  (για εμενα ειναι 8 εβδομαδες δλδ γεναρη) οποτε και θα πρασινησει το ποσο, απο πορτοκαλι που ειναι τωρα

Στις 5/12/2024 στις 7:53 ΜΜ, Engimek είπε

τα cashback σαιτ βγαζουν χρημα απο affiliates κλπ οποτε δεν παιζει κατι πονηρο απο πισω. το honey στην αμερικη το αγορασε το paypal 4 δις

και δεν ειναι leak στην πραγματικοτητα αυτο που αναφερθηκε. φανταζομαι οποιοσδηποτε απο εμας ειχε cyberstalker θα ηθελε καποιο vpn ή site να δωσει τα στοιχεια του. κανενα vpn δεν θα δωσει τα στοιχεια σου πχ αν εισαι στην σαουδικη αραβια και χρησιμοποιεις το grinder ή αν βλεπεις παρανομες ταινιες

τα ποιο πολλα vpn δεν εχουν καν στοιχεια να δωσουν και πανε σε χωρες οπου καλυπτονται νομικα να μην το κανουν πχ αγιος μαυρικιος, χωρες καραιβικης, ρουμανια , ελβετια κλπ κλπ

το torrentfreak επι τη ευκαιρια δημοσιευει μια πολυ καλη αναλυση για vpn σε τακτικη βαση με πληροφοριες για την εδρα των vpn, το αν κρατανε logs ή οχι κλπ κλπ

https://torrentfreak.com/best-vpn-anonymous-no-logging/

Δημοσ.

Σε προηγουμενο κασμπακ που ειχα τα χρηματα δεν μπηκαν απευθειας σε καρτα ή paypal αλλα στο site τους. Φανταστειτε τα κρατησα κανα δυο χρονια εκει μεχρι να τα σηκωσω προσφατα 😁

Δεν χανονται, μην ανησυχειτε, μπορει να παρει αρκετα μεχρι και τρεις μηνες!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Καλημέρα παίδες, ποστάρω το referring link να πάρουμε 10$ όποιος θέλει.

https://www.topcashback.com/ref/vded

Αν ανατρέξεις στις πίσω σελίδες, moderator είπε τέτοια λινκ μόνο με προσωπικό μήνυμα και μετά από αίτημα του ενδιαφερόμενου 

Δημοσ.
On 05/12/2024 at 06:20, Engimek said:

Εξαρτάται και πόσοι αγοράζουν και ξέρουν το cashback...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...