sakks80 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Tsilias77 είπε Πήρα κι εγώ το purevpn. Ξέρουμε πόσο καιρό κάνει περίπου να φανεί το cashback? Σε 10 λεπτά το πολύ το κάνει tracking και το εμφανίζει σαν pending. Μετά σε κάνα τρίμηνο υπολόγισε ότι θα σου έχουν βάλει τα λεφτά και θα μπορείς να κάνεις cash out
GeeJay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, sakks80 είπε Σε 10 λεπτά το πολύ το κάνει tracking και το εμφανίζει σαν pending. Μετά σε κάνα τρίμηνο υπολόγισε ότι θα σου έχουν βάλει τα λεφτά και θα μπορείς να κάνεις cash out Αυτό θα περιμένουμε όλοι διακαώς 😂
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 On 01/12/2024 at 07:09, drdedus said: μια χαρά ειναι αν θέλεις να βγάλεις χρήματα η να κάνεις απλα την δουλειά σου οταν χρειάζεται. Να βγαλεις χρηματα; Οι εταιριες χαζες ειναι; Εχεις διαβασει τις αξιολογησεις απο το topcashback; Οι μισες ειναι με 1 αστερι και οτι δεν εχουν παρει ποτε πισω τα χρηματα τους.
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Να βγαλεις χρηματα; Οι εταιριες χαζες ειναι; Εχεις διαβασει τις αξιολογησεις απο το topcashback; Οι μισες ειναι με 1 αστερι και οτι δεν εχουν παρει ποτε πισω τα χρηματα τους. Ειναι απολυτα αξιοπιστο. Κατα 99.9% οσοι παραπονιουνται να ειχαν κανει cancel τη συνδρομη η καποια επιστροφη σε κατι που πηραν και να περιμεναν να παρουν το cashback. Δεν παει ετσι ομως. Υπαρχει μια αναμονη 2-3 μηνων ωστε να ξερουν απο το cashback οτι δεν υπαρχει περιθωριο να γινει refund η επιστροφη μετα. Απο quidco εχω παρει 300 ευρω μεχρι σημερα και απο paypal που ειχε παλιοτερα cashback στην Ευρωπη ακομα 350. Προ 5ετιας δεν γνωριζα για αυτες τις υπηρεσιες τωρα εχω γινει fan ομως οπου μπορω τις χρησιμοποιω γλιτωνεις ενα αξιολογο ποσο το χρονο. https://www.trustpilot.com/review/www.topcashback.co.uk 1
MrPanozzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ πάντως 3 μέρες αφού πήρα purevpn δεν φαίνεται τίποτα ακόμα εδώ.
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε Εγώ πάντως 3 μέρες αφού πήρα purevpn δεν φαίνεται τίποτα ακόμα εδώ. Κατα 99% δεν το εκανες σωστα. Ισως ειχες adblock ενεργο η καποιο προγραμμα που κοβει τα cookies. Θελει προσοχη. 2
Tsilias77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά όντως έχουν μπει τα λεφτά στο account και δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες. Εγώ νόμιζα ότι θα φανούν στην paypal κατευθείαν. Πρέπει να κάνω κάτι για να περαστούν στην paypal ή θα γίνει αυτόματα σε 2-3 μήνες?
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tsilias77 είπε Τελικά όντως έχουν μπει τα λεφτά στο account και δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες. Εγώ νόμιζα ότι θα φανούν στην paypal κατευθείαν. Πρέπει να κάνω κάτι για να περαστούν στην paypal ή θα γίνει αυτόματα σε 2-3 μήνες? Σε 14 βδομαδες οπως αναφερει θα ειναι ετοιμα για withdraw. Συνδεεις λογαριασμο paypal και εισαι ετοιμος η μπορεις και iban. Χρησιμοποιω απο χθες το NordVPN με double VPN διπλο server δηλαδη και μπορω να πω οτι τα παει περιφημα και σε ταχυτητες και στην ασφαλεια που οπως αναφερουν ειναι το καλυτερο για vpn αυτη τη στιγμη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 1 1
Dionisisf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Arkin είπε Κατα 99% δεν το εκανες σωστα. Ισως ειχες adblock ενεργο η καποιο προγραμμα που κοβει τα cookies. Θελει προσοχη. Καλημέρα Επειδή και εγώ στο ίδιο status είμαι, τι προτείνεις (αν σου έχει τύχει στο παρελθόν κάτι τέτοιο ειδικά)? Να κάνω αίτημα για καταχώρηση του claim στο site ή να κανω cancel την συνδρομη στην expressvpn και να ξανακάνω την διαδικασία απο την αρχή με άλλο mail? Επίσης, πώς τσεκαρουμε απο πριν οτι δεν θα έχουμε θέμα με cookies και adblocker? Ευχαριστώ
tim2231 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Εγω μόλις εκανα αγορα αλλά δεν φαίνεται τίποτα στο earnings (δηλαδη δεν φαινεται καν οτι εχω κανει αγορα). Ξερει κανεις τι βλακεία εκανα;
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Dionisisf είπε Καλημέρα Επειδή και εγώ στο ίδιο status είμαι, τι προτείνεις (αν σου έχει τύχει στο παρελθόν κάτι τέτοιο ειδικά)? Να κάνω αίτημα για καταχώρηση του claim στο site ή να κανω cancel την συνδρομη στην expressvpn και να ξανακάνω την διαδικασία απο την αρχή με άλλο mail? Επίσης, πώς τσεκαρουμε απο πριν οτι δεν θα έχουμε θέμα με cookies και adblocker? Ευχαριστώ 2 φορές την έπαθα στην αρχή είχα ξεχάσει το adblock ενεργό και δεν έγινε tracked. Κανεις claim με ημερομηνία και στο πόσο βάζεις δολλαρια η λίρες πχ στο quidco μετατροπή δηλαδή ευρώ στο νόμισμα που υποστηρίζει το cashback και έτοιμος. Για να είσαι 1000% σίγουρος ότι θα περαστεί κλείσε τελείως adblock και cookies manager οχι μονο ανά site. Μόλις έρθει το tracking τα ξανά ανοίγεις όλα όπως πριν. 54 λεπτά πριν, tim2231 είπε Εγω μόλις εκανα αγορα αλλά δεν φαίνεται τίποτα στο earnings (δηλαδη δεν φαινεται καν οτι εχω κανει αγορα). Ξερει κανεις τι βλακεία εκανα; Θέλει μέχρι 20 30 λεπτά περίμενε λίγο ακόμα αλλιώς αύριο κάνε claim.
Dionisisf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Arkin είπε 2 φορές την έπαθα στην αρχή είχα ξεχάσει το adblock ενεργό και δεν έγινε tracked. Κανεις claim με ημερομηνία και στο πόσο βάζεις δολλαρια η λίρες πχ στο quidco μετατροπή δηλαδή ευρώ στο νόμισμα που υποστηρίζει το cashback και έτοιμος. Για να είσαι 1000% σίγουρος ότι θα περαστεί κλείσε τελείως adblock και cookies manager οχι μονο ανά site. Μόλις έρθει το tracking τα ξανά ανοίγεις όλα όπως πριν. Θέλει μέχρι 20 30 λεπτά περίμενε λίγο ακόμα αλλιώς αύριο κάνε claim. Εσένα σου καταχώρησαν φαντάζομαι το claim τελικά? Ευχαριστώ για την απάντηση
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Dionisisf είπε Εσένα σου καταχώρησαν φαντάζομαι το claim τελικά? Ευχαριστώ για την απάντηση Ναι και τις 2 φορές που έκανα claim πήρα κανονικα τα χρήματα συγκεκριμένα ήταν για 2 αγορές στην nike και πήρα 25 ευρώ πίσω. 1
MrPanozzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, Arkin είπε Κατα 99% δεν το εκανες σωστα. Ισως ειχες adblock ενεργο η καποιο προγραμμα που κοβει τα cookies. Θελει προσοχη. Μάλλον αυτό έχει γίνει. Βλέπω ότι έχει 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τη διαδικασία. Στο σιτε τους λέει απλά στέλνεις ένα μέιλ, έχω στείλει από χθες αλλά δεν βλέπω κάποια ανταπόκριση. Γίνεται αλλιώς μέσα απ' το λογαριασμό σου;
sakks80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Τσεκαρετε ταχύτητες. Εγώ είχα ghost vpn και πήρα τώρα το nord. Τα δοκίμασα και τα 2 με Ελληνική ip και οι ταχύτητες στο Nord είναι τριπλάσιες. Δεν χάνω σχεδόν καθόλου. Που και το ghost θεωρείτε κορυφαίο αλλά σε θέμα ταχύτητας χάνει αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα