insomniack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου αφου ανοιξουμε ενα claim μετα απο ποσο καιρο πιστωνονται τα χρηματα στη σελιδα?
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, insomniack είπε αφου ανοιξουμε ενα claim μετα απο ποσο καιρο πιστωνονται τα χρηματα στη σελιδα? 3 μηνες συνηθως για 100% cashback. 1
paiktaras69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί δηλώνω άσχετος με την διαδικασία. Εκανα account στο surfshark Εκανα account sto topcashbask και δήλωσα επιστροφή στο paypal Mπήκα με ανωνυμη περιηγηση από το topcashbask και πάτησα στο banner ''get 90% cash back,με έβαλε στο site της surfshark όπου αφού συνδέθηκα με τα στοιχεία μου, με βάζει στο σημείο πληρωμής , ζητάει με ΦΠΑ 86,45 και στο Coupon code applied: εμφανιζει You’ve received: 4 months extra και δίπλα web impact. Είμαι οκ ή κάπου πρέπει να εμφανισει ότι η διαδικασία θα γίνει μέσω topcashbask ?
eko13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Αν τα εχεις κανει ολα σωστα στο σαητ του topcash στο Account απο κατω θα σου βγαζει ποσο και στο Earnings θα σου εχει το ποσο με πορτοκαλι 1
burnin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου to shoop.de σταματησε τα cashbacks? εμενα το nord τελειωνει το Μαη, λετε να εχει βγει κατι καλο μεχρι τοτε?
ardi21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Eπειδη εχω μπερδευτει με την διαδικασια μπορουμε να τα βαλουμε σε βηματα? Δηλαδη: 1) Κλεινεις vpn και adblock, μπαινεις στο topcash και κανεις λογαριασμο. 2) Πας στην προσφορα που σε ενδιαφερει να αγορασεις, σε πεταει στο site της εταιρειας του προιοντος (πχ ενα vpn), κανεις και εκει λογαριασμο και την αγοραζεις. 3) Μετα επιστρεφεις στο topcashback και καπου στον λογαριασμο σου σου εχει κουμπι για cashback? Ερωτησεις: 1) Αυτα ειναι τα σωστα βηματα η χρειαζεται να κανεις και κατι αλλο? Πχ να ρυθμισεις και κατι με τα cookies στον browser? 2) Το ποσο σου επιστρεφεται μετα απο 3 μηνες τελικα? 3) Με ενδιαφερει να παρω το express vpn αλλα καποια σχολια γραφουν οτι δεν τους εγινε ποτε refund. Ειναι επειδη μπορει να μην εκαναν σωστα την διαδικασια? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από ardi21 1
burnin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου και εμενα θα με ενδιεφερε. ειχα παρει αποτο shoop πριν 2 χρονια nordvpn με 110%. εχω μεχρι το Μαη να βρω κατι αντιστοιχο. δυστυχως δε βλεπω το nord σε 100% πλεον. ελπιζω να ξαναβγαλουν στο μελλον.
demian83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ardi21 είπε Eπειδη εχω μπερδευτει με την διαδικασια μπορουμε να τα βαλουμε σε βηματα? Δηλαδη: 1) Κλεινεις vpn και adblock, μπαινεις στο topcash και κανεις λογαριασμο. 2) Πας στην προσφορα που σε ενδιαφερει να αγορασεις, σε πεταει στο site της εταιρειας του προιοντος (πχ ενα vpn), κανεις και εκει λογαριασμο και την αγοραζεις. 3) Μετα επιστρεφεις στο topcashback και καπου στον λογαριασμο σου σου εχει κουμπι για cashback? Ερωτησεις: 1) Αυτα ειναι τα σωστα βηματα η χρειαζεται να κανεις και κατι αλλο? Πχ να ρυθμισεις και κατι με τα cookies στον browser? 2) Το ποσο σου επιστρεφεται μετα απο 3 μηνες τελικα? 3) Με ενδιαφερει να παρω το express vpn αλλα καποια σχολια γραφουν οτι δεν τους εγινε ποτε refund. Ειναι επειδη μπορει να μην εκαναν σωστα την διαδικασια? αυτη ειναι η διαδικασια. τις αγορες τις βλεπεις μετα απο 1-2 μερες στο my account->my purchases (στα γερμανικα ειναι αλλιως, εχω autotranslate) το cashaback το παιρνεις μετα απο συγκεκριμενο διαστημα για καθε πωλητη, στο cybergost ειναι 8 εβδομαδες πχ. μετα απο αυτο το διαστημα πρασινιζει η αγορα σου και γινεται payble και μπορεις να κανεις withdraw αν δεν φαινεται το cashback μπορει να εχεις κανε κατι λαθος, αλλα μπορεις να κανεις ενα ticket και να στο διορθωσουνε επισης το ublock origin που εχω εγω δεν χρειαζεται καν να κλειστει. απλα οταν σου πεταξει ειδοποιηση οτι πας σε σελιδα με ad tracking πατας proceed. για οποιον δεν το εχει ξανακανει ομως ειναι πιο ευκολο να κλεισει vpn και adblock αν θελετε κωδικο για refer πειτε μου Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από demian83
bill_viper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 7/1/2025 στις 5:59 ΠΜ, demian83 είπε αυτη ειναι η διαδικασια. τις αγορες τις βλεπεις μετα απο 1-2 μερες στο my account->my purchases (στα γερμανικα ειναι αλλιως, εχω autotranslate) το cashaback το παιρνεις μετα απο συγκεκριμενο διαστημα για καθε πωλητη, στο cybergost ειναι 8 εβδομαδες πχ. μετα απο αυτο το διαστημα πρασινιζει η αγορα σου και γινεται payble και μπορεις να κανεις withdraw αν δεν φαινεται το cashback μπορει να εχεις κανε κατι λαθος, αλλα μπορεις να κανεις ενα ticket και να στο διορθωσουνε Πως το έχεις κάνει να σου εμφανίζει το cashback σε € και όχι σε $;
demian83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, bill_viper είπε Πως το έχεις κάνει να σου εμφανίζει το cashback σε € και όχι σε $; ειμαι το γερμανικο γι'αυτο 1
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Έκανα χθες nordvpn με ±100% απο το cashbackxl. Συγκεκριμένα 2.5 ευρώ για 27 μήνες. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω το vpn τώρα βέβαια αφου μόνο για τσατσιές τα χρησιμοποιώ αλλα οκ. Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον υπάρχει ακόμα. https://www.cashbackxl.nl/webshops/nordvpn Disclaimer οτι τα λεφτά θα τα πάρω (Σε 2 μήνες) σε ολλανδικό iban. Δείτε στις λεπτομέρεις αν υποστηρίζονται και άλλες τράπεζες/iban.
eko13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Προσοχη με το surfshark! Κανει αυτοματη ανανεωση και με χρεωσε με την ληξη της τριετους που ειχα παρει απο αλλο κασμπακ.
bill_viper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, eko13 είπε Προσοχη με το surfshark! Κανει αυτοματη ανανεωση και με χρεωσε με την ληξη της τριετους που ειχα παρει απο αλλο κασμπακ. Σωστός, πολύ καλά έκανες και το επισήμανες, κι εμένα λήγει αύριο (από την ίδια προσφορά) και μου έστειλε mail να ανανεώσω την κάρτα (γιατί έχει λήξει), προφανώς για να κάνει αυτόματη ανανέωση!
eko13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Νταξει εκανα ακυρωση και refund και μου τα επεστρεψαν σε μια μερα.
GrEarendil Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 πμ Έχει πάλι το Nord VPN 100% Cashback. Το είχα πάρει πριν ένα μήνα. Αν το αγοράσω ξανά, θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες στον λογαριασμό που ήδη έχω; Γνωρίζει κανείς; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα