darkmatinee Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Η πρώτη προσπάθεια επικοινωνίας δεν πήγε και πολύ καλά
burnin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου μηπως να καναμε ενα θρεντ για ολα τα κασμπακ μαζεμενα? φοβερο θρεντ. εχω να πληρωσω βιπιεν 3 χρονια. αν βγει και για αντιβαιρους...χαχαχα
darkmatinee Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Λοιπόν αυτό μου απάντησε το σαπόρτ τους. Το βάζω στα Γερμανικά, όπως μου το έστειλαν δηλαδή: Quote Hallo , Danke für Deine Rückmeldung. Es gibt auf alles was der Händler Avira anbietet die Cashabck Rate die bei uns hinterlegt ist, außer auf kostenlose Angebote. Liebe Grüße und einen schönen Tag, Eveline von Deinem TopCashback-Team Οπότε μάλλον τα καλύπτει όλα. Όταν ξαναμπεί το 100% cashback θα ενημερώσω.
demian83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2025 στις 11:57 ΜΜ, demian83 είπε εχω παρει εγω πολλες απο topcashback οπως και απο το quidco. ειναι και μεγαλυτερο σαιτ απο το quidco οποτε δεν υπαρχει φοβος επρεπε να τσεκαρω χθες πριν γραψω, το πηρα το cashback μου και ζητησα αναληψη σε paypal εγω, μεχρι την παρασκευη θα εχει ολοκληρωθει μου λεει Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από demian83
Tsilias77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, έκανα αγορά purevpn 1 Δεκεμβρίου και προχθές έγινε confirmed η αγορά από pending. Γνωρίζουμε πόσο καιρό θέλει να γίνει payable?
alexx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το Nord (απο shoop.de) και λήγει σε λίγες μέρες. Αν το πάρω απο topcashback θα μ,πορέσω να το ανανεώσω η θέλει καινούργιο λογαριασμο? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από alexx
Silverage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπέρα, έχω το Nord (απο shoop.de) και λήγει σε λίγες μέρες. Αν το πάρω απο topcashback θα μ,πορέσω να το ανανεώσω η θέλει καινούργιο λογαριασμο? Καινούριο αλλιώς δεν επιστρέφει λεφτά. 1
tikei Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μου ήρθε το cashbach απο topcashback αλλα ειχα φτιάξει στο topcashback com account τα λεφτά εχουν εμφανιστεί κανονικά. αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να σηκώσω σε paypal (το έχω κάνει setup κανονικά απλά εξακολουθεί να το εμφανίζει γκρι χωρίς να μπορώ να το επιλέξω). Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? έχουμε καμία άλλη λύση? 13 minutes ago, tikei said: Καλησπέρα, μου ήρθε το cashbach απο topcashback αλλα ειχα φτιάξει στο topcashback com account τα λεφτά εχουν εμφανιστεί κανονικά. αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να σηκώσω σε paypal (το έχω κάνει setup κανονικά απλά εξακολουθεί να το εμφανίζει γκρι χωρίς να μπορώ να το επιλέξω). Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? έχουμε καμία άλλη λύση? Ακυρο...λειτουργησε απο κινητο 🤷♂️ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από tikei
burnin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, tikei είπε Καλησπέρα, μου ήρθε το cashbach απο topcashback αλλα ειχα φτιάξει στο topcashback com account τα λεφτά εχουν εμφανιστεί κανονικά. αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να σηκώσω σε paypal (το έχω κάνει setup κανονικά απλά εξακολουθεί να το εμφανίζει γκρι χωρίς να μπορώ να το επιλέξω). Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? έχουμε καμία άλλη λύση? Ακυρο...λειτουργησε απο κινητο 🤷♂️ σε ποσο καιρο σου ηρθε φιλε?
tikei Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 13 hours ago, burnin said: σε ποσο καιρο σου ηρθε φιλε? το εβαλα στις αρχες Δεκεμβριου..οποτε 2 μηνες και κατι ψιλα 1
paiktaras69 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 11:21 ΠΜ, Silverage είπε Καινούριο αλλιώς δεν επιστρέφει λεφτά. αυτο συμβαινει σε όλα ή μονο στο nord ?
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε αυτο συμβαινει σε όλα ή μονο στο nord ? Όχι σε όλα. Το καθένα γράφει απο κάτω αν είναι μόνο για καινούριους χρήστες. 1
christakos07 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Έχει πάρει κανείς την επιστροφή απο NordVPN απο shoop de? Είχα κάνει αγορά τέλη Νοέμβρη, ακόμη σε αναμονή είμαι.
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Έχει πάρει κανείς την επιστροφή απο NordVPN απο shoop de? Είχα κάνει αγορά τέλη Νοέμβρη, ακόμη σε αναμονή είμαι. Ναι πριν 3 χρόνια που είχε 100% επιστροφή. Είχε κάνει μερικούς μήνες.
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Silverage είπε Ναι πριν 3 χρόνια που είχε 100% επιστροφή. Είχε κάνει μερικούς μήνες. Πηρα περσι Δεκεμβριο απο quidco 100% επιστροφη στο nordvpn για 27 μηνες σε 2-3 βδομαδες ερχεται και το cashback να τα στειλω paypal. Απο topcashback τσιμπησαμε την ιδια μερα 140% απο purevpn και αυτο εγινε confirmed προχθες λογικα σε καμια βδομαδα ερχεται και αυτο. Κατι γινεται δωρεαν vpn και συνηθως παιζουν 90% που παλι το λες τσαμπα για 2+ χρονια που δινουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα