Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τζάμπα δεν τα δίνουν αυτά και η κοσμοτέ και η ΔΕΗ με 12μηνα κουπόνια?

Και κουπόνια που ανανεώνουν την ήδη υπάρχουσα.σωστος

• Moderators
Δημοσ.

Μια ερωτηση γιατι ειμαι στο τρεξιμο και δεν προλαβαινω να ψαξω τιποτα τωρα.

image.png.989402049410ee7b9de1cfac42a8d822.png

Αυτο εχει ολα τα καναλια κοσμοτε σπορτ μονιμα καθε ημερα και με ολο το περιεχομενο τους ή μονο καθε Πεμπτη απλα για να βλεπεις ΜΟΝΟ europa/conferece;

Γιατι με πολλες διατυπωσεις κρυβονται τερατα τα τελευταια χρονια σε εμπορους προιοντων και παραμυθιου, ετσι γινομαι επιφυλακτικος στους παντες, δηλαδη μπορει ο ΑΝΤ1 να ειναι σωστος να με συγχωρεσει, αλλα προσεχουμε για να εχουμε γενικως.

Αν καποιος το εχει ας μας απαντησει.

• Like 1
Δημοσ.

εδω με το τζάμπα της δεη δεν τους βλέπαμε και τώρα θέλουν και λεφτά?? 
θα πρέπει να μας πληρώνουν για να τους βλέπουμε 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μια ερωτηση γιατι ειμαι στο τρεξιμο και δεν προλαβαινω να ψαξω τιποτα τωρα.

image.png.989402049410ee7b9de1cfac42a8d822.png

Αυτο εχει ολα τα καναλια κοσμοτε σπορτ μονιμα καθε ημερα και με ολο το περιεχομενο τους ή μονο καθε Πεμπτη απλα για να βλεπεις ΜΟΝΟ europa/conferece;

Γιατι με πολλες διατυπωσεις κρυβονται τερατα τα τελευταια χρονια σε εμπορους προιοντων και παραμυθιου, ετσι γινομαι επιφυλακτικος στους παντες, δηλαδη μπορει ο ΑΝΤ1 να ειναι σωστος να με συγχωρεσει, αλλα προσεχουμε για να εχουμε γενικως.

Αν καποιος το εχει ας μας απαντησει.

Καθε Πεμπτη:

https://www.antenna.gr/media/article/57/925550/to-ant1---skorarei--employtizei-akoma-perissotero-to-periexomeno-toy

• Thanks 1
Δημοσ.

Θελω να μου απαντησει καποιος που εχει ηδη το Αντ1+ ποια ακριβως παιδικα εχει..να γραψει μια λιστα εδω.Ενδιαφερομαι για τα παλια 2d animation που μετεδιδε παλια ο αντ1 εχει καποια απο αυτα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αδιαφορο εντελως τοτε για μενα. 

Κατανοητο.

Δεν εβγαινε ομως με τετοια τιμη ουτε για το ΑΝΤ1+ ουτε για την COSMOTE να εχουν ολα τα σπορτ καναλια ολες τις μερες.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Κατανοητο.

Δεν εβγαινε ομως με τετοια τιμη ουτε για το ΑΝΤ1+ ουτε για την COSMOTE να εχουν ολα τα σπορτ καναλια ολες τις μερες.

Τους καημενους... 😛 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, enrique19 είπε

Θελω να μου απαντησει καποιος που εχει ηδη το Αντ1+ ποια ακριβως παιδικα εχει..να γραψει μια λιστα εδω.Ενδιαφερομαι για τα παλια 2d animation που μετεδιδε παλια ο αντ1 εχει καποια απο αυτα;

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...