pcbill Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Ας σταλθεί και προς τα εδώ! Φαντάζομαι ότι οι ταχύτητες όλων είναι πάνω-κάτω ίδιες..
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σας εστειλα παιδια και τους 3. Εκανα ηδη αγορα pureVPN αναμενω το cashback τωρα. Εξαιρετικα ηρθε ηδη το cashback. Οσοι κανατε εγγραφη απο το ref link δεν εχει ερθει ακομα κατι οποτε προσοχη να εχετε κλειστο adblock παντα αλλα και extensions που κοβουν τα cookies. Οποιος θέλει μου στελνει να του στείλω ref link για topcashback η quidco στο πρώτο για purevpn στο δεύτερο έχει το nord 100%. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 1
eko13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Να πω την αληθεια αν και ειχα αγορασει το AD guard πηρα και το cashback του purevpn για να εχω και εναλλακτικη αν δεν ειναι καλο. Παντως πληρωσα με revolut και λεει θα διεκδηκηθει απο τον εμπορο, αλλιως θα επιστραφει 10 Δεκ. Ισως για αυτο topcashcack δεν φαινεται τιποτα, δεν εχει ολοκληρωθει δηλαδη η συναλλαγη. Αλλα η συνδρομη στο pure εχει ξεκινησει κανονικα.
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, eko13 είπε Να πω την αληθεια αν και ειχα αγορασει το AD guard πηρα και το cashback του purevpn για να εχω και εναλλακτικη αν δεν ειναι καλο. Παντως πληρωσα με revolut και λεει θα διεκδηκηθει απο τον εμπορο, αλλιως θα επιστραφει 10 Δεκ. Ισως για αυτο topcashcack δεν φαινεται τιποτα, δεν εχει ολοκληρωθει δηλαδη η συναλλαγη. Αλλα η συνδρομη στο pure εχει ξεκινησει κανονικα. Εγω πληρωσα με paypal και σε 10 λεπτα εμφανιστηκε ηδη στο earnings. Μολις πηρα και nordvpn μεσω quidco αυτο δινει 100% cashback οποτε 97 ευρω επιστροφη για 2 χρονια ειμαστε καλυμμενοι απο vpn οπως και να εχει. Αναμενουμε σε 3 μηνες να παρουμε τα χρηματα απο τα 2 site και τα ξανα λεμε σε 2 χρονακια.
eko13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παντως και το surfshark που πηρα cashback πριν δυο χρονια, μια χαρα ηταν, και ευκολο στην χρηση. Update: Εγινε η πληρωμη και περασε στο σαητ Dec 01, 2024 $58.05 $81.27 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από eko13
morfeas-dsl- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 εμενα απο χθες δεν εχει περασει το pia vpn !
techient Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Πήρα το PIA αλλά το cashback δεν είναι 100%, είναι 60% Το πήρε κανείς άλλος; Και τί σας έβγαλε;
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, techient είπε Πήρα το PIA αλλά το cashback δεν είναι 100%, είναι 60% Το πήρε κανείς άλλος; Και τί σας έβγαλε; Ειναι 60% για 1-2 χρονια λογικα αυτο θα πηρες για αυτο σου εδωσε 60%. Το 100% ειναι στο Monthly. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 1
vagmouk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, techient είπε Πήρα το PIA αλλά το cashback δεν είναι 100%, είναι 60% Το πήρε κανείς άλλος; Και τί σας έβγαλε; Επρεπε να το πάρεις από Quidco που το έχει με 95% 1
g_mateo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Το στανταρ του purevpn για πόσες συσκευές είναι;
GeeJay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 το πήρα και εγω τελικά να δω αν ποτέ θα έρθει το 140% πίσω... Τωρα βεβαια δεν εχω εμπειρια με vpn services και ουτε ξέρω πως θα το χρησιμοποιήσω ☠️ 1
darkmatinee Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Έβαλε και το shoop.de το surfshark με 100% επιστροφή, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ https://www.shoop.de/cashback/surfshark
Tsilias77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Πήρα κι εγώ το purevpn. Ξέρουμε πόσο καιρό κάνει περίπου να φανεί το cashback?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα