christakos07 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου On 21/03/2025 at 18:22, aristagoras1 said: Πηρα nordvpn απο το shoop με revolut και τωρα εχει status recorded, τωρα απλα περιμενω να μπουν τα λεφτα στη revolut σε λιγους μηνες ή πρεπει να κανω τιποτα αλλο π.χ. να συμπληρωσω καποιο iban καπου? Θα περιμένεις 3 μήνες περίπου (ίσως και λίγο παραπάνω) μέχρι να αποδεσμευθεί το ποσό. Δεν επιστρέφεται αυτόματα, θα πρέπει να βάλεις τραπεζικό λογαριασμό. Προσωπικά έβαλα της revolut και απο την στιγμή που πάτησα το κουμπί σε 2-3 εργάσιμες είδα το έμβασμα στον λογαριασμό μου με μηδενικό κόστος. 1
Arkin Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μπραβο στο topcashback. Σημερα μου ηρθε το cashback ειχα και 2 ref και θα παρω πισω 151 δολλαρια συνολο τα εστειλα ηδη στο paypal. 70 δολλαρια απο τα ref και ακομα 81 απο το 140% του purevpn. Αναμενω σε 2 μερες και απο quidco ακομα 95 ευρω απο το nord με το 100% cashback και απο εκει. 4 μηνες αλλα δεν μας πειραξε καθολου. 2 χρονια δωρεαν vpn και εμεινε και κατι απο το purevpn. 1
GeeJay Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Επιτέλους έγιναν payable και σε εμένα. Τώρα αν κατάλαβα καλά από άλλο μέλος, βάζουμε Iban Revolut για μεταφορά ως καλύτερη μέθοδο;
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, GeeJay είπε Επιτέλους έγιναν payable και σε εμένα. Τώρα αν κατάλαβα καλά από άλλο μέλος, βάζουμε Iban Revolut για μεταφορά ως καλύτερη μέθοδο; Iban η PayPal ναι.
liakjim Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 6:10 ΜΜ, brandley2 είπε Διαθέτω κωδικούς NordVPN ( 2 χρόνια - 10 συσκευές) - 45 ευρώ για οποιον ενδιαφέρετε pm, Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Σημ. Με την χρήση κωδικού και όχι απευθείας πληρωμή εξασφαλίζετε η ανωνυμία σας. Άργησα; 🥹
Giannis_siag Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Πρεπει να βαλουμε και διεύθυνση? μου βγαζει μονο για ηπα. επισης βαλατε μονο paypal η και iban? μπορω να βαλω και ρεβολουτ με usd?
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Giannis_siag είπε Πρεπει να βαλουμε και διεύθυνση? μου βγαζει μονο για ηπα. επισης βαλατε μονο paypal η και iban? μπορω να βαλω και ρεβολουτ με usd? Εβαλα μονο paypal βασικα το ειχα απο οταν εκανα λογαριασμο χθες εκανα το payout σημερα πριν λιγο μπηκαν και ολα τα χρηματα στο paypal. Αψογο το topcashback μπορει να αργησε λιγο παραπανω αλλα 100% αξιοπιστο στα παντα.
eko13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Και σε μενα ηρθε, εβαλα paypal και περιμενω. Αυτην την περιοδο εχει 100% express vpn 100% Private Internet Access 90% surfshark (που θα ηταν και η επιλογη μου, αν και δεν ξερω αν μπορω επειδη το ειχα παλιοτερα απο shoop.de) 50% Nord vpn
anergos13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ερωτηση: εκανα πριν λιγο αγορα Surfsack (ειχα ανοιξει λογαριασμο και μου ειχε δωσει trial 7 μερες ) μεσω topcashback.com και ειχα ανοικτο vpn Αλβανιας για βγει η τιμη χωρις φπα... στο διαχειριστικό του topcashback δεν φαινεται η συναλλαγή/earnings εκανα πατατα ή θα εμφανιστει σε 48 ωρες (νομιζω ετσι ανεφερε ενα μνμ) ή πρεπει ν ανοιξω ticket? edit: εκανα ενα claim να δω τι γινεται.,... edit 2: μετα το claim αμεσα εμφανιστηκε pending το cashback ! αρα αναμενουμε!! Επεξ/σία 27 Μαρτίου από anergos13
GeeJay Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Και εγώ κόλλησα με το IBAN. Πως ορίζεις Revolut ? Στις επιλογές έχει ένα κάρο gift cards , PayPal και ACH που είναι για αμερικάνικη τράπεζα αν κατάλαβα καλά. πως βάζεις Iban Revolut ?
simaras Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 11 hours ago, anergos13 said: Ερωτηση: εκανα πριν λιγο αγορα Surfsack (ειχα ανοιξει λογαριασμο και μου ειχε δωσει trial 7 μερες ) μεσω topcashback.com και ειχα ανοικτο vpn Αλβανιας για βγει η τιμη χωρις φπα... στο διαχειριστικό του topcashback δεν φαινεται η συναλλαγή/earnings εκανα πατατα ή θα εμφανιστει σε 48 ωρες (νομιζω ετσι ανεφερε ενα μνμ) ή πρεπει ν ανοιξω ticket? edit: εκανα ενα claim να δω τι γινεται.,... edit 2: μετα το claim αμεσα εμφανιστηκε pending το cashback ! αρα αναμενουμε!! Σε ιδια φαση ειμαι.Πηρα χτες το surfshark και δε βλεπω κατι στο dashboard μου.Πως εκανες claim?
dream21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, simaras είπε Σε ιδια φαση ειμαι.Πηρα χτες το surfshark και δε βλεπω κατι στο dashboard μου.Πως εκανες claim? Για την αγορα χρησιμοποιησες VPN με IP ΑΛΒΑΝΙΑ για να γλυτωσεις το ΦΠΑ; 1
simaras Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 hour ago, dream21 said: Για την αγορα χρησιμοποιησες VPN με IP ΑΛΒΑΝΙΑ για να γλυτωσεις το ΦΠΑ; Χαχαχαχαχα οχι ρε!
atrigane Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 15 ώρες πριν, eko13 είπε Και σε μενα ηρθε, εβαλα paypal και περιμενω. Αυτην την περιοδο εχει 100% express vpn 100% Private Internet Access 90% surfshark (που θα ηταν και η επιλογη μου, αν και δεν ξερω αν μπορω επειδη το ειχα παλιοτερα απο shoop.de) 50% Nord vpn Γιατί θα επέλεγες το surfshark; Λόγω ταχύτητας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα