Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Topcashbask εχει καποιες προσφορες cashback για γνωστα vpn για οποιον ψαχνει ακομα

σημειωση

το tracking των παραγγελιων γινεται μεσω URL που μπλοκαρουν τα adblock, vpn κλπ. αν καποιος θελει να τα παρει, ας χρησιμοποιησει private window ή απλα ας βγαλει το vpn και ας δεχθει να επισκεφτει τα URLs οταν τον ρωτησει το adblock

Επεξ/σία από demian83
  • Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, demian83 είπε

το Topcashbask εχει καποιες προσφορες cashback για γνωστα vpn για οποιον ψαχνει ακομα

δηλαδη σε πληρωνουν για να παρεις purevpn ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marklar είπε

δηλαδη σε πληρωνουν για να παρεις purevpn ;

στην ουσια ναι, οταν ημουν στην αγγλια ειχα παρει ετησιο συμβολαιο κινητης δωρεαν και 100 λιρες δωρο

Δημοσ.

Επειδή έχω ακόμα κάτι μήνες στο vpn που έχω τώρα. Αν αγοράσω άλλο ενεργοποιείτε από την στιγμή αγοράς? Η όταν το εγκαταστήσω και το ενεργοποίησω μετράει από τότε η ενεργοποίηση του?

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω από VPN αλλά λέω να δοκιμάσω κάποιο από αυτά (ποιό?), αυτά είναι δωρεάν να φανταστώ για τον 1ο χρόνο και μετά έχουν ακριβές ανανεώσεις?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Topcashbask προσφορες για VPN 80-140% cashback
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως στο @τσο δινουν κατι με 140% of the price back για το pure VPN λεω αν δε το επιδοτει η CIA ... Δειτε και το Kaspersky Premium με απεριόριστη χρήση VPN 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakks80 είπε

Επειδή έχω ακόμα κάτι μήνες στο vpn που έχω τώρα. Αν αγοράσω άλλο ενεργοποιείτε από την στιγμή αγοράς? Η όταν το εγκαταστήσω και το ενεργοποίησω μετράει από τότε η ενεργοποίηση του?

ναι θα ενεργοποιηθει απο την ημερομηνια αγορας

2 ώρες πριν, pcbill είπε

Επειδή δεν γνωρίζω από VPN αλλά λέω να δοκιμάσω κάποιο από αυτά (ποιό?), αυτά είναι δωρεάν να φανταστώ για τον 1ο χρόνο και μετά έχουν ακριβές ανανεώσεις?

αυτα αν παρει ετησια ή διετη προσφορα θα λιγουνε καθε χρονο πανω στο blackfriday οποτε μπορεις να ανανεωνεις με προσφορες

ισως οχι παλι δωρεαν, γιατι δεν ξερω αν θα εχει αντιστοιχες προσφορες το topcashback, αλλα πχ το cyberghost κοστιζει 56 ευρω τα 2 χρονια τωρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ποσοστά σε μένα δεν είναι αυτά που αναγράφονται παραπάνω. Έληξε;

Ισχύουν μόνο για νέα μέλη....

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.

Εφ' όσον λογικά το ΦΠΑ δεν γίνεται επιστροφή, μπορούμε στο vpn που θα διαλεξουμε να βαλουμε χωρα ....Ιράν για να γλιτώσουμε τπ ΦΠΑ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...