Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Απο την προηγούμενη Παρασκευή έχω παραγγείλει ένα iPhone 13 128gb 499€ με απαλλαγή ΦΠΑ.Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές με το κατάστημα κ μ αναφέρουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση.Βρισκεται κανείς σε παρόμοια κατάσταση;Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο κ αυτοί να παίζουν με τα λεφτά μας.Αν το στειλουν μετά την μπλακ φραιντει αλλάζει η τιμή;

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mixos12re είπε

Καλησπέρα.Απο την προηγούμενη Παρασκευή έχω παραγγείλει ένα iPhone 13 128gb 499€ με απαλλαγή ΦΠΑ.Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές με το κατάστημα κ μ αναφέρουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση.Βρισκεται κανείς σε παρόμοια κατάσταση;Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο κ αυτοί να παίζουν με τα λεφτά μας.Αν το στειλουν μετά την μπλακ φραιντει αλλάζει η τιμή;

Φιλε μου έχει εξαντληθεί παντού οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε απλά και ξαστερα. Τι απάτες κτλ βλέπετε όλοι ξαφνικά; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω, από την στιγμή που ούτε και το κατάστημα δεν γνωρίζει ημερομηνία παραλαβής

Επεξ/σία από vassilis018
Δημοσ.

Λυπάμαι τους υπαλλήλους κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος με μη στοιχειώδη ενσυναίσθηση αποφασίζει να αγοράσει κατι και δε ξέρει ούτε τα βασικά.

Για μια βδομάδα τους έχεις πάρει άπειρες φορές; Πιστεύεις οτι δεν εχουν αλλη δουλειά απ το να ασχολούνται με τη παραγγελία σου;

Αν δεν εχουν διαθέσιμο δε μπορούν να κάνουν κάτι. Αν δε θες να περιμένεις ακύρωσε το. Αν το χεις πληρώσει θα στα επιστρέψουν, αν οχι δεν εχασες τίποτα.

Η τιμή παραμένει αυτή που το παρήγγειλες.

Ακου παίζουν με τα λεφτά σου, looooool

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ramparter είπε

Λυπάμαι τους υπαλλήλους κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος με μη στοιχειώδη ενσυναίσθηση αποφασίζει να αγοράσει κατι και δε ξέρει ούτε τα βασικά.

Για μια βδομάδα τους έχεις πάρει άπειρες φορές; Πιστεύεις οτι δεν εχουν αλλη δουλειά απ το να ασχολούνται με τη παραγγελία σου;

Αν δεν εχουν διαθέσιμο δε μπορούν να κάνουν κάτι. Αν δε θες να περιμένεις ακύρωσε το. Αν το χεις πληρώσει θα στα επιστρέψουν, αν οχι δεν εχασες τίποτα.

Συγγνώμη που δεν έχουμε ούτε μια ενημέρωση ούτε ένα σμς ένα τηλέφωνο κ μας είχαν πει σε 2 μέρες ότι θα το έχουμε ετοιμοπαράδοτο.Απο το να κρίνεις καλύτερα να βοηθήσεις εσυ π εισαι ξερόλας.

Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 8:05 ΠΜ, ramparter είπε

Συγγνώμη που δεν έχουμε ούτε μια ενημέρωση ούτε ένα σμς ένα τηλέφωνο κ μας είχαν πει σε 2 μέρες ότι θα το έχουμε ετοιμοπαράδοτο.Απο το να κρίνεις καλύτερα να βοηθήσεις εσυ π εισαι ξερόλας.

Δεν έχουμε παραλάβει ακόμα.Λογια περιττά.

Δημοσ.
2 hours ago, Mixos12re said:

Δεν έχουμε παραλάβει ακόμα.Λογια περιττά.

γράψε το ακόμα μια φορά :P

• Haha 2
Δημοσ.
4 hours ago, Mixos12re said:

Για να ασχολείσαι τόσο οσες φορές θες😂

εκτός από εξυπνοπούλι είσαι και τρολάκι, θα έχει βγει το iphone 17 και εσύ ακόμη θα περιμένεις ειδοποίηση πότε θα πάρεις το 13. Καλά το πας :D 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...