rchangel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την αγορά ηχομπαρας. Είμαι μεταξύ Sony HT-S40R (5.1, 600w, ασύρματα ηχεία) , 250€ LG S60TR (5.1, 440w, ασύρματα ηχεία), 230€ και Samsung HW-Q600C (3.1.2 , 360w) 280€ Στην περίπτωση της samsung υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής αγοράς των ασύρματων πίσω ηχείων SWA-9200S στα 200€ για 5.1.2 Χρήση σε μικρό σαλόνι, για σειρές, ταινίες και ps5. S Ποιά και γιατί θα προτείνατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
HardwareZone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Αν σε νοιάζει το surround, αυτή που παίρνει ηχεία surround (physical) είναι η καλύτερη. Με τα psychoacoustic effects με την βοήθεια των ανακλάσεων δεν γίνεται δουλειά της προκοπής όσον αφορά την τοποθέτηση των εφφέ με κάποια ακρίβεια και ρεαλισμό. Σε αυτά τα γκάφρα λίγο πολύ όλες στο ίδιο επίπεδο είναι (μην περιμένεις να μπορείς να ευχαριστιέσαι και ακρόαση μουσικής από αυτές δηλαδή).
arxontas2323 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Ήμουν ανάμεσα σε lg s75q, sony ht40 και Samsung q600c.. Κατέληξα στην Samsung q600c γιατί είδα οτι ειναι καλύτερη σε ολα...βέβαια ατο μελλονδν ξέρω αν θα βαλω και τα αλλα 2 ηχεία.. Σήμερα το μεσημεριτην πήρα...ως τώρα πολύ ευχαριστηενος...σήμερα θα δοκιμάσω και ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα