kokoviosR Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 20 hours ago, Arkin said: Δολλαρια θα παρεις μετα paypal και τα κανεις ευρω απο εκει αμεσα. To paypal εχει μεγαλη προμηθεια, οποτε δε συμφερει. Δοκιμαστε να κανετε δολλαριακο λογαριασμο στη Revolut (ιδιο iban με λογαριασμο σε ευρω θα εχει) και να τα μετατρεψετε στη Revolut σε ευρω. Εχει μια διαδικασια επιβεβαιωσης οποτε ακομα δεν το ολοκληρωσα για να σας πω περισσοτερα ,αλλα λογικα θα πετυχει. Ενδεχομενως να ειναι καλη περιπτωση και να τα φορτωσετε σε αυλη καρτα visa που δινει +5, οποτε καλυπτει ανετα και το κοστος μετατροπης απο δολλαρια σε ευρω(αυτοματα πρεπει να γινεται απο την αυλη visa). Αν καποιος το δοκιμασει ας μας πει...
georgesrou Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα σας. Εκανα την διαδικασία που περιγράφεται για να παρω cashback για το PIA. Εγινε κανονικά, εμφανίστηκε και η συναλλαγή και σήμερα μου ήρθε ενα email που λέει το εξής: Hi there, We're just messaging to inform you that your Topcashback account has been closed due to breaches of our terms and conditions. Kind regards, Manuel Σε προσπάθεια μου να κάνω login, δεν με αφήνει. Συνέβη μήπως σε κανέναν απο σας κάτι τέτοιο; 1 1
aristagoras1 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εφοσον δεν υπαρχει καποια καλη προσφορα για nordvpn τωρα, υπαρχει καποια αλλη αξιοπιστη εναλλακτικη για σχετικα λιγη χρηση? Το surfshark θα μπορουσε να ειναι μια απ τις επιλογες https://www.topcashback.com/surfshark/ αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως πως βρισκουμε τα vpn cashback offers Επεξ/σία 3 Μαρτίου από aristagoras1
burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου πηρα το κασμπακ. ηρθε στο πειπαλ μου σε δολλαρια. αλλα μετα αν παω να το μεταφερω ειτε σε ρεβολουτ ειτε σε συστημικη τραπεζα, μετατεπεται σε ευρω με την ισοτιμια πειπαλ. δε γινεται πχ να το στειλω σε ρεωολουτ και η ρεβο να κανει την ισοτιμια? το εχει δοκιμασει κανενας? ρωταω πιο πολυ για μελλοντικο κασμπακ. ευχαριστω
GeeJay Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Από 1η Δεκεμβρίου που έκανα την αγορά , ακόμα να φανούν τα χρήματα στο payable. Να αρχίσω να ανησυχώ ;
magnam Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στο shoop.de έχει 98% για το NordVPN. Εχθές το έκανα και ήδη είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το VPN. https://www.shoop.de/cashback/nordvpn
zefirakos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 22 ώρες πριν, magnam είπε Στο shoop.de έχει 98% για το NordVPN. Εχθές το έκανα και ήδη είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το VPN. https://www.shoop.de/cashback/nordvpn 20% εμφανίζει για το NordVPN
Tsilias77 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 10:21 ΠΜ, GeeJay είπε Από 1η Δεκεμβρίου που έκανα την αγορά , ακόμα να φανούν τα χρήματα στο payable. Να αρχίσω να ανησυχώ ; Κι εγώ το διο για αγορά purevpn. Τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα από το purevpn ώστε να μας πληρωσουν 1
brandley2 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Διαθέτω κωδικούς NordVPN ( 2 χρόνια - 10 συσκευές) - 45 ευρώ για οποιον ενδιαφέρετε pm, Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Σημ. Με την χρήση κωδικού και όχι απευθείας πληρωμή εξασφαλίζετε η ανωνυμία σας.
Dionisisf Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 1/3/2025 στις 3:18 ΜΜ, kokoviosR είπε To paypal εχει μεγαλη προμηθεια, οποτε δε συμφερει. Δοκιμαστε να κανετε δολλαριακο λογαριασμο στη Revolut (ιδιο iban με λογαριασμο σε ευρω θα εχει) και να τα μετατρεψετε στη Revolut σε ευρω. Εχει μια διαδικασια επιβεβαιωσης οποτε ακομα δεν το ολοκληρωσα για να σας πω περισσοτερα ,αλλα λογικα θα πετυχει. Ενδεχομενως να ειναι καλη περιπτωση και να τα φορτωσετε σε αυλη καρτα visa που δινει +5, οποτε καλυπτει ανετα και το κοστος μετατροπης απο δολλαρια σε ευρω(αυτοματα πρεπει να γινεται απο την αυλη visa). Αν καποιος το δοκιμασει ας μας πει... Οταν πας να βάλεις τραπεζικό λογαριασμό, πέρα από IBAN, όνομα δικαιούχου κλπ, έχει ένα tickbox που πρέπει να τικάρεις για να δηλώσεις ότι είναι US based account. Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει αυτό με USD λογαριασμό στο revolut γιατί στην πραγματικοτητα δεν είναι Αμερικάνικος λογαριασμός.
MiJ16 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Έχετε άποψη για το Bitdefender VPN; Έχω 3ετές bitdefender total security από μια προσφορά του Κώτσου και μου βγάζει οτι μπορώ να κάνω ετήσιο Bitdefender VPN με 35$.
cgioris Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Έχετε άποψη για το Bitdefender VPN; Έχω 3ετές bitdefender total security από μια προσφορά του Κώτσου και μου βγάζει οτι μπορώ να κάνω ετήσιο Bitdefender VPN με 35$. Το είχα παλιότερα, εξαιρετικό. Χωρίς αποσυνδέσεις και γρήγορες ταχύτητες και αρκετά ελαφρύ. 1
kokoviosR Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου On 01/03/2025 at 15:18, kokoviosR said: To paypal εχει μεγαλη προμηθεια, οποτε δε συμφερει. Δοκιμαστε να κανετε δολλαριακο λογαριασμο στη Revolut (ιδιο iban με λογαριασμο σε ευρω θα εχει) και να τα μετατρεψετε στη Revolut σε ευρω. Εχει μια διαδικασια επιβεβαιωσης οποτε ακομα δεν το ολοκληρωσα για να σας πω περισσοτερα ,αλλα λογικα θα πετυχει. Ενδεχομενως να ειναι καλη περιπτωση και να τα φορτωσετε σε αυλη καρτα visa που δινει +5, οποτε καλυπτει ανετα και το κοστος μετατροπης απο δολλαρια σε ευρω(αυτοματα πρεπει να γινεται απο την αυλη visa). Αν καποιος το δοκιμασει ας μας πει... Τελικα κολοκυθια...το paypal δεν αφηνει μεταφορα δολλαριων σε revolut και αναγκαστικά εκανα πρωτα μετατροπη σε ευρω εντος paypal και μετα μεταφορα σε revolut.
aristagoras1 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Πηρα nordvpn απο το shoop με revolut και τωρα εχει status recorded, τωρα απλα περιμενω να μπουν τα λεφτα στη revolut σε λιγους μηνες ή πρεπει να κανω τιποτα αλλο π.χ. να συμπληρωσω καποιο iban καπου?
Peace12 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 1/12/2024 στις 2:05 ΜΜ, Arkin είπε Σας εστειλα παιδια και τους 3. Εκανα ηδη αγορα pureVPN αναμενω το cashback τωρα. Εξαιρετικα ηρθε ηδη το cashback. Οσοι κανατε εγγραφη απο το ref link δεν εχει ερθει ακομα κατι οποτε προσοχη να εχετε κλειστο adblock παντα αλλα και extensions που κοβουν τα cookies. Οποιος θέλει μου στελνει να του στείλω ref link για topcashback η quidco στο πρώτο για purevpn στο δεύτερο έχει το nord 100%. ενδιαφερομαι για nord vpn.Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα